Dodaj do ulubionych

no i kupiłam i jest świetny...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 09:50
ostatnio napisałam o poradę w związku z tłustymi herami. zakupiałam z aporada
jednej z forumowiczek szampon Fitoderm.

zawsze myję codziennie rano włosy - w niedziele odpuściłam - nawet były
znośne, a to dopiero początek.
Jak narazie jestem zdumiona.
Obserwuj wątek
    • Gość: goa Re: no i kupiłam i jest świetny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:05
      ile kosztujei gdzie go mozna dostać?
      • Gość: koszmar Re: no i kupiłam i jest świetny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:08
        kosztuje ok. 8 zeta. ja kupiłam w sklepie Zdrowie na Targowej chyba 63 w w-wie.
    • Gość: klara Re: no i kupiłam i jest świetny... IP: *.autocom.pl 18.10.04, 21:32
      Jak dziala ten szmpon i do jakich jest wlosow?????Szukam w wyszukiwarce i nic nie znajduje:(.Pozdrawiam
      • gocha221 Re: no i kupiłam i jest świetny... 18.10.04, 21:51
        a moze chodzi o ten szampon..
        fitomed, a nie fitoderm. Byl polecany na forum i jest do wlosów tłustych.
        www.fitomed.pl
        • Gość: Gala Re: no i kupiłam i jest świetny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:51
          Juz dawno slyszalam,ze ten szampon jest swietny do tlustych wslosow. Czy ktos
          wie, gdzie go mozna kupic w Kilecah??
          • Gość: koszmar Re: oczywiście fitomed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:33
            gapa ze mnie. sprawdźcie na stronie www i zadzwońcie, żeby spytać gdzie w
            kielcach
        • Gość: marika1 Re: no i kupiłam i jest świetny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:32
          Dziewczyny jaka jest opłata za przesyłkę i ile sie na nią czeka. Który z tych
          szamponów jest dla was lepszy do tłustych włosów czy do suchych?
          Czy ktoś wie gdzie można go kupić w woj. świetokrzyskim.
    • Gość: esa Re: no i kupiłam i jest świetny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:45
      Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc. Ten szampon zawiera śladowe ilości chemii.
      Myślę, że to jedna z tajemnic jego działania. Poza tym jest wydajny. Mam długie
      włosy do połowy pleców i myję je codziennie. Butelka szamponu starcza mi na
      przeszło miesiąc.
      Testuję też inne kosmetyki Fitomed, są fajne, nie inwazyjne. Zamówiłam je ze
      stony www i dostałam jeszcze sporą ilość próbek, a raczej prób ;-)
      Opakowania kosmetyków są niezbyt reprezentacyjne, to mnie trochę boli, ale ten
      punkt programu jest chyba najłatwiejszy do poprawienia przez firmę :-D
      Pozdrawiam
      • Gość: koszmar Re: do esy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:47
        eso? Masz balejaż? Mieszkasz w W-wie?
        • Gość: esa Re: do esy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:08
          Mam, a jutro nawet będzie nowiutki ;-). Mieszkam w Gdańsku.
          • Gość: koszmar Re: do esy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:10
            aaa, bo nick taki niepopularny i mnie zmyliłaś:-))))

• Gość: esa Re: do esy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:18
              A co to znaczy, że mój nick jest niepopularny?
              Czyżby miał jakieś ukryte znaczenie? ;-D
              • Gość: koszmar Re: do esy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:19
                mam znajomą na osiedlu o tym nicku, tez ma włosy takie jak ty... myslałam, że
                ją namierzę...
                • Gość: esa Re: do esy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:23
                  Aaa rozumiem...
                  Pozdrawiam i życzę pięknych, zdrowych włosów :-)
                  • Gość: koszmar Re: do esy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:26
                    wystarczy "nie-tłustych".

pozdro
                    • Gość: ags2 Re: do esy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:49
                      mam jeszcze pytanko. Czy ten szampon nadaje sie dojasnych włosów ? Juz kazałam
                      sobie kupic. Mam nadzieje ze moja połowa gdzies w warszawskiej aptecce go
                      znajdzie
                      • Gość: koszmar Re: do esy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:54
                        moim zdaniem nie ma to znaczenia, nic nie piszą o kolorze tylko o rodzaju
                        włosów.

wejdź na ich stronę tam są adresy gdzie mozna go dostać
                        • Gość: sniegotka Fitomed IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 19.10.04, 10:20
                          Wlasnie mialam zakladac nowy watek o Fitomedzie. Kupilam w sumie przypadkiem i z
                          ciekawosci szampon tej firmy ziolowy do wlosow suchych i normalnych i do tego
                          odzywke. Dzis umylam trzeci raz - normalnie myje max co 3 dni - teraz co 4. Ale
                          to po prostu nie do uwierzenia jakie lekkie i miekkie sa po tych kosmetykach
                          wlosy, ja mam blond, ale po wszystkich kosmetykach stylizacyjnych jakie ladowalam
                          na wlosy byly one jakby sciemniale, szare. Uzywalam L'oreala Profesionalnego (do
                          kreconych) i Welli Professionel (tez do kreconych). Po zadnej z tych serii nie
                          mialam tak pieknych wlosow. Moj naturalny kolor ozyl i chyba daruje sobie pasemka
                          ktorych zrobienie mialam w planie z powodu dosc widocznych juz odrostow
                          (poprzednie robilam rok temu). Nie moge sie nacieszyc - a jak juz kasliwie
                          zauwazyla jedna z forumowiczek - mnie rzadko co zachwyca.
                          Acha - mam wlosy z resztka trwalej i oprocz tej odzywki nie potrzebuje zadnej
                          maski - wlosy wygladaja zdrowo.
                          Specjalne podziekowania dla Balbiny-Alexandry - gdybym sobie nie przypomniala, ze
                          chwalila Fitomed - pewnie nie kupilabym tak w ciemno.
                          Tak sie zachwycilam ze poprosilam ich mailowo o przeslanie skladow mleczek i zeli
                          do mycia. I tu rozczarowanie - nie pamietam co zawieraly mleczka, ale chyba
                          isopropyle, bo bardzo sie przestraszylam, ze mnie pozatyka. Zele do mycia
                          oczywiscie sodium laureth sulfate.

• Gość: tuya A dlugo sie czeka na przesylke? IP: *.pinnex.com.pl 19.10.04, 11:33
        w ich sklepie internetowym, i ile doliczaja za przeslyke - prosze o info.
        • narnijka Re: A dlugo sie czeka na przesylke? 22.10.04, 16:05
          Ile trzeba zpalacic za przesylke,jak sie zamawia w sklepie internetowym fitomed?
          piszcie nawet na maila niteczkar@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka