Dodaj do ulubionych

woda utleniona

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:24
ile powinna miec woda utleniona do rozjasniania włosków???
Obserwuj wątek
    • Gość: laleczka Re: woda utleniona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:36
      uppppppppppp
      • Gość: laleczka Re: woda utleniona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:32
        naoiszcie ilu procentowa powinna byc!
    • justa_79 Re: woda utleniona 15.10.04, 15:37
      ale do jakich włosków? na twarzy? na głowie? na rękach?
      • Gość: laleczka Re: woda utleniona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:52
        przede wszystkim do twarzy
    • Gość: laleczka Re: woda utleniona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:53
      moje pytanie jest nadal aktualne.prosze dziewczyny!!!napewno jest wsród was
      jakaś kosmetyczka czy farmaceutka
      • iselle Re: woda utleniona 08.11.04, 22:02
        Ja jestem farmaceutką, ale nie uczyli nas o rozjaśnianiu włosów.
        • diastema Re: woda utleniona 08.11.04, 22:04
          na rarmacji o rozjasnianiu wlosow nie ucza a kosmetyczka poradzi ci depilacje
          woskiem ;D
          • Gość: laleczka Re: woda utleniona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:06
            nie chodziło mi czy na farmacji ucza o rozjaśnianiu czy nie tylko o to ile %
            moze mieć woda utleniona ,która mozna kupić w aptece ,jest nieszkodliwa dla
            skóry mocniejsza od tej 3%
            • Gość: justy Re: woda utleniona IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 08.11.04, 23:22
              konkretnie i z punktu widzenia farmacji, to nazwa "woda utleniona" dotyczy
              wyłącznie 3% roztworu nadtlenku wodoru/perhydrolu.
              "fachowo" coś takiego, jak np. "9% woda utleniona" nie istnieje- może być
              tylko "9% roztwór nadtlenku wodoru/perhydrolu".
              w aptece gotową wodę utlenioną dostaniesz jedynie 3%. jak chcesz inne stężenie,
              to wybierz się do sklepu fryzjerskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka