Gość: Jaga IP: *.icpnet.pl 25.10.04, 12:18 Kto miał serum Eveline na celullit? Jakie daje efekty ten produkt? Czy warto go kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ags2 Re: serum Eveline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 12:21 mam. co do efektow to sklonna jestem powiedziec ze widze malutkie efekty. serum daje efekt chlodzenia (nie kazdy to lubi). Ja sobie chwale Eveline. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: serum Eveline 25.10.04, 12:23 Hej Jaga!!;) Ja już pisałam o tym serum,więc tylko rozkosznie sobie wspomnę,że ono wręcz HIBERNUJE!!!;o Serio,serio...;) A ja akurat za tym nie przepadam..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: serum Eveline IP: *.acn.waw.pl 25.10.04, 15:06 ja tez juz pisalam o tym serum z tym ze wtedy stosowalam je dopiero tydzien. teraz, po 3 tyg ( 1 zuzyta tubka-stosuje rano i wieczorem z malym masazem) sa efekty dosyc widoczne. jesli chodzi o balsamy tego typu z raczekj niskiej polki to ten jest najlepszy ze wszystkich ktore stosowalam :) Odpowiedz Link Zgłoś