inez_22 24.09.04, 16:39 Witam:-) Co sądzicie o kosmetychach firmy Joko?? Ja jak na arzie uzywałam ich cieni do powiek i jestem zadowolona. A jak inne produkty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: kosmetyki JOKO IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.04, 16:50 używałam cieni do powiek, ale jestem średnio zadowolona, bo się osypują. za to mają fajne zestawy kolorów. miałam też pudry w kamieniu, takie mozaikowe, mogą być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: kosmetyki JOKO IP: *.futuro.pl 24.09.04, 17:12 Mam puder i jest ekstra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: kosmetyki JOKO IP: 193.151.48.* 24.09.04, 17:15 nie jestem zadowolona z cieni, choc przyznam, ze koloryki niezle. minusem jest owe osypywanie sie do tego stopnia, ze nalozyc tego nie moglam i po trzech probach wyrzucilam. napiszcie cos wiecej o tych mozaikowych pudrach. czy to cos w stylu takich kulkowych bajerow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: kosmetyki JOKO IP: *.enterpol.pl 24.09.04, 17:33 W jakich sklepach sprzedawane sa te kosmetyki?? Firmy JOKO oczywiscie. Bo czytalam o nich w gazecie ale w lublnie nigdzie nie widzialam.. Odpowiedz Link Zgłoś
inez_22 Re: kosmetyki JOKO 24.09.04, 20:13 I ja jestem z Lublina:-) I dziś skusiłam sie na zakup pudru Joko, w takim amlym sklepie z kosmetykami na Tysiaclecia, a dokladniej- obok dworca PKS. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamrysia201 Re: kosmetyki JOKO 24.09.04, 19:08 Ja używałam pudru w kamieniu i rewelka - jak dla mnie ;-)) oraz tuszu do rzęs z proteinami jedwabiu - bardzo fajnie wydłużał rzęsy . Ja sobie chwale te kosmetyki. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
canile Re: kosmetyki JOKO 24.09.04, 19:16 Amy w warszawie joko ma swoje stoiska w centrach handlowych, że tak powiem w "korytarzu" :) moze w lublinie tez sa w jakims centrum handlowym? Odpowiedz Link Zgłoś
ami670 Re: kosmetyki JOKO 24.09.04, 19:13 Ja miałam tylko ich lakiery. Są niezłe. Chyba najlepsze z tych tańszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marinaaa Re: kosmetyki JOKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:34 cienie pakudztwo, wałkuja sie i osypują. Za to lakiery super!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: kosmetyki JOKO 24.09.04, 19:34 puder sypki transparenntny ze świecacymi drobinkami- super, ładnie rozświetla i trzyma się cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwoban Re: kosmetyki JOKO IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.09.04, 21:00 Cienie sie obsypują, ale kolory mają fajne, tylko co z tego jak jakość kiepska. Pomadki też mi nie odpowiadają, na ustach rozdzielają się jakby były przeterminowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: kosmetyki JOKO IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 25.09.04, 00:20 Używam różu w kamieniu tej firmy i jestem zadowolona.Nie ściera się,łatwo nakłada(w opakowaniu pędzelek),ale pudełko szybko się rozleciało:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: kosmetyki JOKO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.11.04, 02:30 Poszukuję Joko w Poznaniu.Póki co bez skutku.Moze wiecie gdzie dostanę ich kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś