Dodaj do ulubionych

DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 12:48
hej!dziewczyny! uzywam tuszu pierre arthes XXl i jest ok:)mysle ze do niego
wroce ale teraz chce sobie zrobic odmiane!!mzoe znacie jakies dobre tusze
najlepiej polskiej marki w cenie do20zl!!chodzi zeby roobily efekt sztucznych
rzes a jak nie to choc ladnie wydluzaly:))pozdarwiam!!prosze o opinie!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:05
      np. Paloma Black&white, ok. 13 zł. pisałam o nim wątek wczesniej
    • Gość: Kasia Re: DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:44
      moim zdaniem nie ma takiego;)
      • Gość: ines Re: DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 19:44
        up
    • Gość: Sandra Re: DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 14.10.04, 20:26
      Za kwotę 19.90 kupisz tusz Maybelline Volum Express Curved Brush ;-) suuuper,
      i tylko niewiele drozszy od Pierre'a.
      • Gość: ines Re: DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 22:18
        a co robi ten Maybelline Volum Express Curved Brush ??jaki daje efekt bo
        reklamach zazwyczaj przeginaja:)??a czy ten paloma ladnie wydluza??
        • asiek_asiekowaty Pierre Rene 14.10.04, 22:30
          I bedę to powtarzać. Miałam podkręcający (srebrne opakowanie) i Volume Rich
          (seledynowe opakowanie), próbowałam pogrubiającego (w srebrnym opakowaniu). Na
          tej podstawie ejstem skłonna zaryzykować stwierdzenie, że wsyztskie Pierrki są
          świetne. Wypowiem sie o Volume Rich, bo obecnie używam: jest gęsty, dlatego si
          ni leje i nie brudzi podczas tuszowania, cudownie rozczesuje i
          rozdziela, "zwiększa ilość rzęs", można nakładać parę warstw jedna na drugą,
          wówczas mooocny efekt gwarantowany: maksymalnie dużo i ługich rzęs. No dla mnie
          cudo. :)
          • blekitna17 Re: Pierre Rene 15.10.04, 01:32
            dzieki za wypowiedzi!!!do asik wlasnie przejrzalam i maja bardzo duzo tuszy
            pierre rene a mials moze ten lub o nim slyszals???

zakupy.wp.pl/rsklep.html?orgURL=http%3A%2F%2Fesentia.pl%2Fservlet%2FSNFProduct%3Fp_pid%3D14134%26f%3Dwp_pasaz

bo mi wlasnie zalezy na wydluzeniu rzes ..no bardzo lubie architecta ale on
            jest drogi wiec szukam podobnego odpowiednika polskiego:)lub innego..ten pierre
            arthes jest bardzo dobry ale chce sprobowac cos nowego:))
            • Gość: asiek_asiekowaty Re: Pierre Rene IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 09:45
              To chyba jeden z nowszych, bo go nie znam. Ja miałam te:

zakupy.wp.pl/rsklep.html?orgURL=http%3A%2F%2Fesentia.pl%2Fservlet%2FSNFProduct%3Fp_pid%3D14134%26f%
              3Dwp_pasaz&_err=1&ticket=7294457251831183DX6cUUuvBe2oQkAFs8V18v%
              2Fk6Hn4Vh74i3iVwSJ%2FnOfmMukkgsqnIHu4TybzVQF8mT%2BOUXzcp1T5Ri0GdE4dAjZPlWmd2Y%
              2BTdN5OzyHggD%2B5V5AycOTlfReWyu8XHaNC

zakupy.wp.pl/rsklep.html?orgURL=http%3A%2F%2Fesentia.pl%2Fservlet%2FSNFProduct%3Fp_pid%3D14134%26f%

Rewelacyjny jest podobno ten:

O wydłuzaniu ciężko mi mówić, mam dość długie rzęsy i generalnie każdy tusz
              pogrubiający właśnie bardziej podkreśla ich długość niż grubość. Natomiast
              volume Rich moim zdaniem to tusz, który wydłużył mi rzęsy najbardziej.
              • Gość: ola Re: Pierre Rene IP: *.acn.waw.pl 15.10.04, 13:18
                wlasnie zastanwiam sie bo na allegro duzo tuszy firm zagranicznych jest w
                cenie tych polskich ,w sklepach:)i teraz dylemacik czy mzoe kupic taki troche
                drozszy na allegro:))
              • justa_79 Re: Pierre Rene 15.10.04, 13:27
                asiek, skracaj linki: www.tinyurl.com
                • Gość: asiek_asiekowaty Re: Pierre Rene IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 13:50
                  To sa linki "odtwórcze" od podanego przez autorkę.
                  • Gość: ginger Re: Pierre Rene IP: *.acn.waw.pl 15.10.04, 19:53
                    dzis zrobialm tik:)mam jzu szczoteczke wyschnieta od architecta i pomalowalam
                    nia rzesy ale wzielam tusz tani ktory zalega u mnie w domu:)taki na czarna
                    godzine:)i wiecie ze efekt niesamowity!!jak nigdy moje rzesy sa jak firanki i
                    niewazne ze nie ma w srodku juz architecta:)wiec ponad polowa sukcesu zalezy od
                    szczoteczki!wiec po co kupowac az taki drogi tusz wystarczy miec do niego
                    szczoteczke i sprawa jasna:)
                    • Gość: asiek_asiekowaty Re: Pierre Rene IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 22:05
                      Ja bym powiedziała, że nie tyle szczotreczka, ale właśnie sam proces tuszowania
                      ma najwieksze znaczenie. Ja i tak zawsze po wytuszowaniu rozczesuje rzęsy
                      osobną szczoteczkę (po zuzytym tuszu, wymutą).
    • Gość: plum11 Re: DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:24
      czesc dziewczyny ja ostatnio uzywalam tuszu pieerre rene lash creator i bylam
      srednoi z niego zadowolona chcialabym jeszcze sprobowac tuszu tej samej firmy
      ARTHES XXI i exclusive i jeszcze zastanawiam sie nad DUO LASH DESINGER moze wy
      mi pomozecie w wyborze moze jakies linki. acha jeszcze jedno moze ktorys z nich
      ma podobne dzialanie jak architect z l`oreala pozdrawiam i caluski dla was
      forumowiczki
      • Gość: ines dylemacik:)) IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 13:05
        no ja wlasnaie uzywam pierre arthes xxl i jestem zadowolona..choc jzu mam go z
        miesiac i an poczatku lepiej sie spisywal a teraz no coz jest dobry ale az tak
        bardzo nie wydluza jak architect!choc uwazam ze spokojnie dorownuje tuszom
        zagranicznym:)wiec chyab go sobie kupie na allegro bo ostatnio sporo spadl....z
        ceny..zastanawiam sie jeszcze walsnie nad nowym palomy (black&white)i pierre
        rene (bo maja spory wybor)ale nie moge sie zdecydowac bo inni pisza ze jest
        super a inni ze do bani:((no a jednak tusz to podstawa w makijazu i jeszcze
        zeby byl niedrogi:))czekam na dalsze opinie w sprawie tuszy!!
        • Gość: PLUM11 DO INES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:16
          czy mozesz mi napisac ile dalas za ten arthesXXI a co do allegro to chyba
          obawialabym sie kupowac tuszy moga byc przeterminowane wyschniete i wogole
          buzka :-)))
          • Gość: ines Re: DO INES IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 13:46
            hej chodzilo zeby kupic architecta na allegro:)a skad masz takie negatywne
            nastawienie do allegro??:)))wiesz ja tam kupuje wszystkie tusze ,podklady,no
            (pierre arthes w sklepie akurat)i sa naparwde takie same jak ze sklepu tylko
            tansze:)teraz architect chodzi25+koszt 5 to wynosi30 a wsklepie z 50:)wiec sie
            oplaca:)za arthes dalam18zl w wawie,ale tu ejst znany tylko w 2sklepach i
            dlatego tak drogo:(bo dziewczyny kupowaly po12-14 w innych miastach!poczytaj
            na www.wizaz.pl
            sobie o tych tuszach:)pozdarwiam!a ja sie nadal zastanawiam co kupic:)
    • Gość: zosia Re: DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 19:19
      no sporo jest dobrych tuszy:)poszukaj na allegro tam sa o wiele tansze i tak
      samo dobre:)ja poleca nive tusz.moznz go kupic tylko na allegro lub w
      niemczech:)jest b dobry:))
    • Gość: ula Re: DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 17.10.04, 12:17
      up
      • Gość: Maja Re: DOBRY POLSKI TUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.futuro.pl 17.10.04, 12:42
        Kupiłam sobie ostatnio tusz Golden Rose wydłużający i nie zawiodłam się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka