Gość: dziewczyna IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 13:38 prosze drogie dziewczyny pomozcie mi znalezc test na typ urody jest gdzies w portalu gazeta bo kiedys go uruchamailam ale nie moge teraz zlalezc :) prosze pomozcie:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: go Re: test na typ urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:54 jesli chodzi Ci o analizę kolorystyczną, to potrafi to zrobic tylko wyszkolona wizażystka :) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: test na typ urody 30.09.04, 14:00 ale pytanie chyba jest o określenie typu urody, a to chyba wiele osób potrafi zrobić sobie samemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: test na typ urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:03 a to przepraszam, moze nie zrozumiałam :) mi chodzi o to, ze jeśli ktoś chce stwierdzić, czy ma typ urody "wiosna", "lato" itd, to sam tego nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: test na typ urody IP: *.petrus.com.pl 30.09.04, 14:08 jeśłi ktos ma yczucie koloru, odróżnia barwy ciepłe od zimnych to będzie w stanie sam dokonać takiej analizy, oczywiście warunkiem jest tu naturalne, dzienne światło. Też chętnie spojrzę na ten test, jak się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztuka Re: test na typ urody IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.04, 14:12 piszecie piszecie i co z tego....????? na jakiej stronie można znaleźć taki test????? to jest temat tego wątku głupie i puste baby!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: test na typ urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:19 wystarczy poszukać w jakiejkolwiek wyszukiwarce, np.: www.makijaz.net/tt.html jest to odpowiedź dla dziewczyny, a nie dla głupiej i pustej baby sztuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: test na typ urody IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 14:28 Gość portalu: go napisał(a): > a to przepraszam, moze nie zrozumiałam :) > mi chodzi o to, ze jeśli ktoś chce stwierdzić, czy ma typ urody "wiosna", "lato > " itd, to sam tego nie zrobi przeciwnie :) ja właśnie o tym mówię ;) są osoby, a których typ urody jest na tyle wyraźny, że ja b. łatwo potrafię go rozpoznać. ja np. jestem typowym latem, mam koleżanki, które są typową jesienią czy zimą. u niektórych osób naprawdę jest to b. oczywiste. ale np. niekoniecznie potrafiłabym dobrać im wszystkie kolory, jakich mogą używać w makijażu czy stroju, gdyż znam jedynie ogólne sugestie, w Internecie często o tym piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: test na typ urody IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 17:12 bardzo dziekuje za link do testu:) chcialam sie upewnic co do mojego typu bo mialam pewne watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś