Gość: mysza IP: *.task.gda.pl / *.um.man.koszalin.pl 22.04.02, 10:40 dziewczyny podpowiedzcie jak sobie skutecznie radzicie z łupieżem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_citroni Re: łupież 22.04.02, 11:49 Dziewczyny polecały Nizoral (do kupienia w aptekach). Ja polecam szampon przeciwłupieżowy Neutrogeny, jest naprawdę świetny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yesss Re: łupież IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 14:01 polecam Triazol na łupież suchy firmy Ducray - do nabycia w aptece. Nizoral u mnie sie nie sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: łupież IP: *.task.gda.pl / *.um.man.koszalin.pl 22.04.02, 15:10 No właśnie, u mnie Nizoral pomaga na krótko a później łupież powraca, dlatego też radzę się sprawdzonego źródła!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: łupież 22.04.02, 22:31 A czy probowalyscie szamponu przeciwlupiezowego Yves Rocher? Mnie sie bardzo podoba zapach, jest taki w stylu aromaterapeutycznym. Nie wiem, czy skuteczny, bo uzywam go bardziej profilaktycznie, ale moze akurat? Moj tata natomiast bardzo sobie chwali Denorex. Odpowiedz Link Zgłoś