Dodaj do ulubionych

Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac?

25.10.04, 16:59
Waham sie pomiedzy tymi 2 podkladami. Moze pomozecie mi wybrac? Mam cere
mieszana, walcze z zaskornikami, od czasu do czasu pojawiaja sie tez jakies
krostki. Obecnie uzywam Translucide, ale chcialabym go zmienic na cos
bardziej kryjacego, jednak bez efektu maski. Ktory podklad radzicie mi kupic -
Air Wear czy Facefinity? Z gory dziekuje za odpowiedzi. :)
Obserwuj wątek
    • konwalia33 Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? 25.10.04, 18:55
      Air Wear jest już wycofany ze sprzedaży, więc raczej nie masz wyboru :)).
      A szkoda bo to był bardzo dobry podkład, leciutki, delikatnie matował,ładnie
      krył a przy tym był bardzo naturalny na skórze. Tego drugiego nie znam.
      • Gość: Mango Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:05
        No właśnie, wycofany. Może znajdziesz jeszcze w jakiejś małej drogerii. Ja znalazłam; żałuję, że kupiłam tylko jeden. Może Hydralight IsaDory? Przypomina ten l`Oreala. Jest duży wybór ładnych kolorów. Tak duży, że trudno było mi się na jakiś zdecydować. Ale następny na pewno będzie ten. Natomiast Facefinity nie libię. Leży w lodówce i czeka. Chyba na ostry kryzys albo rzut do śmietnika. A, jestjeszcze Colour Adapt MF. Wygląda naturalnie i ładnie maatuje. Pozdrawiam!
        • Gość: kum-nye Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? IP: *.icpnet.pl 25.10.04, 19:09
          Co ja slysze! Swietnie! Znalazłam korektor dla siebie- wycofali, znalazłam
          podkład- wycofali...i ja się pytam: dlaczego??
          • calineczka1 Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? 25.10.04, 20:02
            Dzieki za odzew. :) Nadal nie wiem, ktory wybrac. ;) Oba podklady zostaly
            wycofane, ale mozna je kupic na allegro, stad moje pytanie.
            Pozdrawiam.
    • Gość: ella Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? IP: 157.25.152.* 25.10.04, 21:41
      Ja mam podobne problemy z cerą, i używam Lasting Performance. Facefinity bardzo
      dobrze wygląda na buzi i dobrze kryje, ale słabiej matuje niż LP, choc ten
      ostatni przy dłuższym stosowaniu może lekko wysuszyc skórę. Używałam jednak oba
      podkłady, i LP sie u mnie spisał na 5.
    • Gość: kk Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? IP: *.jci.com 25.10.04, 21:54
      uzywam Facefinity i badzo sobie go chwale. Dobrze kryje i trzyma sie caly dzien.
    • balbina_alexandra Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? 25.10.04, 22:41
      Obawiam się że nie masz już żadnego wyboru. Obydwa były świetne ale zostały
      wycofane, raczej już ich nie kupisz.
      • calineczka1 Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? 25.10.04, 23:00
        Napisalam juz wyzej, ze sa dostepne na allegro.
        Dzieki za opinie, prosze o jeszcze. :)
    • calineczka1 Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? 26.10.04, 14:22
      up
      • Gość: kiwi Re: Air Wear czy Facefinity - ktory wybrac? IP: 217.8.163.* 26.10.04, 14:55
        Zdecydowanie Air Wear. Facefinity, podobnie jak reszta podkładów Max Factora
        jest niemiosiernie maskotwórcza, ponieważ MF to firma z tradycjami filmowymi i
        co by teraz nie robili, to niestety, makijaż filmowy już na dobre wszedł im w
        krew :) Ja mam cienie MF, które są tak pierońsko trwałe, że wytrzymują 24 h na
        luzie. Nie mówiąc już o tuszach. Czasami wydaje mi się, że można pomalować się
        tymi kosmetykami raz na całe życie, a makijaż będzie się trzymać bez poprawek
        nawet w trumnie.
        To tak pół-żartem, pół-serio- a propos - te kosmetyki uwielbiała Marylin Monroe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka