Gość: emi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 00:12 1. Jakiej firmy polecacie (model)? 2. Jaka jest skutecznosc? 3. Czy usuwanie wloskow depilatorem boli? 4. Czy warto? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konim691 Re: ----------DEPILATOR--------- 03.10.04, 00:38 Polecam Philips Satinelle,Braun Silkepil.Oba są fajne,ja nie czuje różnicy... A jak nigdy nie depilowałaś,to za pierwszym razem może boleć - ja przeżyłam!;)I depiluj po kąpieli,rzeczywiście mniej boli niż "na sucho".Udanych depilacji.papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: ----------DEPILATOR--------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:56 Dziekuje za odpowiedz:-) Czyli pierwszy raz najgorszy, a potem juz nie boli? Szczerze mowiac przymierzam sie do PHILIPS'a. Z tego co poczytalam, to albo Satinel Super Sensitive, albo Satin Ice Optima - chyba najbardziej delikatne, a ja boje sie tego bolu ;) (Depilacje brwi penseta ledwo znosze). Jak myslisz, czy roznoca w depilacji nimi moze byc znaczna? Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: ----------DEPILATOR--------- 03.10.04, 00:41 Aha,zapomniałam. U mnie to taka depilacja starcza na jakiś tydzień,max 2,ale to już jakiś cud musi być;)Masz chociaż pewność,ze ci szczecina za dwa dni nie wyrośnie.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ----------DEPILATOR--------- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 14:07 a jak depilator sprawdza się przy pękajcych naczynkach? Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: ----------DEPILATOR--------- 03.10.04, 14:34 Jeśli chodzi o ten depilator z nasadką "lodową" to moja kumpela twierzdi, że nie widzi znaczącej różnicy od tego zwykłego.No ale jeśli różnica w cenie jest minimalna to możesz przecież spróbować;)Jak dla mnie to najmniej boli,gdy depilujesz zaraz po kąpieli.Chociaż teraz,jak już sie przyzwyczaiłam to depiluję bez ciepłej kąpieli,po prostu zakasam spodnie i jadę;)! A co do naczynek,to nie bardzo wiem,troszke może ci popękać jak masz "słabe".pozdr 4 all! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_herbatka Re: ----------DEPILATOR--------- 03.10.04, 22:38 Witaj ja używam depilatora braun silkepil i jestem zadowolona również z ceny bo kosztował ( mojego mężą:)) 99zeta:) ale powiem Ci to co wszyscy, pierwszy raz strasznie boli:(((( ja mimo wszystko nie poddałam sie i używam go nadal a bólu już prawie nie czuję :) tem ból to uczucie jakby ktoś Cie pieścił prądem:PPP napisałas ze z trudem znosisz depilacje brwi penseta... możw jeszcze zastanów się nad tym kupnem depilatora:( ale warto, chociaż gładkość nóg nie wynosi raczej 3 tygodnie jak zapewnia producent, u mnie góra tydzień aha i gładkość to pojecie wzgledne bo np u mnie zawsze cos tam troszke drapie, bo włoski nie odrastaja równomiernie:(depilowac trzeba tak ze 3 razy w tygodniu:( pozdrawiam i zycze powodzenia w przezwyciezeniu bólu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: ----------DEPILATOR--------- IP: *.acn.waw.pl 04.10.04, 00:00 > napisałas ze z trudem znosisz depilacje brwi penseta... możw jeszcze zastanów > się nad tym kupnem depilatora Z tym to jest różnie, bo ja też strasznie cierpię i płaczę przy depilacji brwi, a np. łydki depiluję z książką w drugiej ręce :) Do depilatora się po pierwsze przyzwyczaić i nie poddać za pierwszym razem, tym najstraszniejszym, a po drugie NIE WOLNO się zapuścić! :) Włosy odrastają w różnym tempie, i jeżeli się depiluje regularnie, to nie wyrywa się naraz tak dużo - więc boli mniej. Ja pachy też depiluję, tylko kiedyś zeza dostanę przez to... potrzebny mi depilator z wbudowanym lusterkiem, czy cuś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniśkaa Re: ----------DEPILATOR--------- IP: *.gorzow.mm.pl 03.10.04, 23:54 Boli barrrrrrrrrrrrdzo, ale tylko 1 raz:-) Zoapatrzyłam sie podstawiwy philipsa i nie narzekam. Co do dokładności to nidgy nie jest idealnie gładko na nogach np. Depilije też bikini, jednak nie potrafie sie zdecydować na paszki:/ Tak 1 na tydzień trzeba przejechać po skórze, by wyrównać to co wyrosło. Ja jestem jednak za tym, nie żałuję zakupu depilatora..szkoda, że tak późno..cieszę się od tegorocznych wakacji dopiero. Zacisnąć ząbki i do dzieła ..można rozłożyć na kilka razy depilowanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: ----------DEPILATOR--------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 14:43 podnosze, bo potrzebuje jeszcze kilku slow propagany, zeby sie zdecydowac :D Dziekuje kobietki. Czyli tak w sumie, to raz na tydzien trza po nozkach przejechac, zeby byly super smooth? P.S. Co myslicie o Philips Satinelle Super Sensitive Beauty 2 w 1 HP6445? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś