Dodaj do ulubionych

Gdzie sie ubieracie ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:31
macie swoje ulubione marki, sklepy, podzielcie sie opiniami.
ktora marka Was zawiodla ?

Ja lubie ciuchy Mango Terranova , buty Gino Rossi.
A WY ?
Obserwuj wątek
    • Gość: indien Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:47
      hej ,ja bardzo ufam firmie levi`s -jest swietna ma bardzo oryginalne ubrania i
      dlugotrwale polecam =) ostatnio kupilam sobie 2 bluzy z frodo! ma stoisko w
      galerii centrum np. w lublinie tez swietnie sie czuje w tych ubranaich ale to
      zalezy jaki styl lubisz
      • visiond Re: Gdzie sie ubieracie ? 06.10.04, 10:35
        A czy widziałaś już najnowszą kolekcję levis`a ze streczem? Kurcze, że też oni
        to badziewie wszędzie muszą dodawać!!! Przecież jak się nosi takie spodnie, to
        po jakimś czasie one się naciągają i nie łądnie wyglądają na tyłku :/ Ehh...
        wszystko co dobre szybko się kończy... :(
    • justa_79 Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 13:31
      ja najczęściej ubieram się w domu, przed wyjściem ;) a ciuchów nie kupuję dla
      marki czy metki.
    • Gość: kuku Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.ne.client2.attbi.com 04.10.04, 16:10
      ja uwielbiam gap'a ale niestety moge sobie pozwolic na te zakupy raz w roku jak
      jestem w stanach; a poza tym lubie ciuchy ktore sa nieprzecietne, nie ide za
      moda; lubie styl luzny; ale teraz szukam pracy i pora uzupelnic garderobe mysle
      o firmie promod, mam garnitur i jestem zachwycona trwaloscia i jakoscia; z kolei
      buty to geox, bata i gino rossi;

pozdrawiam
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 16:17
        Reporter, New Yorker i House... :-)
        Mam też dwie bluzki z Orsay'a (ogólnie nie przepadam za tym sklepem) i
        nadzwyczaj dobrze się trzymają.
        • summer18 Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 16:53
          Kiedys uwielbialam Orsaya ale teraz... nie ma tam po co wchdzic bo strasznie
          wiesniackie rzeczy sprzedaja. Pimpkie tez bardzo lubialam ale go zlikwidowali i
          teraz... NIE MAM GDZIE SIE UBIERAC, a przynajmniej bardzo trudno mi znalezc cos
          odpowiedniego :(
          • Gość: kamelcia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.10.04, 17:24
            a ja lubie ubrania OLD NAVY ale one są dostepne tylko w Stanach..no chyba ze
            gdzies w Polsce tez sa, ale ja sie nie spotkałam.. a poza tym GAP'a , reserved
            ubranka
          • Gość: Ania Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.cplus.com.pl 06.10.04, 10:32
            Zara,czasami reserved,Promod...
            buty Ecco
    • Gość: kk Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.jci.com 04.10.04, 18:44
      hmm, ja lubie buszowac po tzw. lumpeksach, oprocz wzgledow cenowych dlatego ze
      jest roznorodnosc ciuchow z roznych firm, nie do znalezienia pod jednym
      sklepowym dachem.

zauwazylam jednak ze czesto koncze z tymi firmami w koszyku: banana republic,
      bebe, forever 21, rzadziej GAP a jeszcze rzadziej Old Navy. do tego oczywiscie
      rozne 'niemetkowe' ale w stylu powyzszych.
    • coralin Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 18:56
      Niestety ciężko się ubrać kobiecie pracującej ok.30. Sklepy oferują albo coś
      dla 15 latek albo pańciowate stroje. Ostatnio kupiłam sporo sportowych rzeczy
      Vertus i Jukon. Doskonale wykonane. Buty też wybieram polskie :Ryłko , But s,
      ostatnio Zych&Staszewski. Generalnie polskie dobre firmy są znakomite ale wciaż
      przegrywają bo jednak są drogie w stosunku do szmat nie wiadomo skąd, które
      maja służyć jeden sezon.
    • Gość: Mumia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:27
      Najlepsze ciuchy sa w kontenerach PCK. Te z pomocy dla powodzian tez sa spoko,
      ale ze powodzi obecnie brak, zostaje mi osiedlowy kontener PCK. Troche trudno
      go przewrocic i szukac ubran z latarka w zebach, lecz nabieram juz wprawy i
      przez noc potrafie ogołocic kilka takich przybytkow na roznych osiedlach.
      • Gość: Emm Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:36
        ja jestem wielka fanka forever 21.maja boskie ciuchy.
        • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 19:40
          Gość portalu: Emm napisał(a):

> ja jestem wielka fanka forever 21.maja boskie ciuchy.

Nie słyszałam..hmm..
          Masz jakiś link ?
          :-)
          • Gość: kate Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:52
            tatuum i jackpot.
          • Gość: kk Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.jci.com 04.10.04, 21:11
            www.forever21.com
          • Gość: kk forever 21 IP: *.jci.com 04.10.04, 21:18
            zaleta tego sklepu jest duuzy wybor. kolekcje zmieniaja co i rusz. jakosc taka
            sobie, ale sklep jest niedrogi, no i nie nastawia sie na klasyke tylko na
            zabawe moda sezon po sezonie. po co komu trwalosc bluzki ktora wyjdzie z mody
            za pol roku.
            • Gość: Emm Re: forever 21 IP: 193.111.166.* 05.10.04, 09:32
              ja w forever kupuje zawsze tone ciuchow z mysla o imprezach.Najwiecej fajnych
              rzeczy, topow itd.maja latem.Ktos wspomnial , ze kupuje rzeczy w niemieckim
              H&M, bo jakosc inna niz w polskim.Ja mam te same odczucia, tylko ja kupuje w
              amerykanskim H&M, jakos mam wrazenie , ze i ciuchy sa fajniejsze i nie takie
              szmatki jak u nas w Polsce.
            • Gość: Anka Re: forever 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:35
              mam pytanie, obejrzałam stronkę forever21 bardzo mi sie podobająte rzeczy czy
              jest jakaś możliwa kupienia ich w polsce albo może przez internet :)) pozdrawiam
              • Gość: Emm Re: forever 21 IP: 193.111.166.* 06.10.04, 14:19
                oj chyba nie mozna, chociaz nie jestem pewna -najlepiej napisac maila do nich i
                zapytac ile sobie policza za przesylke.Teraz w ofercie z topow sa juz wg mnie
                same badziewia, w lato to dopiero jest wyzerka-miliony bluzeczek tak slicznych,
                ze moje kolezanki jak wrocilam do Polski zzerala zazdrosc na calego.Ciuchy sa
                po prostu sliczne i do tego, jak na amerykanskie place-taniocha!
    • Gość: ataga Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: 217.153.29.* 04.10.04, 21:18
      ja zazwyczaj ubieram sie w swoim pokoj..przed wyjsciem z domu, polecam, swietne
      efekty!
      • Gość: anka75 Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.compower.pl 04.10.04, 22:12
        A ja zazwyczaj ubieram się w ciuchy kupowane na bazarze ,bo mnie nie stać na
        inne, czy przez to jestem gorsza?.Dodam że tam też można znależć wiele fajnych
        i gustownych ciuszków i nie wszystkie są marnej jakości.
        • malwineczka1 Re: Gdzie sie ubieracie ? 05.10.04, 10:38
          Uwielbiam bazarek, można tam kupić zawsze coś fajnego, np. tydzień temu kupiłam
          ładny zamszowy żakiet w prążki i do tego spodnie zapłaciłam 120 zł (za całość),
          a koleżanki pytają mnie w jakim sklepie go kupiłam, nie wstydzę się mówić że na
          bazarze, uważam, że można tam kupić niekiedy naprawdę świetne ciuchy...za niską
          cenę co najważniejsze. Oczywiście robię też zakupy w sklepach, ostatnio kupiłam
          jeansy westman, pierwsze jeansy które naprawdę świetnie na mnie leżą,
          biodróweczki ale stylem przypominają mi amerykańskie wranglery
          www.westman.pl - naprawdę polecam tą firmę, jeśli chodzi o ubrania jeansowe,
          świetnie przylegają do ciała, za spodnie zapłaciłam 120 zł i zamierzam kupić
          jeszcze bluzę do kompletu, kosztuje 140 zł, i muszę trochę zaoszczędzić gdyż
          teraz jestem troszkę spłukana hehe....Pozdr.
    • Gość: Jasna Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:17
      A ja lubię ubrania H&M, ale kupowane w Niemczech; w Polsce jakaś inna jakość
      tych ubrań. Bardzo podoba mi się marka Autograf w Galerii Centrum, zawsze
      znajdę coś spokojnego, ale z bajerem. No i dużo cichów mam z second handów.
      Zadziwiające, co można tam niekiedy znaleźć.
    • Gość: a.m vero moda IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 11:34
      i celine
    • visiond Reserved :) 06.10.04, 10:40
      No i Jackpot też mi się podoba, ale tam jest bardzo bardzo drogo :) Uważam, że
      w reserved są dość przystępne ceny, tym bardziej, że mam tam zniżkę z kartą
      NOKIA CLUB, którą może mieć każdy posiadacz telefonu marki Nokia :) Polecam!
    • Gość: natalia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:52
      diesel
      pepe jeans
      comme des garcons
      puma
      miss sixty
      lumpeksy z moda lat 70
      • Gość: natalia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:52
      • Gość: natalia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:53
        buty: marc jacobs, puma, philosophy di alberta feretti, zara
    • Gość: virtuallady Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.vline.pl 06.10.04, 10:58
      Zara, New Yorker, H&M, Orsay, Terranova, Diverse. Czasem Kappahl( bielizna)albo
      Levi's( rzadko, dobijają mnie ceny).
      Buty to już przeważnie bezmarkowe albo z Deichmann. Tylko sportowe mam Nike.
      • kurczak1976 Re: Gdzie sie ubieracie ? 06.10.04, 11:08
        Tatuum (ale nie wszystkie kolekcje), reserved, diverse, click, cotton club te
        sklepy chyba najczesciej odwiedzam. Za granica czesto kupuje tez ciuchy firm
        sportowych Nike, Puma (fajne rzeczy niestety niedostepne w Polsce)
    • Gość: wronka Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 06.10.04, 12:22
      a ja lubię Solar, Cotton Club, Jackpott, Ola Styl Studio na większe okazje,a
      poza tym to, co wpadnie w oko:))
    • Gość: mia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:45
      banana republic, gap, old navy (może dlatego że należą do tej samej korporacji -
      podobny styl),jackpot (chociaż odnosze wrażenie że się ostatnio "zbiesił"),
      zara, promod, h&m - ale amerykański jak mi mamuś cos przyśle. oferują trochę
      lepszą jakość chociaż i tak to wszystko szyją jakieś nieletnie chińczyki:(
    • zolwik Re: Gdzie sie ubieracie ? 06.10.04, 15:22
      lubie materialy dobrej jakosci:
      solar
      pabia
      ogolem royal collection
      czasami: simple, taranko, monton (a moze molton), promod, esprit, big star,
      dzinsy niewiadomej firmy, buty wojas, kazar, bata
    • Gość: Wyidealizowana Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:28
      zara
      promod
      monton
      h&m
      intimissimi
      buty: włoskie i pumy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka