Dodaj do ulubionych

wypadanie rzęs

13.11.04, 12:15
Ostatnio zrobiłam sobie henne rzes..po tym zabiegu strasznie zaczeły wypadac
mi rzesy. Czy jest jakis sposob by temu zapobiec?? Słyszałam ze olejek
rycynowy jest dobry ale czy faktycznie??
Obserwuj wątek
    • Gość: megi Re: wypadanie rzęs IP: *.adsl.tele2.no 14.11.04, 00:25
      talica-lipocils zel do rzęs
      • Gość: kasia Re: wypadanie rzęs IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 08:53
        olejek bardzo dobry. i tani-2 zł a wydajny że ho ho ho! ja też cudowałam z
        rzęsami, zaczęły wypadać-olejek w dłoń i po 3 tygodniach (nie moża dłużej,
        przerwa 3 miesięczna) nie dość, że nie wypadają, to są dłuższe, gęściejsze,
        mocniejsze... sama rozkosz.
        • inecita Re: wypadanie rzęs 14.11.04, 11:03
          a gzdie kupic taki olejek?
          • kamelcia2 Re: wypadanie rzęs 14.11.04, 13:23
            dzieki dziewczyny..olejek mozna kupic w aptece
        • Gość: Ania Re: wypadanie rzęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:51
          o jakim Wy olejku mówicie bo jestem zainteresowana??? rycynowym?
          • naila Re: wypadanie rzęs 17.11.04, 08:39
            Tak, rycynowym, z apteki. Trzeba tylko uważać, aby sie dostał się do oka, bo
            piecze niemiłosiernie. A działa wzmacniająco i nieco przyciemnia :) Stosować
            regularnie.
            • Gość: Mango Re: wypadanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:20
              Pomoże Refectocil - to cudo ze sklepów fryzjerskich.
              • Gość: Ania Re: wypadanie rzęs IP: *.wpiszu.pl / 217.98.64.* 19.11.04, 12:29
                Magda
                gdzie kupujesz ten Refectocil? mozna to znalezc gdzies w sklepach internetowych?
                Ile kosztuje?
                • Gość: aga Re: wypadanie rzęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:35
                  Refectocil kosztuje okolo 13 zł, w Internecie można kupić na
                  www.hurtowniakosmetykow.com i na www.studiowamp.pl
              • naila Re: wypadanie rzęs 21.11.04, 14:18
                A ten reflectocil to nie henna???? Jak to działa i jak stosować????????????????
                • justa_79 Re: wypadanie rzęs 22.11.04, 15:06
                  ta firma produkuje chyba też hennę.
                  • Gość: Mango Re: wypadanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:09
                    Refectocil to tłusta odżywka w malutkiej tubce - bardzo wydajna. Trzeba tylko przed pierwszym użyciem natychmiast wywalić szczoteczkę, która jest twarda i wściekle drapie. Zastąpiłam ją pędzelkiem po zużytym błyszczyku Bourjois.Utracone rzęsy odrosły, istniejące wydłużyły się. :-)
                    • Gość: a Re: wypadanie rzęs IP: *.chello.pl 23.11.04, 21:29
                      gdzie kupić??
                      • Gość: Mango Re: wypadanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:41
                        W sklepach i hurtowniach kosmetycznych i fryzjerskich. Mnie kupiła koleżanka w Opolu. Chętnie dowiedziałabym się, gdzie można to kupić we Wrocławiu. Może któraś wie?
                        • megww Re: wypadanie rzęs 23.11.04, 21:44
                          jest też świetny olejek rokitnikowy ale niestety szalenie drogi, ale naprawdę
                          rewelacja,nawet na trudno gojące sie rany jest skuteczny.
                          • Gość: Mango Re: wypadanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:30
                            Jak drogi i gdzie się go kupuje?
                          • justa_79 Re: wypadanie rzęs 24.11.04, 15:06
                            olejek rokitnikowy kosztuje ok. 40 zł, ale ma nieco większą pojemność niż
                            zwykłe olejki (chyba ok. 30 ml zamiast 10). pytaj w sklepach zielarskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka