Dodaj do ulubionych

Pytanko do Balbiny_Aleksandry - prosze odezwij sie

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.10.04, 20:07
Droga Kożelanko. Odpowiadalas kiedys na post dotyczacy dobrych kosmetykow
antytradzikowych. Ogromnie mi sie twoja wypowiedz podobala - konkretna,z
wieloma poradami. Ja - podobnie jak ty - zawsze mialam cere jak z obrazka,
ale po 23 roku zycia wiele sie zmienilo. Nabawilam sie brzydkiego
nawyku "meczenia" wypryskow, a zwlaszcza strupkow po nich :( Ogromnnie to
przygnebiajace. Korzystajac z twej porady kupilam sobie paste cynkowa i
tormentiol. Niestety akurat jestem w nieszczesnym okresie egzystowania na mej
buzi wieeeelu niedoskonalosci. Siedze z tormentiolem na pysiu i omal nie
placze. Napisz mi Moja Droga, ile trzeba czekac na efekty dzialania
tormentiolu. Czy on naprawde wysuszy mi te drobne ranki i zadrapania -
przeciez wydaje sie taki tlusty!!! Pociesz "Drapaka", bardzo prosze...
Obserwuj wątek
    • balbina_alexandra Re: Pytanko do Balbiny_Aleksandry - prosze odezwi 18.10.04, 02:23
      Dziękuję za miłe słowa pod moim adresem. Wiesz - jeśli doszło do ostrej masakry
      na twarzy, to tormentiol może nie do końca Ci pomóc - to słaby specyfik, ma
      lekkie działanie przeciwzapalne. Mi pomaga na gojenie, u mnie proces trwa kilka
      dni - ale mam najwyraźniej bardzo dobrą pod tym względem skórę, blizny po
      operacji też mi się na ogół dobrze goiły. Masz jakieś stany zapalne, czy tylko
      ślady? Jesli są jakieś wypryski ropne, czy gule, to sam tormentiol to za mało.
      Wiem ze to zabrzmi jak banał, ale naprawdę musisz przestać majstrować przy
      buzi - możesz nabawić się niezłych kłopotów - rozszerzone pory, przebarwienia,
      blizny i infekcja rozsiadna po całej twarzy!!! Jestem tchórzem i własnej
      twarzy nei ruszam, zresztą nigdy mnie nie korciło - raczej wpróst przeciwnie, w
      ogóle mam nawyk nie dotykania twarzy w ogóle. Nie warto!!!!

W sumie być może nie powinnam reklamować własnych wypocin, ale polecam może
      komuś się przyda garść informacji - jak wiadomo nie jestem żadnym autorytetem
      ale takaz idea przyświeca redaktorkom tej skądnąd bardzo fajnej gazetki - każdy
      pisze z pinktu widzenia osoby, która ma problem i jakoś sobie z nim stara się
      poradzić...

www.pinezka.pl/content/view/625//
      Pozdrawiam

• Gość: kaloo Balbinka,moje uszanowania!!!;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:56
      Szacuneczek sie należy!!!;)
      No rewelacja,koleżanko szanowna czy Ty przypadkiem po napisaniu takiegoż
      wyczerpującego artikla nie powinnaś tu wystepować w roli experta..?;)
      Chylę czoła i pozdrawiam!;*

pzdr!
      • balbina_alexandra Re: Balbinka,moje uszanowania!!!;) 18.10.04, 23:13
        Ach rumienię się ze wstydu :) dziękuję za słowa uznania, ale ekspert ze mnie
        żaden! Ot okres walki mnie w boju zahartował :)

Pozdrawiam :)
        • Gość: Akne Re: Balbinka,moje uszanowania!!!;) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.10.04, 15:47
          Balbinko, bardzo wielkie dzieki. Masz racje calkowita - ichoc jest to banalne -
          nalezy powtarzac tak czesto jak sie da: rece z dala od twarzy!!Dziekuje bardzo
          za odpowiedz - artykulik zaraz z checia przeczytam, zwlaszcza po reklamie
          Kaloo. Ale uwaga - jestem polonistka ;)Pozdrawiam goraco - buzia sie goi
          niezle, punktowo smaruje ja roztworem z azulanu i wszystko ladnie zasycha. Milo
          jednak wiedziec, ze mozna liczyc na odpowiedz. Milego dnia zycze i raz jeszcze
          dziekuje.
          • Gość: Akne Re: Balbinka,moje uszanowania!!!;) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.10.04, 16:02
            Gratuluję artykuliku! jest swietny pod kazdym wzgledem. To mile, ze dzielisz
            sie doswiadczeniem. I bardzo potrzebne. Pozdrowionka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka