Dodaj do ulubionych

drogie podklady

IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:38
chciala bym zainwesotac w jakiis drozszy podklad a dla mnie drozszy to 40-60
zl na ile starczaja takie podklady i czy zeczywiscie sie lepsze od tanszych
dodam zie uzywam matujacego oil fee marizy
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: drogie podklady 20.10.04, 12:47
      moim zdaniem podkłady w cenie ok. 10 zł są kompletnie do niczego w porównaniu z
      droższymi. może trafiłam na złe, ale zawsze je było widać na twarzy, nie były
      wystarczająco kryjące... ja sobie chwalę np. podkłady Loreala, np. Ideal
      Balance czy Air Wear. wydajność mają podobną, starczają mi na ok. 3 miesiące.
      ale za to skóry wygląda całkiem inaczej. ale możesz takie droższe podkłady
      kupować na allegro u zaufanych sprzedawców i zamiast 60 zł, płacić za nie
      połowę mniej.
    • Gość: Xenia81 Re: drogie podklady IP: *.bemo.waw.pl / *.waw.pl 20.10.04, 12:53
      Ja osobiście używam Max Factor, Lasting Performance. Nie ściera się przez cały
      dzień i nie brudzi ubrań. Dobrze kryje. Opakowanko zakupiłam w okolicach
      kwietnia i dopiero teraz mi się kończy. Koszt ok 40 zeta w zależności od
      miejsca :) Osobiście polecam, ale czy Tobie bedzie pasować... (proponuję jakąś
      próbkę na poczatek)
      Pozdrawiam!
    • Gość: gokia Re: drogie podklady IP: *.tele2.pl 20.10.04, 14:44
      Ja używam wymiennie: Hypersmooth MF (55-60 zł), Double Stay Lumene (45 zł),
      Velvet Mat Privi (ok. 30 zł). Podkład wystarcza mi na ok. 6 - 8 miesięcy przy
      prawie codziennym używaniu.
      Też jestem zdania, że te bardzo tanie podkłady nie są najlepsze (sprawdziłam na
      sobie już wiele).
    • toja111 Re: drogie podklady 22.10.04, 18:41
      Kobiety!!! Odkrycie mojego życia to podkłady Mary Kay!!!!! Używałam już
      podkładów Max Factor, Isa Dora, Maybelline a takze na prawdę drogich: Estee
      Lauder, Dior i Helena Rubinstein. Ale to co odkryłam tego lata przeszło moje
      najśmiejsze oczekiwania. Od początku września czyli już prawie dwa miesiące
      używam podkładu średnio-kryjącego (mam skórę mieszaną w stronę tłustej).
      Pieknie matuje, pięnie kryje (pomimo nazwy). Przepieknie się utrzymuje na
      skórze. Ja chodzę z tym makijażem ponad 12 godzin i wszyscy się zachwycają, że
      maikjaż wygląda tak świeżo. OPjemność 29 ml, cena 61 zł. Starcza na ok. 2
      miesiące. Zależy jak dużo używasz, ja dosyć dużo. Lubię wyglądać perfekcyjnie.
      • Gość: ziereal Re: drogie podklady IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 22.10.04, 19:01
        ja polecam max factora:), 30ml..
        albo allegro- tam czasami mozna dostac testerki 15ml tych drogich,
        wysokopolkowych podkladow w cenie od 25-35zł. Tyle, ze ja bardzo powoooooli
        zuzywam podklad, mimo codziennego stosowania 30ml starcza mi na ok 8-12
        miesiecy, 15ml na 3-7 miesiecy:)
        pzd
    • Gość: Dejsanda Re: drogie podklady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:02
      Polecam fluid Bourjois-Plus que Parfait! Kosztuje okolo 62 zl, przy codziennym
      uzywaniu wystarcza na 3 miesiace. Dosc dobrze matuje, jest trwaly-w ciagu 12 h
      robie tylko 2 poprawki, a to przy mojej tlustej mordce dobry wynik.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka