12345ewa2 22.11.04, 10:51 Dziewczyny czy są jakies skuteczne sposoby, aby zmniejszyc rozszerzone pory na twarzy.Jak Wy radzicie sobie z tym problemem.Dodam,że mam cerę tłustą z tendencją do trądziku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: Rozszerzone pory 22.11.04, 11:12 z własnych doświadczeń: dobra jest seria Neutrogeny Visibly Refined, miałam krem na dzień + tonik, ale kiedy te kosmetyki wchodziły do sklepów to wiele dziewczyn na tym forum chwaliło tonik za świetne rezultaty (używany z innymi kremami). polecam też maseczkę antytrądzikową z wyciągiem z drożdży Erisu (seria poniżej 20) - to moje forumowe odkrycie :) na mojej buzi efekt było widać po pierwszym użyciu. z doświadczeń zasłyszanych: pore-minimizer Clinique (wrzuć w forumową wyszukiwarkę, dużo było na ten temat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Rozszerzone pory IP: *.gl.digi.pl 22.11.04, 11:35 effaclar k firmy la roche-posay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Rozszerzone pory IP: *.zin.lublin.pl 22.11.04, 11:36 A jesli oprocz rozszerzonych porow ma sie jeszcze cere naczynkowa??Co wtedy? Wszystkie kosmetyki zamykajace pory sa nie dla wrazliwej skory, wiec co wtedy robicie, jak sie ratujecie? Odpowiedz Link Zgłoś