Dodaj do ulubionych

test na typ urody

IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 13:38
prosze drogie dziewczyny pomozcie mi znalezc test na typ urody jest gdzies w
portalu gazeta bo kiedys go uruchamailam ale nie moge teraz zlalezc :) prosze
pomozcie:D
Obserwuj wątek
    • Gość: go Re: test na typ urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:54
      jesli chodzi Ci o analizę kolorystyczną, to potrafi to zrobic tylko wyszkolona wizażystka :)
      • justa_79 Re: test na typ urody 30.09.04, 14:00
        ale pytanie chyba jest o określenie typu urody, a to chyba wiele osób potrafi
        zrobić sobie samemu...
        • Gość: go Re: test na typ urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:03
          a to przepraszam, moze nie zrozumiałam :)
          mi chodzi o to, ze jeśli ktoś chce stwierdzić, czy ma typ urody "wiosna", "lato" itd, to sam tego nie zrobi
          • Gość: qwert Re: test na typ urody IP: *.petrus.com.pl 30.09.04, 14:08
            jeśłi ktos ma yczucie koloru, odróżnia barwy ciepłe od zimnych to będzie w
            stanie sam dokonać takiej analizy, oczywiście warunkiem jest tu naturalne,
            dzienne światło. Też chętnie spojrzę na ten test, jak się znajdzie
            • Gość: sztuka Re: test na typ urody IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.04, 14:12
              piszecie piszecie i co z tego....?????
              na jakiej stronie można znaleźć taki test????? to jest temat tego wątku głupie
              i puste baby!!!!!!
              • Gość: go Re: test na typ urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:19
                wystarczy poszukać w jakiejkolwiek wyszukiwarce, np.:
                www.makijaz.net/tt.html
                jest to odpowiedź dla dziewczyny, a nie dla głupiej i pustej baby sztuka :)
          • Gość: justa Re: test na typ urody IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 14:28
            Gość portalu: go napisał(a):
            > a to przepraszam, moze nie zrozumiałam :)
            > mi chodzi o to, ze jeśli ktoś chce stwierdzić, czy ma typ
            urody "wiosna", "lato
            > " itd, to sam tego nie zrobi

przeciwnie :) ja właśnie o tym mówię ;) są osoby, a których typ urody jest na
            tyle wyraźny, że ja b. łatwo potrafię go rozpoznać. ja np. jestem typowym
            latem, mam koleżanki, które są typową jesienią czy zimą. u niektórych osób
            naprawdę jest to b. oczywiste. ale np. niekoniecznie potrafiłabym dobrać im
            wszystkie kolory, jakich mogą używać w makijażu czy stroju, gdyż znam jedynie
            ogólne sugestie, w Internecie często o tym piszą.
            • Gość: dziewczyna Re: test na typ urody IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 17:12
              bardzo dziekuje za link do testu:) chcialam sie upewnic co do mojego typu bo
              mialam pewne watpliwosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka