Gość: Ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:31 macie swoje ulubione marki, sklepy, podzielcie sie opiniami. ktora marka Was zawiodla ? Ja lubie ciuchy Mango Terranova , buty Gino Rossi. A WY ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: indien Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:47 hej ,ja bardzo ufam firmie levi`s -jest swietna ma bardzo oryginalne ubrania i dlugotrwale polecam =) ostatnio kupilam sobie 2 bluzy z frodo! ma stoisko w galerii centrum np. w lublinie tez swietnie sie czuje w tych ubranaich ale to zalezy jaki styl lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
visiond Re: Gdzie sie ubieracie ? 06.10.04, 10:35 A czy widziałaś już najnowszą kolekcję levis`a ze streczem? Kurcze, że też oni to badziewie wszędzie muszą dodawać!!! Przecież jak się nosi takie spodnie, to po jakimś czasie one się naciągają i nie łądnie wyglądają na tyłku :/ Ehh... wszystko co dobre szybko się kończy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 13:31 ja najczęściej ubieram się w domu, przed wyjściem ;) a ciuchów nie kupuję dla marki czy metki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.ne.client2.attbi.com 04.10.04, 16:10 ja uwielbiam gap'a ale niestety moge sobie pozwolic na te zakupy raz w roku jak jestem w stanach; a poza tym lubie ciuchy ktore sa nieprzecietne, nie ide za moda; lubie styl luzny; ale teraz szukam pracy i pora uzupelnic garderobe mysle o firmie promod, mam garnitur i jestem zachwycona trwaloscia i jakoscia; z kolei buty to geox, bata i gino rossi; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 16:17 Reporter, New Yorker i House... :-) Mam też dwie bluzki z Orsay'a (ogólnie nie przepadam za tym sklepem) i nadzwyczaj dobrze się trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
summer18 Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 16:53 Kiedys uwielbialam Orsaya ale teraz... nie ma tam po co wchdzic bo strasznie wiesniackie rzeczy sprzedaja. Pimpkie tez bardzo lubialam ale go zlikwidowali i teraz... NIE MAM GDZIE SIE UBIERAC, a przynajmniej bardzo trudno mi znalezc cos odpowiedniego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelcia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.10.04, 17:24 a ja lubie ubrania OLD NAVY ale one są dostepne tylko w Stanach..no chyba ze gdzies w Polsce tez sa, ale ja sie nie spotkałam.. a poza tym GAP'a , reserved ubranka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.cplus.com.pl 06.10.04, 10:32 Zara,czasami reserved,Promod... buty Ecco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.jci.com 04.10.04, 18:44 hmm, ja lubie buszowac po tzw. lumpeksach, oprocz wzgledow cenowych dlatego ze jest roznorodnosc ciuchow z roznych firm, nie do znalezienia pod jednym sklepowym dachem. zauwazylam jednak ze czesto koncze z tymi firmami w koszyku: banana republic, bebe, forever 21, rzadziej GAP a jeszcze rzadziej Old Navy. do tego oczywiscie rozne 'niemetkowe' ale w stylu powyzszych. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 18:56 Niestety ciężko się ubrać kobiecie pracującej ok.30. Sklepy oferują albo coś dla 15 latek albo pańciowate stroje. Ostatnio kupiłam sporo sportowych rzeczy Vertus i Jukon. Doskonale wykonane. Buty też wybieram polskie :Ryłko , But s, ostatnio Zych&Staszewski. Generalnie polskie dobre firmy są znakomite ale wciaż przegrywają bo jednak są drogie w stosunku do szmat nie wiadomo skąd, które maja służyć jeden sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:27 Najlepsze ciuchy sa w kontenerach PCK. Te z pomocy dla powodzian tez sa spoko, ale ze powodzi obecnie brak, zostaje mi osiedlowy kontener PCK. Troche trudno go przewrocic i szukac ubran z latarka w zebach, lecz nabieram juz wprawy i przez noc potrafie ogołocic kilka takich przybytkow na roznych osiedlach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:36 ja jestem wielka fanka forever 21.maja boskie ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Gdzie sie ubieracie ? 04.10.04, 19:40 Gość portalu: Emm napisał(a): > ja jestem wielka fanka forever 21.maja boskie ciuchy. Nie słyszałam..hmm.. Masz jakiś link ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:52 tatuum i jackpot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.jci.com 04.10.04, 21:11 www.forever21.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk forever 21 IP: *.jci.com 04.10.04, 21:18 zaleta tego sklepu jest duuzy wybor. kolekcje zmieniaja co i rusz. jakosc taka sobie, ale sklep jest niedrogi, no i nie nastawia sie na klasyke tylko na zabawe moda sezon po sezonie. po co komu trwalosc bluzki ktora wyjdzie z mody za pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: forever 21 IP: 193.111.166.* 05.10.04, 09:32 ja w forever kupuje zawsze tone ciuchow z mysla o imprezach.Najwiecej fajnych rzeczy, topow itd.maja latem.Ktos wspomnial , ze kupuje rzeczy w niemieckim H&M, bo jakosc inna niz w polskim.Ja mam te same odczucia, tylko ja kupuje w amerykanskim H&M, jakos mam wrazenie , ze i ciuchy sa fajniejsze i nie takie szmatki jak u nas w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: forever 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:35 mam pytanie, obejrzałam stronkę forever21 bardzo mi sie podobająte rzeczy czy jest jakaś możliwa kupienia ich w polsce albo może przez internet :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: forever 21 IP: 193.111.166.* 06.10.04, 14:19 oj chyba nie mozna, chociaz nie jestem pewna -najlepiej napisac maila do nich i zapytac ile sobie policza za przesylke.Teraz w ofercie z topow sa juz wg mnie same badziewia, w lato to dopiero jest wyzerka-miliony bluzeczek tak slicznych, ze moje kolezanki jak wrocilam do Polski zzerala zazdrosc na calego.Ciuchy sa po prostu sliczne i do tego, jak na amerykanskie place-taniocha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ataga Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: 217.153.29.* 04.10.04, 21:18 ja zazwyczaj ubieram sie w swoim pokoj..przed wyjsciem z domu, polecam, swietne efekty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka75 Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.compower.pl 04.10.04, 22:12 A ja zazwyczaj ubieram się w ciuchy kupowane na bazarze ,bo mnie nie stać na inne, czy przez to jestem gorsza?.Dodam że tam też można znależć wiele fajnych i gustownych ciuszków i nie wszystkie są marnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
malwineczka1 Re: Gdzie sie ubieracie ? 05.10.04, 10:38 Uwielbiam bazarek, można tam kupić zawsze coś fajnego, np. tydzień temu kupiłam ładny zamszowy żakiet w prążki i do tego spodnie zapłaciłam 120 zł (za całość), a koleżanki pytają mnie w jakim sklepie go kupiłam, nie wstydzę się mówić że na bazarze, uważam, że można tam kupić niekiedy naprawdę świetne ciuchy...za niską cenę co najważniejsze. Oczywiście robię też zakupy w sklepach, ostatnio kupiłam jeansy westman, pierwsze jeansy które naprawdę świetnie na mnie leżą, biodróweczki ale stylem przypominają mi amerykańskie wranglery www.westman.pl - naprawdę polecam tą firmę, jeśli chodzi o ubrania jeansowe, świetnie przylegają do ciała, za spodnie zapłaciłam 120 zł i zamierzam kupić jeszcze bluzę do kompletu, kosztuje 140 zł, i muszę trochę zaoszczędzić gdyż teraz jestem troszkę spłukana hehe....Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:17 A ja lubię ubrania H&M, ale kupowane w Niemczech; w Polsce jakaś inna jakość tych ubrań. Bardzo podoba mi się marka Autograf w Galerii Centrum, zawsze znajdę coś spokojnego, ale z bajerem. No i dużo cichów mam z second handów. Zadziwiające, co można tam niekiedy znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
visiond Reserved :) 06.10.04, 10:40 No i Jackpot też mi się podoba, ale tam jest bardzo bardzo drogo :) Uważam, że w reserved są dość przystępne ceny, tym bardziej, że mam tam zniżkę z kartą NOKIA CLUB, którą może mieć każdy posiadacz telefonu marki Nokia :) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:52 diesel pepe jeans comme des garcons puma miss sixty lumpeksy z moda lat 70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:53 buty: marc jacobs, puma, philosophy di alberta feretti, zara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.vline.pl 06.10.04, 10:58 Zara, New Yorker, H&M, Orsay, Terranova, Diverse. Czasem Kappahl( bielizna)albo Levi's( rzadko, dobijają mnie ceny). Buty to już przeważnie bezmarkowe albo z Deichmann. Tylko sportowe mam Nike. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Gdzie sie ubieracie ? 06.10.04, 11:08 Tatuum (ale nie wszystkie kolekcje), reserved, diverse, click, cotton club te sklepy chyba najczesciej odwiedzam. Za granica czesto kupuje tez ciuchy firm sportowych Nike, Puma (fajne rzeczy niestety niedostepne w Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 06.10.04, 12:22 a ja lubię Solar, Cotton Club, Jackpott, Ola Styl Studio na większe okazje,a poza tym to, co wpadnie w oko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:45 banana republic, gap, old navy (może dlatego że należą do tej samej korporacji - podobny styl),jackpot (chociaż odnosze wrażenie że się ostatnio "zbiesił"), zara, promod, h&m - ale amerykański jak mi mamuś cos przyśle. oferują trochę lepszą jakość chociaż i tak to wszystko szyją jakieś nieletnie chińczyki:( Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: Gdzie sie ubieracie ? 06.10.04, 15:22 lubie materialy dobrej jakosci: solar pabia ogolem royal collection czasami: simple, taranko, monton (a moze molton), promod, esprit, big star, dzinsy niewiadomej firmy, buty wojas, kazar, bata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyidealizowana Re: Gdzie sie ubieracie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:28 zara promod monton h&m intimissimi buty: włoskie i pumy Odpowiedz Link Zgłoś