sadanek77 03.11.04, 15:43 Witam, Czy ktoś może mi podesłać linka do strony z opisem kroków do aerobicu? Zaczęłam ćwiczyć, ale jeszcze mi się mylą te wszystkie push, mambo cha-cha, v- stepy i te inne. Dzięki za pomoc! "Anek" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meganka Re: Aerobic - kroki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:20 Podbijam - naprawdę nikt nie zna?? może jakaś książka lub czasopismo? Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Aerobic - kroki 06.11.04, 18:28 Jakis czas temu w kioskach mozna bylo kupic pismo "swiat porad" z dwoma plytkami z cwiczeniami. Na obu byl krotki film przedstawiajacy podstawowe kroki + ok. 50 minutowy program cwiczen. Calosc kosztowala ok 10 zl. Popytaj, moze gdzies jeszcze znajdziesz w kioskach, a jesli nie to mozesz zamowic numer archiwalny. Podaje e-mail: proszynskimedia@proszynskimedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Aerobic - kroki 08.11.04, 13:27 VCD, wiec na kompie tez pojdzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Aerobic - kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:47 Ja też serdecznie polecam ten film ze Świata Porad; płyty (dwie) są bardzo dobre pod względem ćwiczeń, a prowadząca fajna. Na pewno nuczysz się spokojnie kroków. Też pamietam swoje początki w areobiku... do tej pory pamiętam frustracje, bo mózg chciałby się wyłączyć, a trzeba było liczyć i pamietać. Acha, za Światem Porad zajrzyj do Empiku, chyba był ostatnio w pakiecie z książką dieta 1000kcal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: Aerobic - kroki IP: *.crowley.pl 08.11.04, 11:34 DZIĘKI WIELKIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś