Dodaj do ulubionych

Wasz najwiekszy kompleks:)

IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 29.09.04, 18:16
W sumie jestesmy tu anonimowo, wiec mozemy sobie ponarzekac- jak sie widzi ze
nie jest sie osamotnionym i ze kazda z nas ma ma cos, co chce poprawic to nie
jest az tak smutno:) No wiec zaczynam: moj kompleks numer 1 to brzuch-
bynajmnije nie plaski, cokowiek bym zjadla tyje zawsze w jednym miejscu-
wszytko wylazi na brzuszku. A jak jest u Was? pzdr:)
Obserwuj wątek
    • setif Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 29.09.04, 18:43
      Niedoskonałości ma mnóstwo, ale nie mam kompleksów. Mały biust, po jedzeniu
      brzuch jak balon, coraz więcej siwych włosów, zmarszczki pod oczami, itd.....W
      dodatku mam 40 lat, ale za to super wspaniałego męża, dla którego jestem
      najpękniejsza i młoda.
      • Gość: tekla Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 29.09.04, 18:46
        hihi, moze pzresadzilam z tym kompleksem:) Ja mam wspanialego chlopaka ktory
        caluje mi brzuszek i uwaza ze jest najpiekniejszy na swiecie:)
    • Gość: lala Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.udn.pl 29.09.04, 18:50
      ja też mam brzuszek i trochę pupy, ale sie tym nie przejmuję. A nawet zaczęłam
      uważać to za swoją zalete. Trzeba zaakceptować swoje wady ( zwłaszca te których
      nie da sie zmienić) Wtedy bedzie łatwiej :)
    • Gość: amber Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 18:52
      piegi!!
      • Gość: kaś Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:57
        pryszcze,reszta jest ok:)
        • Gość: mysz Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:10
          moj kompleks numer jeden dwa trzy i tak do nieskonczonosci to pryszcze :( sa
          okropne i zamiast byc ich z wiekiem coraz mniej to wrecz przybywa :(
      • popea1 Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 27.12.04, 09:01
        Co ty mówisz? Piegi są super, b. bym chciała je mieć i zazdroszczę Ci tego
        kompleksu. Chodziłam kiedyś do klasy z chłopakiem, którego ogromnie kręciły
        dziewczyny z piegami!:))))))))
        pozdr
        popea
      • Gość: hopik Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:30
        piegi sa cudne, ja nie moge sie doczekac kiedy bedzie lato i wyjda
        mi "pocalunki slonca" na twarzy...
    • Gość: adam Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:56
      moj kompleks nr 1 to 6 cm penis, a nr 2 to tluszcz na posladkach i tylko tam.
    • kragmel Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 29.09.04, 18:59
      wzrost. na dodatek to jest jedna z niewielu cech, których naprawdę nie da się
      zmienić :(
      • Gość: tekla Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 29.09.04, 19:03
        A ile masz wzrostu? Ja mam kolezanke ktoea ma niecale 160 cm i mi sie starsznie
        podoba jej figurka- jest taka drobniutka, filigranowa, facetow taka kruszynka
        tez sie podoba:)
        • kragmel Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 29.09.04, 21:17
          równo półtora metra :)
          • Gość: tekla do Kragmel:) IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 29.09.04, 21:26
            Pomysl sobie ze jak facet sie na Ciebie patrzy to mysli sobie" ale kruszynka,
            tzreba sie nia zaopiekowac":)Serio, mam duzo kumpli ktorzy wola wlasnie takie
            małe kobietki:)A przy tej kolezance o ktorej pisalam czuje sie zawsze jak
            wielkolud, jak stoimy obok siebie to jakos bardzo masywnie wygladam w
            poruwnainu z nia i zazdroszcze jej wlasnie tej kruchosci i delikatnosci.Glowa
            do gory!
          • icegirl Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 30.09.04, 12:45
            Ja też kiedyś miałam kompleks na tle zbyt małego, jak mi się wydawało, wzrostu,
            i zbyt dużego biustu. Przeszło, gdy poznałam kogoś, komu się to bardzo podobało.
            Głowa do góry :)
          • Gość: aga Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.chello.pl 27.12.04, 15:40
            zwariowała nam dziewczyna!!! Ja mam 159 i jestem super szczesliwa z tego
            powodu, wszyscy faceci którym się podobałam mówili ze to głównie dlatego ze
            jestem taka drobna. Za to nie lubię: rzadkich cienkich beznadziejnych włosów,
            wielkiego kartofla zamiast nosa, cieni pod oczami, małych bioder, grubych łydek
    • inez_22 Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 29.09.04, 19:54
      Z brzuchem mam ten sam problem. No i łydki...Kurcze troche grubiutkie :-(
      • Gość: bleblea Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.04, 19:57
        wszyyyyyyyyyyyyyyyyyyystko
    • Gość: Ona Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: 217.41.240.* 29.09.04, 20:03
      Biust 75a
      • Gość: Morrighan Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:20
        wolałabys 80d? Założe sie ze nie. Mały biust da się jeszcze jko tako
        powiększyć, a duzego nijak nie schowasz
    • Gość: lili Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.ls.net.pl 29.09.04, 20:05
      Uda niestety za bardzo masywne:(
      • Gość: lola Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:11
        odstające uszy :((((
    • mikams75 Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 29.09.04, 21:22
      moim wielkim kompleksem byl zawsze za duzy tylek, az poznalam mojego obecnego
      meza, ktory od wielu lat mi wmawia, ze to najpiekniejsza szesc mojego ciala.
      Tak wmawial, ze az uwiezylam. To samo dotyczylo za malego biustu i jeszcze paru
      drobiazgow :-)))
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 21:34
      Zawsze: paznokcie - obgryzione do granic możliwości i tak odkąd pamiętam.
      Przeszkadzają mi rozstępy, które zostały po okresie dojrzewania. A zmienny jest
      mój stosunek ogólnie do figury - bardzo kobiecej, czasem wydaje mi się, że aż
      za, cellulit - ale to głównie w sztucznym świetle tak fatalnie się wygląda, w
      dziennym czuję się dobrze. Ah no i niestety przeszkadzają mi plamiska po
      zapaleniu mieszków włosowych na łydkach i to, że jednak cały czas coś mi i tak
      wrasta - i zawsze tylko prawą łydkę mam zmasakrowaną.
      • Gość: tekla Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 29.09.04, 21:36
        Za kobieca figure? tzn? mi sie marzy klepsydra ale niestety:(
        • Gość: reggie Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 08:12
          hmmm przede wszyskim tak jak u wiekszosci- brzuszek:) nie jest gigantyczny ale
          mala fałdka jest,niestety nie potrafie odmowic sobie dobrego jedzonka :)Uda mam
          troche szerokie,ale nie jest tragedia,w s umie reszta ok :)
          • Gość: iw Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: 193.151.48.* 30.09.04, 09:54
            a u mnie to blizny po tradziku, bo nie moge zalozyc najmniejszego dekoltu, a
            plaze omijam z daleka. no i to, ze niesmiala jestem i bywa, ze kontakty z
            ludzmi to dla mnie udreka. to chyba moj najwiekszy kompleks!
            • Gość: eve Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 00:03
              Z ta niesmialoscia u mnie jest identycznie i nie moge sobie z tym poradzic
              chociaz jest chyba lepiej niz np 2 lata temu.
              Pozdrawiam
        • asiek_asiekowaty Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 30.09.04, 12:07
          Od pasa w górę jestem bardzo szczupła, wszyscy mi mówią, że mam chudziutkie
          łapki. :) BBiust mam niewielki, ale dość kształtny, mam ładne wcięcie w talii i
          tu zaczyna się kobiecość... Biodra mam okrągłe, uda też. Nie wiem, jak to
          opisać, nie są grube, po prostu maja taki ogrągły kształt, nie idą od bioder do
          kolan po prostej linii, tylko łukiem. Pupę też mam okrągłą, bardziej wydatną,
          niż przeciętnie, ale ją akurat bardzo polubiłam. Tylko te uda czasem mnie
          strasznie denerwują, mam wrażenie, że kompletnie nie pasuja do reszty, odcinają
          się, bo są za duże w porównaniu do reszty szczupłego ciała (choć i tak ludzie
          mówią, że chuda jestem).
          • Gość: Free asiek IP: *.tele2.pl 01.10.04, 18:20
            widzialam w teledysku Crazy in love Beyonce - taka ciemna sylwetka na tle i
            bylo widac takie uda podobne do twoich jak opisujesz, i mi sie, kurcze,
            podobaly. stwierdzilam ze bardzo kobiece. i b. to ladnie tam wygladalo. jakbys
            chciala zobaczyc - ona stoi wtedy przy hydrancie i woda na nia spada ;)
            a jak popatrzylam na siebie to stwierdzilam ze nie mam takiej figury. ja juz
            nie mam kompleksów ale stwierdzilam ze takie uda łądne byly.
          • Gość: ankaa Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.12.04, 17:21
            To ja mam na odwrót. Od pasa w dół jestem w miare szczupła (tj. nogi, biodra i
            pupa). Natomiast od pasa w górę (oprócz biustu, jak na złość) jestem jakaś
            niewymiarowa. Mam tłuszcz na plecach i generalnie na tułowiu. Jestem dość
            pyzata. :(((
    • Gość: ja Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:59
      uda z celulitem (dyłek zresztą też) - skutek uboczny pigułek no i paskudne kolana - niezgrabne takie, ble!
    • virtuallady Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 30.09.04, 10:00
      biust.. :(
      nie ma go :(
      • Gość: ona19 Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 30.09.04, 11:55
        zeby, gruby brzuch, cellulit i pryszcze.
    • Gość: Agata Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.dmbsk.pl 30.09.04, 12:56
      Każda kobieta, grubsza, chudsza,wyższa, niższa, jest pociągająca i bez
      kompleksów kiedy jest pewna siebie. Taka kobieta może osiągnąć każdy cel!!! Ja
      nie umiem wierzyć w siebie i w swoje umiejętności!!! TO MÓJ NAJWIĘKSZY KOMPLEKS
      • Gość: claro Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.tuwien.ac.at 30.09.04, 15:18
        To samo co Agata.Brak wiary w siebie.Masakra.
        • Gość: Amy Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 30.09.04, 15:26
          Najwiekszy komplex na swiecie...Nie mam tyleczka ;( Buu to jest naprawde
          okropne!
    • Gość: zuza Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: 80.55.196.* 30.09.04, 15:35
      Niech pomysle:
      - wlosyy jakies takie beznadziejne
      - grube lydki
      - grube uda
      - grube kolana
      - wielka dupa :P
      - za duzo tluszczu na rekach i wlosy tez na nich za duze
      - pryszcze na twarzy plecach dekolcie
      - blizny po znamionach na roznych partiach ciala
      o czyms zapomnialam??
      Jedyna rekompensata to duzy biust wiec wygladam w miare - powtarzam w miare
      proporcjonalnie. Chiciaz kumpel mi ostatnio powiedzial ze figury to by mi
      niejedna mogla pozazdroscic :D
    • Gość: kuku Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.ne.client2.attbi.com 01.10.04, 15:40
      mam dwa: odstajace uszy, ale zaczelam z tym walczyc i obcielam sie na krotko i
      jakos wszyscy mowia ze mi do twarzy, nawet maz; wiec moze nie jest tak zle;
      a po drugie to moja twarz, tzn pokryta pajaczkami;
      • Gość: vanillka Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.smrw.lodz.pl 01.10.04, 16:09
        uuuuuuuuuhhhhhhhh dużo:
        - odstające uszy
        - przebarwienia na buźce
        - popękane naczynka
        - duży garbaty nos
        - włosy - każdy w inna stronę (nie mogą się określić czy chcą byc pofalowane
        czy proste, więc codziennie daję im w kość suszarą i prostownicą)
        - cellulit
        - szerokie bioderka
        - halluksy

Ale wiecie co? W zależności kiedy na siebie patrze to mam różne odczucia.
        Czasem po prostu tragedia - usiąść i wyć, a czasem tak popatrzę, popatrzę i
        jestem dla siebie wyrozumiała i stwierdzam, że nie jest tak najgorzej... Ale wy
        też pewnie tak macie, prawda? Wszystko zależy od samopoczucia w danej chwili.
        Dziś np. ładnie ułożyły mi się włoski i wyglądam całkiem, całkiem... Nałożyłam
        na buxke podkładzik rozświetlający i ogólnie czuje się ok. Ale jutro może być
        odmiana o jakies 180 stopni i ze strachem bede patrzec w lustro. My kobiety
        chyba po prostu już takie jesteśmy... Pozdrawiam wszytskie zakompleksione!
    • Gość: helga Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.netcafe.waw.pl 01.10.04, 16:06
      mniej lub bardziej urojone asymetrie na trarzy. Brew wyżej, policzek pyzatszy,
      nos z jednej strony garbarszy itp
    • Gość: Ami670 Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 18:26
      trądzik
      • Gość: sniegotka Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 01.10.04, 18:57
        -wieeelkie kwadratowe czolo
        -male usta (ale dzieki Bogu wogole sa - zamierzam wstrzyknac aquamid)
        -szeroki, asymetryczny nos (zamierzam zoperowac krzywa przegrode - moze jakos sie
        wyrowna)
        -garbie sie
        -wlosy - jak wystylizuje sa bardzo ladne, ale z natury to bardzo srednie
        I najwiekszy kompleks - cera - czego tam nie ma :((

• Gość: ulka Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:06
      krzywy nos, mały biust, niski wzrost.brrrrrrr
    • Gość: Martka Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:02
      No to ja (teraz to sie na sobie powyzywam:))
      - haluksy
      - kształt nóg (nie krzywe ale do ideału im brakuje) - w ogole od pasa w dół się
      sobie w ogóle nie podobam
      - cera (pajączki, zaczerwienienia, uczulenia itd itp)
      - tzw boczki (czyli obrastam w tłuszcz w okolicach talii:()
      hmmmm juz wystarczy, poniewaz sa swieta odpuszczam sobie :)
      pozdrawiam
    • mokra_jane Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 26.12.04, 13:12
      1.za mały biust
      2.za grube uda
      3.za wielki tyłek
      4.brzydki nos
      5.nijaki kolor włosów

A tak poza tym to całkiem fajna ze mnie laska:)))
      • Gość: Gosia Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:26
        Ja mam trzy wielkie kompleksy:
        A) brzuch
        B) uda ( one i brzuch są za duże,ale nie ćwiczę to nie ma się czemu dziwić)
        C) włosy ( rzadkie i ostatnio jeszcze wypadają garściami)
    • Gość: ja Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 13:35
      piegi!!!!!!!!!!!
    • sitc Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 26.12.04, 19:13
      Nie ma jednego największego, ale za to mam całą masę ogromnych!!!
      • Gość: madzi1 Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 19:30
        jednego najwiekszego nie mam, jakies tam male sie znajda zawsze :) ogolnie
        lubie swoj caloksztalt, ale najbardziej mnie wkurza moj nos, okroooopny, jakis
        taki dlugi jest, ale nie spedza mi to snu z powiek... :)
        pozdrawiam
    • Gość: małolatka_15;-) Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: 195.82.167.* 26.12.04, 20:32
      - biust 70A
      - tłuste nogi :P
      - tłuste pośladki
      - szerokie biodra
      - cellulit na tyłku i nogach
      - 'boczki' na udach
      - odstające łopatki - tak, że z kilometra widać
      - 'trudne' włosy - ni to proste, ni kręcone
      - okropna cera - tłusta, trądzikowa, b. zanieczyszczona
      - wielkie stopy
      - rzadkie brwi, rzęsy też nienaljepsze
      - nijakie usta
    • yoolcia20 Re: Wasz najwiekszy kompleks:) 27.12.04, 12:49
      Jejku!!!
      Dziewczyny, kompletnie powariowałyście?!:-)
      Z kąd u Was takie kompleksy i brak pewności siebie?
      Albo siebie zaakceptujcie, albo walczcie jakoś z tym bo to sie skończyć idzie...
      A tak na marginesie to co z Waszą psychiką? Mi po takich kompleksach wysiadłaby.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z kompleksami.
      • Gość: babe Re: Wasz najwiekszy kompleks:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:32
        no to teraz ja!!
        -krzywe grube nogi i łydki
        -małe piersi
        -duzy tyłek
        -zniszczone włosy
        -pryszcze na twarzy plecach i dekolcie
        -przebarwienia(wszedzie)
        -duzy nos
        -małe oczy
        -waskie usta
        no i jeszcze pare rzeczy by sie znalazło ale juz nie chce o nich pisac bo sie
        całkiem załamie.pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka