Gość: sylvi IP: 217.113.224.* 21.10.04, 14:57 Witeczka. Dziewczyny mam suchą i wrażliwą skórę czy ten krem jest dobry? Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z tym produktem? Dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi i rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milka Re: NIVEA VISAGE TONIZUJĄCY KREM NAWILŻAJĄCY - do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:03 mialam ten krem z jakies 1,5 roku temu i sie szczerze zawiadłam.Szukałam alternatywy dla Miraculum które chciaz były dobre to jednak za słabe dla mnie.Były chyba tylko 2 kolory do wyboru i choc wziełam jasny to wygladal tak strasznie,pomijajac smugi,ze nie uzywałam go.Moim zdaniem firma ta ma słabe kosmetyki,dlatego proponuje Ci szukac dalej. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: NIVEA VISAGE TONIZUJĄCY KREM NAWILŻAJĄCY - do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:06 popieram....jeśli chodzi o te firme to tylko super ma normalny krem ten w blaszanym okrągłym puedełeczku..reszta to jakies nieporozumienie a ten krem o który pytasz to wyrzuciłam do kosza bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvi Re: NIVEA VISAGE TONIZUJĄCY KREM NAWILŻAJĄCY - do IP: 217.113.224.* 21.10.04, 15:10 Kurcze to może doradźcie mi coś do mojego rodzaju skóry.. najgorsze jest to gdy nałoże zwykły podkład to moja skóra momentalnie sie wysusza i jest strasznie ściągnięta :( . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: NIVEA VISAGE TONIZUJĄCY KREM NAWILŻAJĄCY - do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:18 spróbuj przed nałożeniem podkładu położyć nawilżająca maseczkę i potem przetrzec twarz tonikem...a jeśli to nic nie da to chyba bedziesz musiała poszukac wśród tych "aptecznych" produktów ale te nie sa tanie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvi Re: NIVEA VISAGE TONIZUJĄCY KREM NAWILŻAJĄCY - do IP: 217.113.224.* 21.10.04, 15:25 Dzięki maju :). Do tej pory używałam z yves rocher bio calmille takiego kremu matującego a potem nakładałam puder w kamieniu i nawet spoko to wyglądało, ale teraz ten krem /stosowany przeze mnie jako podkład :) / mi się skończył. Byłam w sklepie yves rocher i tu niemiła niespodzianka - nie mają go już w swojej ofercie :( . Kurcze gdybym miała próbkę z vichy to bym sobie spróbowała bo nie uśmiecha mi się kupować kosmetyku w aptece za 60 zł i odstawić to w kąt. Dzięki jeszcze raz za radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: NIVEA VISAGE TONIZUJĄCY KREM NAWILŻAJĄCY - do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:30 jeśli masz środki to kup Vichy jest na prawde super...mój mąż sie wyleczył z suchej podrażnionej skóry..ma teraz lepszą skóre ode mnie..hi hi...a tak poza tym głowa do góry i eksperymentuj a sie uda..pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akne Re: NIVEA VISAGE TONIZUJĄCY KREM NAWILŻAJĄCY - do IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.10.04, 20:55 A ja barzdo ten kremik lubie i czesto uzywam - podklady tez mi ja niszczyly, miedzy innymi wysuszaly. Nakladam krem nawilazajacy, CZEKAM KILKA MINUT AZ SIE WCHLONIE I UWAGA! MALYMI ILOSCIAMI NAKLADAM nivee. Buzia wyglada slicznie - zdrowa, gladka, pelna zycia.Odcienie sa dwa - naturalny i opalony. Naturalny calkowicie stapia sie z odcieniem skory, ale ja slicznie wygladza, opalonego nie wyprobowalam, bo mam bardzo jasna cere, a on nadaje sie podobno tylko dla bardzo ciemnych karnacji. Goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś