Dodaj do ulubionych

TUSZ DO RZES

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:32
czesc wam dziewczyny wiem ze ten temat ostatnio pojawia sie dosc czesto ale
potrzebuje waszej pomocy szukam tuszu po ktorym moje rzesy wygladalayby jak
po architecie l'oerala ale zeby byl troszke tanszy sory ale nie tylko
potrzebuje do makijazu tuszu a tez nie zarabiam fortuny bardzo prosze o pomoc
bo wybieram sie dzis na zakupy papa
Obserwuj wątek
    • Gość: olenka1 Re: TUSZ DO RZES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:53
      dziewczyny bardzo prosz o pmoc
      • Gość: ines Re: TUSZ DO RZES IP: *.acn.waw.pl 19.10.04, 13:12
        jest mnostwo o tym watkow!sama nawet taki zakladalam!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=16690315
        a architect mozesz zawsze taniej kupic na allegro:)ja zawsze tak robie!
        pozdarwiam
        • Gość: olenka1 do ignes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:15
          droga ignes a mozesz wzkazac allegrowicza u ktorego kupujesz tusz l'oerala boje
          sie ze moge natrafic na oszusta i kupic przeterminowany lub wyschniety pa
          • Gość: Ines Re: do innes IP: *.acn.waw.pl 19.10.04, 21:50
            hmm..problem bo nie pamietam:)ale duzo rzeczy kupuje na allegro i sie nie
            nacielam na szczescie ejszcze:)kupuje od ludzi polecanych na forum lub co maja
            duzo pozytywow:)jest sporo tuszy ktore sa ok al;e architect jest jednak na
            [parwde super:)ale ja zmieniam czesto bo nie lubie ciagle tego samego:)co do
            rimell nie lubie...dla mnie nie daje ladnego efektu:)pozdarwiam
    • Gość: olenka1 Re: TUSZ DO RZES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:06
      dziewczyny ja juz nie mam sily pomozcie bylam sobie kupic tusz pogrubiajaco
      wydluzajacy kurde i zawiodlam sie nie ma tuszy w przystepnych cenach bo albo
      wydluzaja albo pogrubiaja jestem zalamana jezeli ktoras moze mi pomoc
      • jsolt l'oreal 19.10.04, 17:14
        niestety, ale rzęsy będą wyglądały jak po architectie tylko po tym właśnie
        tuszu, też go używam, inne mi kompletnie nie pasują.
        czasem trzeba zainwestować, albo pogodzić się z tym, że za nieduże pieniądze
        nie masz efektu. pzdr
    • Gość: madzik Re: TUSZ DO RZES IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 19.10.04, 16:10
      olenko! polecam tusz maybelline volum express! ja mam juz 3 i jest super a poza
      tym ma przystepna cene: ok. 20 zl buzka:*
      • Gość: Sandra Re: TUSZ DO RZES IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 19.10.04, 16:54
        Ja tez go polecam, za 20 zl w dodatku ;-)
        • Gość: rawita Re: TUSZ DO RZES IP: *.autocom.pl 19.10.04, 19:02
          a ja rimmel exegerate. Moim zdaniem lepszy od architecta i maybelline. Nieco
          poniżej 20 zł.
    • toja111 Re: TUSZ DO RZES 22.10.04, 18:46
      Powiem krótko - Mary Kay. Ostatnio coraz bardziej popularne kosmetyki o na
      prawdę świetnej światowej jakości z poziomu Estee Lauder czy Lancome. Rewelacja
      za 44 zł. Nie polecam kupowania na allegro, bo to wbrew zasadom tej etycznej
      firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka