Dodaj do ulubionych

EVELINE - CO WARTO KUPIĆ?

12.11.04, 22:32
Witam ;-) Czy znacie kosmetyki tej firmy? Chodzi mi szczególnie o preparaty
walczące z cellulitisem oraz kremy (żele) pod oczy. Jaka jest ich jakość, co
polecacie, a co odradzacie? Pozdrawiam ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:27
      • Gość: Elanor Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:43
        W Vicie -moim ulubionym miesięczniku, kiedyś dali duużą próbkę kremu pod oczy z koenzymem Q10 i jest całkiem przyjemny. Używam razem z mamą. Ma lekką konsystencję i fajnie nawilża. Jeśli chodzi o jakieś inne działanie to za krótko stosujemy, żeby coś stwierdzić. W piśmie tym rozdawali też próbki(50ml!)kremu na noc Anti age-oligoproxygen. Jako jeden z nielicznych nie uczulił mojej mamy i ładnie wygładził przesuszoną twarz. Z tej firmy mam również depilator w kremie i błyszczyk i jestem zadowolona. Firma całkiem przyzwoita.
        • charade Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 13.11.04, 15:57
          Ja mam następujące rzeczy z Eveline:

- Masło do ciała - w porządku
          - Balsam do ciała nawilżający - niezły, pachnie jak Baby Doll YSL
          - Balsam do ciała ten czerwony - niespecjalny, ciężko się rozsmarowywał
          - krem do twarzy na dzień Anti age-oligoproxygen - bardzo fajny, na pewno
          powtórzę zakup i jeszcze kupię na noc z tej serii !
          - krem do twarzy na noc z koenzymem Q10 - w porządku, ale bez zachwytów tutaj
          • niunka20 Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 14.11.04, 12:57

Charade, mnie się wydaje czy Anti age-oligoproxygen naprawdę pachnie jak champs
            elysses Guerlain?
            Albo mam spaczony zmysł węchu...
            • charade do Niunki20 15.11.04, 21:28
              Nie, akurat ten krem pachnie dla mnie po prostu kremowo. A dokładnie jak kopia
              Champs Elysees pachnie sieria AretinaQ Ziaji.
        • Gość: Zuzka Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:50
          Zazdroszczę. Jest Pani jedyną osobą, od której słyszę, że nie jest uczulona
          po "Evelinie". Znam kilka osób, które skusiły się ceną kremów i balsamów, i
          straszliwie się uczuliły... więc nawet pięt czy łokci nimi nie mogą teraz
          smarować, bo się boją.
    • miren Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 13.11.04, 18:08
      Krem pod oczy z koenzymem Q10 byl swietny na worki pod oczami, niestety po
      dwuch tygodnizh strasznie uczulil
      Maslo do ciala - jest dobre

Chyba nic wiecej nie stosowalam.
      • magda-fl Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 13.11.04, 18:16
        Polecam krem poc oczy Age Control Formula Botox Effect - mimo moich 23latek
        służy mi znakomicie, jako jeden z nielicznych nie uczula, a jako jedyny z tych,
        co nie uczulają wygładza pierwsze zmarszczki (mam suchą skórę, więc skłonność
        do nich dużą), likwiduje cienie i obrzęki. Za to odradzam krem pod oczy Anti
        Age Oligoproxygen Błysk Młodości - gdy nie mogłam znaleźć wyżej wymienionego
        kremu w zastępstwie kupiłam ten, myśląc, że będzie równie dobry. Nie był -
        podrażnił mi oczka już po 3 dniach stosowania :( Jak na razie innych kosmetyków
        tej firmy nie stosowałam, więc się nie wypowiadam :)
        • Gość: Gosia S. Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:48
          No napewno nie polecam serii wyszczuplającej extreme 3d, ja kupiłam sobie całą
          serie i wypróbowałam, ale tylko raz, bo daje efekt takiego ochłodzenia,że zaraz
          po zastosowaniu było mi tak zimno i tak nieprzyjemnie,że musiałam założyć
          rajstopy i spodnie. Więcej tego nie użyłam.
        • Gość: Anek Do magda-fl IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.05, 10:40
          A ja jestem na pograniczu 21-22,skore tez mam sucha i pod oczami zauwazylam
          nieladne zmarszczeczki...powaznei,nie przesadzam;)myslsiz ze moge go stosowac?
    • Gość: Irish Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.gdynia.mm.pl 14.11.04, 13:52
      ja kupiłam serum wyszczuplające 3D i jestem zadowolona - wlasnie przede
      wszystkim z tego chłodzącego efektu..mam wrazenie że przez to dziala (taka mała
      autosugestia...) :) wygładza ładnie skóre - taki efekt na razie zauważyłam.
    • justa_79 Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 15.11.04, 13:10
      w listopadowym n-rze "Samo Zdrowie" jest tubka kremu p/zmarszczkowego pod oczy
      z Q10, można sobie wypróbować, cena chyba 7,90.
      • zoey7 Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 15.11.04, 20:59
        Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi ;-) Na początek skuszę się na "Samo Zdrowie" z
        kremem pod oczy.
        • Gość: monika Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.chello.pl 15.11.04, 22:32
          Ja miałam balsam do ciała brązujący ( naprawdę brazuję ) z drobinkami..
          Ma cudowny zapach i kosztuje około 14 zł.
          polecam
    • kalooo Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 15.11.04, 13:50
      *masło do ciała z serii Botox Effect czy jakoś tak,takie złoto-brązowe
      opakowanie

Ogólnie eveline jest OK,ale trudno znaleźć pełna ofertę w jakimkolwiek
      sklepie..;(
      • Gość: ... Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:44
        up
        • Gość: Margo Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.stnet.pl 15.11.04, 22:50
          Balsam 3D i serum 3D- miałam, bez peelingu, który też jest w seri. POLECAM z całego serca!!!!! Miałam D- stock, maiałam Biothetmu... no, zapomniałam- jak na złość- nazwy, miałam Ziaji serię z gorzką pomarańczą (tak na marginesie- pięknie pachnącą), Lirene, Avonu, Feromony i jeszcze kilku innych firm preparaty antycell i tylko Eveline zadziałał tak, jak tego oczekiwałam.
          Fakt: używałam systematycznie przez 30 dni, rano i wieczorem- akurat na tyle starczyło mi opakowanie, bez oszczędzania ;-) . Uczucie zimna było, zwłaszcza na początku używania, potem chyba się przyzwyczaiłam.
          Warto było.
          Z drugiego stopnia wpadającego w trzeci cellulitu ,,zeszłam" do tak gładkiej skóry, jaką miałam trenując wyczynowo sport!!! NIe wierzyłam swoim oczom, ale reakcja męża była warta i zimna, i masaży przy aplikacji( ok. 2 min na każdą nogę, dość intensywnych), i mojej wytrwałości, bo ja strrrraaaaszny leniuszek jestem.
          A efekt utrzymał się ok miesiąca, więc znów smaruję i masuję, bo wiem już jaki będzie efekt. A na początku uznałam, że jest za tanie, by być skuteczne!

Polecam. A koleżanka, którą namówiłam na zmianę na Eveline z Avonu przedwczoraj przyniosła mi takie ciasto, że pokusta była silniejsza i nie mogłam się mu oprzeć. Ona była zachwycona Eveline, więc to chyba nie jednostkowy przypadek skuteczności.

POzdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu idealnych kosmetyków.
          • setorika Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 23.03.05, 14:25
            Podnoszę wątek, może ktoś jeszcze się dopisze. Interesuje mnie seria 3D Extreme,
            wyszczuplająca, warto?? Coś nie mogę jej nigdzie znależć.
            Aha, ja polecam szminki, tanie, niebanalne kolory, super opakowane i jakość
            całkiem całkiem jak na tą półkę cenową
            • agniesia82 POLECAM 30.03.05, 11:37
              ja stosuje juz prawie miesiac. cudownie chlodzi cialo, ale najwazniejsze, ze
              skora jest gladka i napieta. cellulit pomalu, pomalu ale sie zmniejsza!!!
              z pewnoscia bede stosowac przez dluzszy czas!!
              POLECAM
    • Gość: Karla Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.zurich.pl 23.03.05, 14:48
      mi bardzo odpowiadal balsam w zielonej tubie, z tego co pamietam "algowy",
      brazujacy w ogole nie nawilzal skory
      calkiem niezle sa tez blyszczyki transparentne z drobinkami
      • Gość: gogo Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: 213.199.194.* 23.03.05, 14:56
        kupilam i dla mne ten chlod jest okropny ! chowalam sie pod koc ! a na pupie
        uczucie jakbym miala mokre majtki ;-)
        znacie cos innego - najlepiej rozgrzewajacego ??
        • justa_79 Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 23.03.05, 15:02
          rozgrzewający krem na cellulit ma chyba Yves Rocher.
    • Gość: imoe a wiecie może gdzie w wawie IP: *.aster.pl 23.03.05, 17:13
      ta seria wyszczuplająca jest? bo szukam i szukam...
      • kaemka Re: a wiecie może gdzie w wawie 23.03.05, 18:17
        w Drogeriach Natura, np. przy ul. Targowej w pobliżu Galerii Wileńska
        • Gość: imoe Re: a wiecie może gdzie w wawie IP: *.aster.pl 23.03.05, 18:31
          o dziękuję bardzo! tam nie dotarłam w moich poszukiwaniach :)
          • Gość: Vienera Re: a wiecie może gdzie w wawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:41
            Serum ujedrniajaco-wyszczuplajace jest rzeczywiscie rewelacyjne!
            Polecam!!!!!!!!!!!!!
    • wsuwka1 Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 23.03.05, 19:52
      ja jestem bardzo zadowolona z mleczka do demakijażu 3w1 z serii oligoproxygen.
      Skóra po nim jest przyjemnie nawilżona i odświeżona i podoba mi się to, że
      stawia się go na zakrętce co sprawia, że nie trzeba potrząsać w celu wydobycia
      preparatu.

Odpowiada mi też tusz do rzęs tej firmy, który kosztuje ok. 7 zł. Naprawdę
      świetnie się trzyma, nie kruszy się, nie osypuje i nie rozmazuje. Kupiłam go już
      trzeci raz.

Pozdr.
      • Gość: gogo Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 23.03.05, 19:59
        tak Yves Rocher ma .
        tylko ze nie mam teraz u siebie w miescinie ich sklepu - moze znacie cos
        popularniejszego ?

a Eveline na swietne blyszczyki i do jakiejs gazety byl dodany krem pod oczy -
        dosyc fajny ale nie rewelacja
        • kaemka Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 23.03.05, 21:18
          Bielenda ma termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący, on rozrzewa, niektóre
          użytkowiczki twierdzą, że nawet za bardzo. Mnie się podobał, kupiłam w Drogerii
          Natura, kosztuje około 21 zł.
          • Gość: bobeczek Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 23:34
            A ile koszuje serum 3D? Nie chcę wydać majątku, a widzę, że jesteście
            zadowolone z efektów! :)
            • kaemka Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 28.03.05, 10:02
              około 15 złotych za 200 ml (w Naturze)
          • Gość: gogo Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 28.03.05, 12:12
            fajnie ! jutro go poszukam ! - a wiesz czy daje dobre efekty ??
            • kaemka Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? 28.03.05, 17:36
              używam od kilku tygodni, wydaje mi się, że nie różni się specjalnie od innych
              specyfików tego typu, na pewno nie pogarsza sytuacji, ale ja przy wklepywaniu
              go mocno się "podszczypuję", nie powiem, żeby celluitis od tego zanikał
              zupełnie, ale na pewno się nie powiększa
    • Gość: Kropka Re: EVELINE - CO WARTO KUPIĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 21:46
      Ok. Przekonałyście mnie.Przed chwilą zamówiłam sobie to serum i żel pod
      prysznic.Ciekawe, czy i na mnie podziała?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka