Gość: buu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:47 warto kupic?tzn czy dlugo sie trzymaja nie obsypuja sie i daja ladny wyrazisty efekt?chodzi mi zwlaszcza o tusz pogrubiajacy tej firmy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klara Re: tusze do rzes isa dory IP: 62.233.181.* 14.10.04, 14:50 Cud, miód, malina. Żadnego osypywania, w ogóle nie czuje się ich na oczach:) Kupiłam sobie ich tusz dla alergików tydzień temu i polecam całym sercem, bo to najlepszy, jaki miałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: tusze do rzes isa dory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:22 Popieram. Zużyłam całe tabuny tuszów. Od 2 lat używam tylko tego -Isa Dora Build Up -pogrubiajacego. Nie znam lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: tusze do rzes isa dory 14.10.04, 16:20 a ja uzywalam przez tydzien i lezy w kosmetyczne od 2 tygodni :)) nie jest zły (build up) ale efektu spektakularnego to nie zauwazylam nie skeja, nie sypie, nie maze, ale...jakis ekstra pogrubiajacy i wydluzajacy to on dla mnie nie jest wole tusze clinique pozdrawiam no ale chociaz mnie nie uczulił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: tusze do rzes isa dory IP: *.tele2.pl 15.10.04, 09:57 Ja jestem zachwycona tuszem Build-Up - pod każdym względem jest rewelacyjny. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś