Dodaj do ulubionych

Abdo Choc i Cellu Choc Biothermu

IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 25.09.04, 21:43
Jak to jest - dzialaja czy podpucha? Chce sobie zrobic prezent i nie wiem czy
sie zdecydowac, a czytalam pochlebne opinie w ktoryms z potrali... No i jest
jeszcze cellulizone...

Ktoras z was probowala i moze poradzic?
???
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: Abdo Choc i Cellu Choc Biothermu IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 26.09.04, 12:19
      Nie ma nikogo kto moze poradzic? To moze spytam inaczej - w jaki fajny zachodni
      produkt ANTYCELLULITIS warto zainwestowac chcac sobie zrobic DOBRZE ;))
      ???
      • Gość: justy Re: Abdo Choc i Cellu Choc Biothermu IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 26.09.04, 13:18
        żaden produkt tego typu nie moze działać tak, jak obiecuje w reklamach.
        inwestuj w co innego.
        • Gość: K Re: Abdo Choc i Cellu Choc Biothermu IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 26.09.04, 17:10
          Ale ja chcialabym sobie poprawic humor ;)) i jak juz mam pieniadze do wydania
          to pomyslalam, ze spytam Was o opinie - zawsze lepiej inwestowac w cos
          sprawdzonego, mimo, ze nie spodziewam sie utraty n-centymetrow w ciagu 2
          tygodni :))
          • Gość: mixi Re: Abdo Choc i Cellu Choc Biothermu IP: 213.192.80.* 27.09.04, 16:03
            Abdo choc-dziala. Amm juz druga tube. Oczywiscie nie zlikwiduje fald na
            brzuchu, ale doskonale napina. Warto sprobowac
    • Gość: ania Re: Abdo Choc i Cellu Choc Biothermu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.04, 18:47
      Abdo Choc-naprawde dziala-mialam go i moge stwierdzic ze jest rewelacyjny i
      naprawde skuteczny a efekty zobaczysz juz po tygodniu.Cellu Choc jak
      najbardziej rowniz polecam.Popros w perfumerii o probke a sama sie przekonasz
      ze sa super
      • Gość: K Re: Abdo Choc i Cellu Choc Biothermu IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 26.09.04, 19:00
        Bardzo dziekuje Aniu!
        Juz poprosilam o probki i rzeczywiscie - mniam mniam ;)), rewelacja, wchlaniaja
        sie nie wiem kiedy, pachna bosko, a skora juz po pierwszym zstosowaniu robi sie
        milusia, tyle, ze po probce trudno stwierdzic czy cala kuracja daje efekty
        ANTY...
    • Gość: k Re: Abdo Choc i Cellu Choc Biothermu IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 27.09.04, 11:35
      up ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka