Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy TŁUSTY: help!!!

IP: *.aster.pl 19.11.04, 15:36
Moja 47-letnia mama ma ogromny problem z kremem pod oczy. Wszystkie dotąd
wypróbowane wysuszają jej skórę. A ona lubi mieć taki tłusty film pod oczami.
Może znacie taki krem, który mogłby jej pasować? Może byc z górnej półki,
wszystko jedno. Bo ja nie mogę już patrzeć, jak ona smaruje pod oczami maścią
z witaminą A za 2 zl, bo tylko taka jej pomaga(swoja drogą czy to nie jest
szkodliwe???). Będę niezmiernie wdzięczna za jakieś sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: smee Re: Krem pod oczy TŁUSTY: help!!! IP: *.aster.pl 19.11.04, 15:51
      up, please...
    • Gość: Ness Re: Krem pod oczy TŁUSTY: help!!! IP: *.acn.waw.pl 19.11.04, 17:32
      > Bo ja nie mogę już patrzeć, jak ona smaruje pod oczami maścią
      > z witaminą A za 2 zl, bo tylko taka jej pomaga(swoja drogą czy to nie jest
      > szkodliwe???).

Hii, ja robię coś zbliżonego - smaruję się pod oczami kremem z masłem kakaowym,
      za całe 5 zł :) Jak na razie mi nie szkodzi... i oczka nie pieką, tak jak po
      kremie z definicji przeznaczonym 'pod oczy'.

Spróbuj może czegoś z serii Aretina-Q, to chyba Bielenda czy Dax, niedrogie. Jak
      na mój gust, bardzo tłuste, ale to może być subiektywne odczucie.
      • Gość: zuziarozia Re: Krem pod oczy TŁUSTY: help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:57
        Dobry jest krem po oczy z wit. C flos-lek z serii regeneracyjno-odżywczej. Ma
        dość tłustą konsystencję. Dla mnie bomba. Sama mam problem z oczami a ten krem
        sie sprawdził, wszelkie żele pod oczy i lekkie kremy sie do tego nie umywają,
        nawet zachwalany LRP mnie uczulił.
        Jest tani ok 14zł. więc nawet jeśli się nie sprawdzi nie będzie szkoda kasy. No
        i jest przeznaczony do cery dojrzałej.
        • agus7 Re: Krem pod oczy TŁUSTY: help!!! 19.11.04, 18:18
          z wyzszego pulapu cenowego moze Clinique anti-gravity pod oczy - jest naprawde
          gesty, o maslanej konsystencji.
    • Gość: naina Re: Krem pod oczy TŁUSTY: help!!! IP: *.238.103.203.adsl.inetia.pl 19.11.04, 19:36
      Ja mam z Ziaji w sloiczku (zolty),jak dla mnie tlustawy,bo zostawia taki
      film,ze czasem mi sie tusz rozmazuje,moze dla twojej mamy bedzie dobry.Pozdr!
    • Gość: smee Re: Krem pod oczy TŁUSTY: help!!! IP: *.aster.pl 19.11.04, 20:03
      Dziekuję za dotychczasowe sugestie, super!!! Te tańsze zakupię, z tych
      droższych każę sobie (mamie) zrobić próbkę w Sephorze. Pozdrawiam Was
      serdecznie!!!!
      Jakbyście jeszcze coś miały, to piszcie, może moja mama będzie miała szanse na
      fajny prezent na Święta ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka