Gość: Jonka IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 22.02.05, 13:42 Czy któraś z Was stosowala moze tableki takie jak np. Solarin mające nadać skórze efekt opalenizny? Proszę o info czy rzeczywiscie jest po nich efekt. Z góry pięknie dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neti85 Re: Solarium w tabletkach 22.02.05, 15:22 tak ja uzywalam i musze stwierdzic ze to jest troche sciema.moze widac rezultaty mocniejszego opalania jak sie opala na sloncu lub solarim.to wtedy wspomagają ale z osobna Stosowac to .szkoda kasy(ok 45zl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Solarium w tabletkach IP: *.tychy.msk.pl 23.02.05, 08:44 Potwierdzam to co jest napisane wyżej. Jeśli się opalasz na słoneczku lub w solarium to szybciej brązowiejesz i opalenizna jest głębsza jednak samo żażywanie bez opalania nic nie daje niestety a szkoda:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Solarium w tabletkach IP: 193.59.95.* 23.02.05, 10:04 Potwierdzam powyższe wypowiedzi. Próbowałam też zachwalanego na wielu forach beta karotenu "perzetestowałam" kilka firm, bo sazukałam jak największej dawki w tabletce i rewelacyjne efekty daje ten firmy Amway (!!!) jest dość drogi ale starcza na długo, no i jako jedyny dla mnie jest skuteczny! :) Odpowiedz Link Zgłoś