Dodaj do ulubionych

SOLARIN EXTRA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:57
Dziewczyny chciałabym poznać waszą opinie na temat tabletek SOLARIN EXTRA
wiecej info pod linkiem www.herbakraft.com/herbakraft/solarin.htm
Chciałabym dowiedziec sie czy warto kupic te tabletki i czy daja one
jakikolwiek rezultat opalonej choc troszke skóry. POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: malynka Re: SOLARIN EXTRA IP: *.pl / *.crowley.pl 23.03.05, 18:43
      Witaj,ja bralam przez pół roku i wkońcu przestałam,bo nie było widać zadnych
      efektów,Pozdrawiam
    • mariolka99 Re: SOLARIN EXTRA 23.03.05, 18:50
      Przecież to tylko beta-karoten.
    • Gość: mła Re: SOLARIN EXTRA IP: *.int.pl 23.03.05, 19:40
      brałam i biorę i efekt widzę następujący: nie jestem maniaczką solarium, chodzę
      i owszem, ale raz na jakiś czas i po zaażywaniu tych tabletek zauważyłam, że
      korzystając z tego samego solarium ( nie może być to kwestią innych lamp) udaje
      mi się szybciej opalic, potrzebna mi mniejsza liczba seansów, w zasadzie po
      dwóch, trzech dziesięciominutówkach widać już ładną opaleniznę. Mam
      fotoalergię, moje ciało niezabezpieczone totalnie kremami, na słońcu pokrywa
      się wstrętnymi, czerwonymi krostkami. Tabletki te zaleciła mi pani dermatolog i
      obecnie nie muszę się bać, że jakieś niezabezpieczone ramionko, czy nosek po
      paru minutach nasłonecznienia będę leczyć maściami przez miesiąc.
      • Gość: lulu Re: SOLARIN EXTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:00
        dziekuje serdecznie za odpowiedzi, mysle, ze zakupie je i zobaczymy czy dadza
        jakies efekty. Pozdrwaiam serdecznie i zycze WESOLYCH SWIAT!!
        • ewelinasss Re: SOLARIN EXTRA 24.03.05, 12:38
          Mi nic widocznego kompletnie nie dały.
    • Gość: madusiakr Re: SOLARIN EXTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:03
      lepiej kup beta karoten zwykły w tabletakch. tanszy a daje to samo.
      • dominnika Re: SOLARIN EXTRA 24.03.05, 18:00
        na twoim miesjcu kupiłabym solarvita ma tyle samo beta-karotenu (a przecież o
        tyo chodzi) a kosztuje 23 zł za 60 tabletek,ma jeszce wit.c e i selen.
        • Gość: anika Re: SOLARIN EXTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 14:27
          • Gość: anika Re: SOLARIN EXTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 14:34
            Przepraszam, z rozpędu zapomniałam napisać. Te przedświąteczne zamieszanie...
            Otóż brałam Solarin przez 2 miesiące, skóra ładnie zbrązowiała (nie zżółkła),
            jednak po zaprzestaniu kuracji szybko wróciła do dawnego wyglądu. Dodam, że mam
            dość ciemną cerę, wydaje mi się, że dla osób o jaśniejszej karnacji 2 miesiące
            to chyba za mało. I to prawda, lepiej kupić zwykły beta - karoten.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka