Dodaj do ulubionych

Bezpłatne próbki kosmetyków

IP: 195.82.167.* 22.11.04, 21:12
Zakładam nowy wątek o bezpłatnych próbkach kosmetyków Z NETA :)
[I nie pisać mi tu o żadnych Whiskasach! :D]

Przez ostatni tydzień rozsyłałam e-maile do firm z prośbą o bezpłatne próbki
i myślałam, że mi nic nie prześlą, że to tylko 'pic na wodę' ;-)
I zostałam mile zaskoczona. Oto dziś, po tygodniu, otrzymałam 10 próbek
Kolastyny [z czego 5 nie dla mnie:(] i 3 od Ziaji [te, o które prosiłam:)]. Z
Tołpy odpisali mi na maila, że nie mają próbek, a reszta firm [a kilka ich
jeszcze było] nie odpisało jak na razie:(

To napiszcie jakie Wy macie doświadczenia z próbkami, czy zawsze dostajecie i
PODAWAJCIE E-MAILE do firm :)

Pozdrawiam :* :D
Obserwuj wątek
    • evana Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 22.11.04, 21:18
      Ja dostalam dzisiaj z Belli zestawik.
      • Gość: Goska Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.dami.pl 22.11.04, 21:43
        evana a co było w tym zestawie ?
        • Gość: Missy Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:37
          A w jaki sposób dostajecie te próbki?
          • kragmel Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 22.11.04, 23:40
            piszesz do firmy, że interesują cię takie i takie kosmetyki i byłabyś bardzo
            zobowiązana/wdzięczna etc, gdyby umożliwili ci wypróbowanie ich przed kupnem,
            gdyż niestety w drogeriach/aptekach próbki są nie do dostania. podajesz adres i
            czekasz. powinny przybyć pocztą. czasami poczta coś sobie podbierze i otrzymasz
            tylko część.
            • Gość: Kasia Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.tvgawex.pl 22.11.04, 23:45
              A czy mogłybyście podać adresy jakichś firm kosmetycznych, do których można sie
              odezwać po te próbki?
              • Gość: OA Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: 195.82.167.* 23.11.04, 13:54
                Z tego mam otrzymać próbki, ale jeszcze jakoś do mnie nie dotarły:
                Serwis@eris.pl

A te już mam:
                Ziaja - to chyba trzeba było ankietę na stronie wypełnić, z tego co pamiętam...
                Kolastyna - kolastyna@kolastyna.com.pl
            • Gość: OA Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: 195.82.167.* 23.11.04, 13:46
              Heh, mnie chyba rzeczywiście ktoś podebrał, bo miałam kopertę otwartą, a próbki
              aż wysypywały się z niej:/:P
              • kragmel próbki Dove - mam pytanie 23.11.04, 13:57
                tak a propos, wypełniłam ankietę na stronie Dove i wysłali mi próbki nowej
                serii do włosów farbowanych. hmm dostałam tylko próbkę odżywki nawilżającej.
                czy ktoś mnie może oświecić, czy tak miało być, czy też ktoś się na mojej pracy
                włożonej w wypełnianie ankiety wzbogacił i niech mu te włosy wypadną za karę?
                • mangax Re: próbki Dove - mam pytanie 23.11.04, 17:24
                  ja wypelnialam niedawno na ich stronie tylko taki kwestionariusz ze chce
                  otrzymac probke odzywki do wlosow farbowanych w ciagu tygodnnia dostalam owa
                  probke ;)

pozdr.
        • evana Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 23.11.04, 21:04
          W zestawie byly artykuly higieniczne takie jak: podpaski, wkladki higieniczne,
          tampony oraz platki kosmetyczne.
          Pozdrawiam
    • loginka1 Dostałyście Iwostin? 23.11.04, 14:04
      Jakiś czas temu wypełniałam ankietę na ich stronie, miałam dostac za to próbki
      i nic :-( Znajome, które zrobiły to w tym samym czasie co ja tez nic nie
      dostały :-(((
      • gocha221 Re: Dostałyście Iwostin? 23.11.04, 14:13
        no wlasnie!!! mialam tez o to zapytac!!
        ja wypelnilam ankiete chyba wiosna i NIC!! jakis tydzien temu wypelnilam ja
        jeszcze raz,ale watpie zeby cokolwiek przyszlo.
        Mialam kupic ich krem,ale mam ich gdzies, tak jak oni gdzies maja konsumentów.
        mogliby przynajmniej nie obiecywac. Zamowilam tez kiedys probki na stronie
        Dermedica i tez nic.

za to dostalam mase probek od
        dermika
        AA
        dax cosmetics(njwiecej i bardzo szybko, swietne traktowanie klienta)
        ziaja(bez ankiety)
        Inter Fragrances
        • Gość: OA Re: Dostałyście Iwostin? IP: 195.82.167.* 23.11.04, 14:48
          Rzuć adresami do:
          dermika
          AA
          dax cosmetics

Z góry thx;):*
          • martaross Re: Perfumy - próbki potrzebne! 23.11.04, 15:02
            Podajcie jakieś namiary na darmowe próbki perfum.
            Pozdrawiam,
            Marta
          • gocha221 Re: Dostałyście Iwostin? 23.11.04, 15:17
            nie rzuce Ci adresami, bo ich nie pamietam:-). wrzuc do google nazwy firm i
            wejdz na ich strony. tam szukaj maili do dzialu obslugi klienta lub ogolnych do
            firmy.
            dax, ziaja, IF odpowiedzialy mi na maila i pozniej wyslaly, a dermika i AA
            ograniczyly sie do przesylki.
            pozdr.
      • justa_79 Re: Dostałyście Iwostin? 23.11.04, 15:13
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=12612329&a=17812687
      • evana Re: Dostałyście Iwostin? 23.11.04, 21:08
        Ja juz chyba ze dwa miesiace tymu wypelnialam ta ankiete i nic!
        • asia23bb Re: Dostałyście Iwostin? 06.12.04, 14:57
          Wyobrazcie sobie, ze dostalam probki z Iwostinu!! Ankiete wypelnialam baaardzo
          dawno, a tu koperta z 4 probkami:zel do twarzy na dzien, krem na noc, zel do
          mycia twarzy i emulsja na dzien. Wszystko do mojej cery.
          Dlugo trwalo, troche malo;)), ale doszlo!!
      • Gość: andzia Re: Dostałyście Iwostin? IP: *.osk.pl / *.osk.pl 28.11.04, 18:33
        A mi Iwostin odpisal w czerwcu, ze juz mi wysylaja probki i nic do mnie do dzis
        nie dotarlo!
        • kragmel no to się zdziwiłam 06.12.04, 16:03
          dziś się zdziwiłam dokładnie. Iwostin przysłał mi próbki serii Purritin, te w
          podziękowaniu za ankietę. kiedy ją wypełniałam, zabijcie, nie pamiętam ;)
          musiało być dawno.
          • nea2 dostałam IWOSTIN 06.12.04, 21:36
            a dokładnie 4 próbki serii Purritin.Ankietę wypełniałam chyba w październiku.
            • kragmel Re: dostałam IWOSTIN 06.12.04, 21:40
              no nie! obrażam się. ja dostałam trzy.
            • Gość: product junkie Re: dostałam IWOSTIN IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.12.04, 00:26
              o, dopiero teraz widze ze nie tylko ja :))
    • Gość: magia Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.aster.pl 23.11.04, 17:16
      a swoją droga ciekawa jestem jaki jest koszt takiej akcji
      promocyjnej,wyprodukowanie,wysłanie tudziez odpowiedz na maile i ile z
      was/nas/kupi produkty wczesniej wyprobowane.czy rzeczywiście korzystacie z tych
      darmowych probek żeby potem nabyc ten czy jakikolwiek inny produkt danej firmy
      czy jest to tylko korzysć dla was w postaci darmowych probek.
      • gocha221 Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 23.11.04, 17:24
        ja chce próbki, zeby nie wywalac kazy na darmo. Np. wlasnie skonczylam probke
        rosaliaca i wiem ze mi nie pasuje, za malo nawilza, mam sciagnieta po nim twarz.
        Ciesze sie, ze pochopnie go nie kupilam, bo dla mnie to duzy wydatek.
        teraz pierwszy raz w zyciu testuje kremy z kwasami i juz widze ze fajnie
        dzialaja,ale sporo osób reaguje źle, a te kremy tez do najtanszych nie należą.
        Koszt akcji zapewne jest wysoki, ale jesli probki rzozyla sie wybranym osobom, o
        ktorych ma sie juz pewne dane demograficzne, to skutecznosc moze byc dosc
        wysoka. sa to juz dzialania BTL, ktore potrafia byc skuteczne przy dobrej
        organizacji.
        Iwostin np. sie tu nie poisal, bo obiecuje i nie wysyła, a to największy błąd!!
        nawet jeskli teraz rozesla, to negatywne wrazenie pozostanie i to moga byc
        wywalone pieniadze.
        • nea2 Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 23.11.04, 19:43
          gocha221 napisała:
          Iwostin np. sie tu nie popisal, bo obiecuje i nie wysyła, a to największy błąd!!
          nawet jeskli teraz rozesla, to negatywne wrazenie pozostanie i to moga byc
          wywalone pieniadze.

Zgadzam się z Tobą.Akurat zależało mi na ich próbkach bo nie znam kosmetyków
          tej firmy,a w ciemno kupować nie będę.Już raz kupiłam w ten sposób krem AA-dla
          mnie jest beznadziejny.Ale skoro oni mają mnie gdzieś,to dlaczego ja mam dawać
          im zarabiać?Nie są jedyni na rynku.Poszukam solidniejszej firmy.
          • Gość: ella Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: 157.25.152.* 23.11.04, 20:56
            Od Iwostinu i Dermedica nic nie dostałam, a wysyłałam ankietę ponad dwa
            miesiące temu. Ankieta zajęła mi po pół godziny, już więcej się nie dam nabrać.
            Wzięli ode mnie wszystkie danie, a nie przysłali NIC. Pozdrawiam!
        • Gość: lisek chytrusek Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:48
          Ja dawno temu pisalam i dostalam z firmy iwostin kilka probek, a teraz jak
          wypuszczaja jakas nowa serie zawsze mi przysylaja probki! PS.ale mnie ich
          kosmetyki nie odpowiadaja
      • george.sand Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 04.12.04, 18:27
        > czy rzeczywiście korzystacie z tych
        > darmowych probek żeby potem nabyc ten czy jakikolwiek inny produkt danej
        firmy czy jest to tylko korzysć dla was w postaci darmowych probek.

jeśli coś okaże się dobre to jak najbardziej korzystam później z tego kosmetyku
        szkoda kupować nowy krem za 20-30 zł, a nawet i za 10 zł, jeśli później okazuje
        się, że niestety ale nie możemy z jakichś względów z niego korzystać

ja raczej trzymam się wypróbowanych i przetestowanych przeze mnie kosmetyków,
        nie kupuję czegoś nowego dlatego, że akurat nowy produkt się pojawił - bo na
        niepewny wydatek 20 czy 30 zł mnie nie stać, natomiast jeśli próbka okaże się
        dobra to wtedy owszem, korzystam, np dzięki próbkom kosmetyków dax zaczęłam z
        nich korzystać - są bardzo dobre, wcześniej widząc je na półkach wcale nie
        miałam chęci po nie sięgnąć (myślałam, że to jakaś polska bylejaka firma)

• cukiereczek12 Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 16.02.05, 22:37
          Ja dostałam błyszczyk do ust.Jest bardzo fajny i jak tylko mi sie skończy
          napewno kupie sobie taki sam może tylko wybiore inny kolor.Polecam błyszczyk
          firmy Applause. Otrzymałam go bezpłatnie w zamian za opinie
          • ewelinasss Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 16.02.05, 23:04
            A CO MUSIAŁAŚ ZROBIĆ ŻEBY DOSTAĆ TEN BŁYSZCZYK? JAKĄ OPINIĘ? I GDZIE? :)
    • Gość: aurelia Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.04, 14:19
      wysłałam meile do kilki firm kosmetycznych, tylko 2 odpisały:
      ZIAJA- próbki przyślą niebawem i dziękują za zainteresowanie produktami ich
      firmy
      NIVEA- próbki mozna znależć w sklepach kosmetycznych lub są dołaczone do
      czasopism a oni nie wysyłają nikomu!!!!!

reszta nie odpisała ale poczekam...może coś wyślą, a z IVOSTINU też nic nie
      dostałam jeszcze!!!!!
    • Gość: OA Eris IP: 195.82.167.* 25.11.04, 16:51
      A Eris? Napisali mi jakiś czas temu, że wyślą i nic :(

Pisałyście do nich?
    • Gość: !!!!!!up!!!!!! Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: 195.82.167.* 27.11.04, 11:32
      up
      up
      up
    • Gość: aurelia Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 14:45
      W poniedziałek wysłałam e-maile do takich firm kosmetycznych:
      ZIAJA
      OCEANIC
      ERIS
      KOLASTYNA
      VIPERA
      BARWA
      NIVEA
      POLLENA AROMA
      DAX COSMETICS
      EVERA
      JOANNA
      LAKSHMI
      GAYATA
      FORTE-SWEDEN
      HEAN
      IDEA25
      FITOMED
      FLORINA
      MIRACULUM
      BANDI
      EVELINE
      DERMIKA
      BIELENDA

Oto jakie otrzymałam odpowiedzi:

1 ERIS
      Bardzo nam przykro, nie posiadamy już próbek interesujących Panią kosmetyków.
      Większość z nich nie była nigdy produkowana w postaci próbek.
      Pozdrawiamy
      Serwis Informacyjny DR Irena Eris

2, OCEANIC
      Szanowna Pani,
      Dziękujemy za zainteresowanie naszymi kosmetykami.
      Prosimy o wypełnienie ponizej zamieszczonej ankiety.

Próbki i ulotki zostaną wysłane

3. Witam,
      Niestety do wymienionych przez Panią produktów LABORATOIRES LIERAC nie
      produkują próbek. Próbek do pozostałych produktów nie przesyłamy pocztą - są
      dostepne w punktach sprzedaży LIERAC. Chętnie prześlemy adresy - proszę
      podać w jakim większym mieście robi Pani zakupy.
      Z pozdrowieniami

4. pollena aroma
      Szanowna Pani
      Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszymi wyrobami. Zamówienie, które
      otrzymaliśmy będzie zrealizowane za kilka dni.
      Prosimy o ewentualne uwagi i polecamy sie na przyszłość.

5. ZIAJA
      Szanowna Pani

Dziękujemy za okazane zainteresowanie naszymi kosmetykami.

Chętnie wyślemy Pani dostępne próbki. Przy okazji wyjaśniamy, że nie
      produkujemy testerów do wszystkich naszych wyrobów, lecz pojedyńcze próbki
      do wybranych serii.

Serdecznie pozdrawiamy i życzymy satysfakcji z naszych wyrobów, które są w
      przystępnej cenie i
      wysokiej jakości.

6. NIVEA
      Witam,
      serdecznie dziękuje za maila i zainteresowanie marką NIVEA. Niestety, nie
      możemy spełnić prośby o przesłanie próbek kosmetyków. Zgodnie ze strategią
      komunikacyjną naszej firmy nie wysyłamy próbek naszych produktów. Dystrybuowane
      są one wyłącznie w prasie oraz w sklepach i stoiskach kosmetycznych.

Po dwóch dniach przyszły próbki ZIAJA, reszta jeszcze nie dotarła :-(

A czy jakas firma wysyła próbki perfum
      ????????????????????????????????????????

• Gość: OA Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: 195.82.167.* 28.11.04, 19:25
        Możesz podać e-mail do Oceanic'a? :>
        • stenaa e-mail do Oceanic'a 30.11.04, 16:13
          Pisalam na adres oceanic@oceanic.com.pl i otrzymalam identyczna odp co Aurelia.
          Teraz tylko czekam na probeczki:)
      • Gość: aniołek Bezpłatne próbki kosmetyków - odpowiedzi: IP: *.net 05.12.04, 08:30
        ERIS:
        Szanowna Pani,Dostępne foldery i próbki interesujących Panią serii wyślemy
        pocztą. Pozdrawiamy

IDEA25:
        SZANOWNA PANI!Dziękujemy za zainteresowanie produktami naszej firmy.
        Produkujemy je od ponad 20 lat i mamy wierne grono zainteresowanych nimi
        odbiorców. Tym niemniej dbamy o ciągłe rozszerzanie kręgu naszych klientów,
        starając się różnymi drogami do nich dotrzeć z naszymi niezawodnymi w działaniu,
        bezpiecznymi, starannie przebadanymi preparatami - nie mającymi na rynku
        tak dobrych jak one zamienników. Niestety ze względu na szeroki asortyment
        w naszej ofercie nie posiadamy próbek wszystkich produkowanych przez nas
        kosmetyków. Możemy PANI wysłać próbki dwóch kremów z linii CITROBIOTIC,
        które obecnie promujemy oraz katalog i inne materiały informacyjne o
        preparatach IDEA 25. Mamy nadzieję, że spotkają się one z PANI prawdziwym
        zainteresowaniem uwieńczonym przesłanym do nas zamówieniem, a nasze produkty
        spełnią PANI oczekiwania. Z poważaniem
        • Gość: blabla Re: Bezpłatne próbki kosmetyków - odpowiedzi: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:22
          KOLASTYNA:
          Szanowna Pani!
          Serdecznie dziękujemy za kontakt z Centrum Porad Kolastyna.
          Z przyjemnością prześlemy cały zestaw materiałów reklamowych, jednak nie
          dysponujemy ulotkami i próbkami wszystkich naszych produktów.
          Mamy nadzieję, że wsród przesłanych przez nas próbek znajdzie Pani kosmetyk
          odpowiedni do swojej cery.
          Prosimy oczekiwać na przesyłkę.
          Z poważaniem

FARMONA:
          Niestety nie wysyłamy próbek kosmetyków. Wszelkie informacje o naszych
          wyrobach można znaleźć na stronie internetowej

JOANNA:
          Droga Pani !
          Serdecznie dziękujemy za nadesłanie do nas listu (maila). Cieszymy się bardzo,
          że to właśnie nas obdarzyła Pani zaufaniem i zwróciła się z prośbą. Listów
          (maili) z prośbami o przesłanie próbek produktów dostajemy bardzo dużo. Trudno
          jest nam odpowiedzieć na nie wszystkie oraz dołączać do nich próbki kosmetyków.
          Zaręczamy że nasze produkty są najlepszej jakości i na pewno sprostają Pani
          oczekiwaniom. Zapraszamy do sklepów w celu zakupienia naszych kosmetyków. Mamy
          nadzieję, że będą one odpowiednie, i będzie Pani zadowolona z efektów
          stosowania naszych kosmetyków.
          Z pozdrowieniami pozostaję
          Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży

IWOSTIN:
          Szanowna Pani
          Bardzo dziękuję za zainteresowanie dermokosmetykami IWOSTIN. Próbki oraz
          informacje o naszych produktach prześlemy Pani pocztą.
          Serdecznie pozdrawiam
          Konsultantka IWOSTIN

GAYATA:
          Szanowna Pani,
          Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Niestety nie prowadzimy wysyłki
          bezpłatnych próbek. Są one dostępne w punktach sprzedaży (wymieniają punkty
          sprzedaży)Zapraszamy do odwiedzenia współpracujących z Gayatą sklepów.

• Gość: aniołek Re: Bezpłatne próbki kosmetyków - odpowiedzi: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:01
            Po wysłaniu peanu na temat zakupionych przeze mnie produktów UNICOLORU -
            napisałam, że jestem bardzo mile zaskoczona ich jakością po tak niewysokiej
            cenie i wymieniłam co kupiłam UNIXOLOR napidał do mnie (nie do końca na
            temat!!, zaznaczę, że nawet nie podziękowali za moje komplementy tylko wsyłali
            ten szablon):

Droga Klientko:
            Niestety firma nasza nie produkuje próbek produktów, jednak w punktach
            sprzedaży powinny być dostępne testery naszych kosmetyków do makijażu (pomadki,
            fluidy, błyszczyki, cienie, pudry). Zachęcam do skorzystania z tej formy
            zapoznania się z naszymi produktami.
            Zapraszam również do odwiedzenia naszej strony internetowej www.unicolor.com.pl
            Pozdrawiam
            Zespół Administracji Sprzedaży
    • Gość: andzia Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.osk.pl / *.osk.pl 28.11.04, 18:38
      Ja wyslalam ok 10 - 15 maili w czerwcu m.in. do Belli. Dostalam tylko od
      Kolastyny i cos tam jeszcze. Bella mi nawet nie odpowiedziala, no i dziwi mnie
      to, bo przeciez wiele z Was dostalo probki od Belli.
    • Gość: nata Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 19:01
      i co z IVOSTINEM??? dostał juz ktoś??????
    • Gość: OA Dostałam kolejne :) IP: 195.82.167.* 29.11.04, 20:57
      Dostałam dziś dużo próbek Mincer [chociaż na e-mail nie odpisali] i dwie Dr
      Irena Eris :)

Niestety tylko nieznaczna ich część się dla mnie nadaje :P
    • minnie Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 30.11.04, 16:11
      Ja w piatek wyslalam pare maili. Jak narazie odpisaly 3 firmy, ze wylsa.
      Czekam:)
      • Gość: OA Do minnie IP: 195.82.167.* 30.11.04, 16:14
        Jakie firmy Ci odpisały?
        • minnie Re: Do minnie 30.11.04, 16:36
          Odpisala Kolastyna, Oceanic i Eris.
    • Gość: nata a próbki perfum?????????????????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.04, 11:55
      a co z próbkami perfum????? wysyłają jakies firmy
      takowe???????????????????????????
    • Gość: sue Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.chello.pl 01.12.04, 16:39
      a probki np. szamponow do wlosow abo odzywek wysylaja?? jesli tak tp ktore
      firmy??
      • Gość: aurelia Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.04, 08:24
        mi ZIAJA wysłała oprócz próbek kremów i balsamów 2 próbki szamponów

www.ziaja.com
    • Gość: :-) Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.04, 10:28
      :-)
    • Gość: maryianna Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 15:14
      Ziaja najszybciej mi przesłała próbki. Wysłałam w poneidziałek rano, a dzis,
      czyli czwartek dostałam 6 próbek. Pozdrawiam
      • stenaa probki od ziaji 02.12.04, 16:15
        Napisalas konkretnie o ktore probki Ci chodzi??

Ja napisalam do nich w niedziele i wczoraj dostalam az...3 (tylko te o ktore
        prosilam bez jednej) z czego jedna dla kobiet w czasie menopauzy...Nie zebym
        byla pazerna na probki, ale zawsze fajnie wyprobowac cos nowego:)
        • Gość: kombo Re: probki od ziaji IP: *.gdynia.mm.pl 02.12.04, 16:50
          ja wysłałam do Ziaji to wysłała mi kupe linków ziaji, zebym sie zaznajomiła
          z "tematem", oraz wymienila produkty do których nie mają testerów.
          cóz...myślę,że nic nie przyjdzie do mnie ;)
          • Gość: Madzia Re: probki od ziaji IP: *.acn.waw.pl 02.12.04, 17:21
            ja dostałam z ziaji 4 probki ( w tym jedna o ktora prosilam i 3 dodatkowe mn.
            żel pod prysznic, 2 kremy, krem do rak
            jestem bardzo happy :)
          • stenaa Re: probki od ziaji 02.12.04, 17:23
            Piszac do ziaji podalam ile mam lat, jaka cere, czego juz uzywalam z ich oferty
            i co mnie jeszcze interesuje (dokladnie sprawdzilam na ich stronie jakie
            produkty oferuja). Odpowiedz otrzymalam juz nastepnego dnia z rana, w ktorej
            napisano, ze bardzo sie ciesza, ze jestem ich klientka...bla bla bla niestety
            nie do wszystkich produktow maja probki a te ktore maja to przesla.
            Rzeczywiscie przeslali, ale malutko:( Tyle sie naczytalam tutaj, ze mialam
            cicha nadzieje, ze dorzuca cos jeszcze ekstra od siebie. Nie zebym narzekala:)
            Ciesze sie ze w ogole odpowiedzieli na moja prosbe, bo z niektorych firm nie
            bylo jak dotad zadnego odzewu:(
            • minnie Re: probki od ziaji 03.12.04, 14:44
              Wczoraj dostalam probki od ziaji: krem do rak Kozie mleko, zel pod prysznic,
              balsam do ciala i krem na cellulitis.
              • Gość: aniołek Re: probki od ziaji i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 09:24
                ja dostalam od: ziaji, idea 25, iwostin, bella
            • Gość: me Re: probki od ziaji IP: *.acn.waw.pl 04.12.04, 15:06
              przyslali ci te kosmetki, ktore sa odpowiednie dla twojego wieku i cery
              bez przesady
              chyba nie sa ci potrzebne kremy przeciwzmarszczkowe??

nie badzmy pazerne!
    • Gość: maryianna Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:53
      Bella tez szybko przesłała mi próbki- w ciągu 5 dni, i to na dodatek listem
      poleconym :-)
      • Gość: OA Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: 195.82.167.* 04.12.04, 15:30
        Jakie z Belli próbki dostałaś? :)

I jaki e-mail? :-)
        • Gość: bella!!! Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 00:19
          Oto e-mail na który wysłałam: bella.marketing@tzmo.com.pl. A dostałam: 2
          tampony, podpaskę, 3 wkładki i waciki do mycia twarzy :-) Pozdrawiam
          P.S. Chyba, że wyslesz to przez strone www.bella.com.pl/index.php,
          natępnie wejdziesz w zakładkę " O nas", dalej " Napisz do nas" :-)
          • neferet Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 06.12.04, 16:42
            2 tampony, podpaska, 3 wkładki i waciki do mycia twarzy a tyle radochy! Żenujące
            • Gość: maryianna Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 00:04
              Może i dla Ciebie żenujące, ale jak ktos sie mnie o coś pytam to mu odpowiadam.
              Przeciez nie musiałaś/musiałeś tego czytać i od razu to krytykować. Pozdrawiam
              P.S. A o radosci nic nie pisałam
          • minnie Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 07.12.04, 11:20
            Ja tez wczoraj dostalam ten zestawik Belli.
            • Gość: gogo Dove -ktos dostał ??? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 16.12.04, 09:36
              ja tez z Belli dostalam ale po ankiecie wypelnionej na stronie dove czekam juz
              2 miesiac na probki tych odzywek do wlosow ! pisali ze do konca pazdziernika
              dojda ! a tu nic ;-( chcialam wyprobowac bo jeszcze nie bylam nigdy calkowicie
              zadowolona z odzywki - albo mi obciazaja moje cienkie wkosy albo cos innego
              a moze Napiszecie jaka jest ta nowa odzywka !??
      • malgosia60011 Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 07.02.05, 15:47
        to jeszcze raz ja.czy oni pozniej nie wpychaja wam swoich produktow?chodzi mi
        oto czy nie przysylaja wam jakis reklam lub bog wie czego do domu?
    • Gość: product junkie iwostin - wreszcie!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.12.04, 00:23
      sluchajcie, nie wiem jak do was ale do minie dotarly dzis poczta (w-wa)
      zamowione probki po wypelnieniu tej ankiety na ich stronie - co prawda po
      dobrych dwoch miesiacach albo i wiecej ale lepiej pozno niz wcale
      tak wiec jesli jeszcze do was nie doszly to jest nadzieja ze dojda
      w kopercie byl tez skserowany kurtuazyjny list z podziekowaniami za
      zaineteresowanie z data 8 listopada(!), podpisany przez pania brand manager.
      niestety brak wyjasinien dot. opoznienia. na kopercie natomiast ich wydrukowany
      adres firmowy byl przekreslony a obok stempelek z nowym adresem, wiec wyglada
      na to ze chyba sie przeprowadzali i moze stad to opoznienie
      • Gość: evana Re: iwostin - wreszcie!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 01:29
        Ja tez dzisiaj dostalam probki z Iwostinu. Zdziwiona bylam niezmiernie :-)
      • Gość: livett Re: iwostin - wreszcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:59
        U mnie to samo - data 8 listopada:)- przekreślony stempelek:) i trzy próbeczki -
        2 kremy nawilżające i jeden odżywczy - nie ważne ,że późno wysłane ważne, że
        są:) - bedę mogła w końcu wypróbować.
      • Gość: mangax Re: iwostin - wreszcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:14
        ja tez dostalam wczoraj iwostin i dermike ;)

fajnie :) <lol>

pozdr.
        • pauli7 Re: iwostin - wreszcie!!! 07.12.04, 20:21
          ja tez dostalam iwostin dzisiaj:)

Pauli
    • Gość: zofija Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.12.04, 18:27
      nareszcie IVOSTIN mi wysłał te próbki, a oprócz tego to dostałam jeszcze od
      DERMEDICa próbki 2 kremów
    • Gość: Kasiulla Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.sosnowiec.net.pl 09.12.04, 18:58
      Wysłałam pare maili i co? Ziaja odpowiedziała błyskawicznie. Dostałam to co
      chciałam i jeszcze pare innych. Wielką niespodzianka dla mnie była odp z
      lacoste, dostałam próbke Pink.
      • Gość: OA Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: 195.82.167.* 09.12.04, 20:27
        Lacoste? Co to za firma?
      • Gość: aurelia Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.04, 21:24
        a możesz podac namiary do lacoste adres www i meila ?????
      • Gość: Milka Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:33
        Ja właśnie przed chwilą weszłam na stronę Lacoste. Jest tam link w którym mozna
        zamówić próbke wybranych perfum. Zamówiłam Pink. Czy jest tu może ktoś kto
        zamawiał tam więcej tych próbek?
      • ania17krak Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 11.02.05, 18:01
        mogę prosic o namiary na lacoste???
    • Gość: e Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 15:14
      a perfumy??? chodfzi mi o dolce & gabane light blue i armani mania
      • malgosia60011 Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 07.02.05, 15:44
        tak sobie czytam wasze posty bo tez jestem zainteresowana probkami.jeszcze
        nigdy nie pisalam do zadnej firmy kosmet.i tak sobie mysle czy nie balyscie sie
        podawac swoich danych.czy oni nie wykorzuystaja ich do jakis tam celow?troche
        sie cykam.mam powod?czy to tylko moja wyobraznia?pozdrawiam wszystkich
        • malgosia60011 Re: Bezpłatne próbki kosmetyków 07.02.05, 15:49
          to jeszcze raz ja.czy oni pozniej nie wpychaja wam swoich produktow?chodzi mi
          oto czy nie przysylaja wam jakis reklam lub bog wie czego do domu?

• Gość: Karola Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 17.02.05, 11:52
            Mi jak dotad nie przyslali zadnych niechcianych "smieci". Niektore firmy do
            probek dolaczaja jakies ulotki reklamowe i to wszystko.
    • Gość: Milka Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:57
      Ja dostałam właśnie odpowiedź z działu marketingu Pollena Ewa, że próbek nie
      wysyłają, gdyż dwa miesiące temu rozprowadzali je po drogeriach i tam powinny
      być dostępne.

Dostałam również odpowiedź od Farmony, że próbek również nie wysyłają.
      • Gość: kafeterianka Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.torun.mm.pl 16.02.05, 23:45
        jets taki wielki topik na ten temat na str www.kafeteria.pl/forum trzeba wejsc
        na forum uroda

sama kiedys wyslalam kilka maili z prosba o probki,ale to co robia niektore
        dziewczyny, to po prostu zenada. niektore pisza do wszystkich firm jak leci, nie
        patrzac na to, czy te kosmetyki im odpowiadaja,a potem sie smieja, ze maja 20
        lat, a dostaly probki kosmetykow przeciwzmarszczkowych. niestety to prowadz do
        tego, ze firmy dostajace setki maili dziennie w koncu przestaja wysylac probki,
        bo te sie koncza lub firmy zauwazaja,ze to nie ma sensu. i wtedy kobiety, ktore
        naprawde chcialy kupic jakis krem i chcialy go wyprobowac nie dostaja probek.

dlatego prosze was dziewczyny, nie wysylajcie maili jak popadnie, tylko
        zastanowcie sie, ktore kosmetyki naprawde chcialybyscie w przyszlosci kupic.
        • Gość: Karola Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 17.02.05, 11:59
          Jest w tym troche racji, ale zdaza sie ze mimo podania rodzaju cery i wieku
          firmy przysylaja co popadnie. Wyslalam kilka maili z dokladnym opisem moich
          problemow z cera i prosba o probki KONKRETNYCH kremow ktore sadzac z opisu
          nadawalyby sie dla mnie i mimo tego dostalam mase kremow ktorych moglaby uzywac
          moja mama. Mysle ze wlasnie tego typu sytuacje bawia dziewczyny
      • Gość: kati2001 Re: Bezpłatne próbki kosmetyków IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 17.02.05, 09:50
        Ja dostałąm we wtorek próbki IWOSTINU, kiedyś wysłałąm maila i teraz otrzymałam ....chyba po 6 miesiącach ;) Dołączony list zawierał waidomość o awarii sewisu na ich stronie i z tego powodu takie opóźnienie z dostawie :) a z próbek otrzymałam:
        - krem odżywczy na noc z witaminami
        - intensywny krem nawilżający o przedłuzonym działaniu
        - krem do rąk regenerujący
        - krem na naczynka
        - Elixine Krem przeciwzmarszczkowy na noc
        - Elixine Krem pod oczy przeciwzmarszczkowy
        Wszystko od IWOSTINU
        podaję stronę www.iwostin.pl
    • Gość: vikka czasemdostaje w aptekach i niektórych perfumeriach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 00:28
      ale to przy okazji wiekszych zakupów.a naprawde powinien dostac kazdy kto o te
      próbki poprosi,a nie,ze sa pozniej aukcje na allegro,ze ktos tam sprzeda jakis
      kosmetyk w saszetkach.....hmm...ciekawe jakie jest jego pochodzenie.śmiem
      twierdzic,ze albo apteka albo perfumeria chce na tym zarobic.a nie powinna.inna
      sprawa to testery.......ciekawe,ze w wiekszych sieciach zawsze brakuje testerów
      najnowszych zapachów...tez dziwne...tylko dureń im uwierzy,ze nie dostali,albo
      sie skonczyly:///
      • cukiereczek12 Re: czasemdostaje w aptekach i niektórych perfume 17.02.05, 11:06
        Wysłałam najpierw list w sprawie próbek ale odpisali mi że takich nie posiadają
        a jakiś miesiąc temu przysłali mi czy nie chciałabym wypróbować nowego
        błyszczyka w zamian za opinie.Wiec warto wysyłać bo jak nie od razu to pozniej
        dostaniesz probki. wczoraj dostałam też z Iwostinu bo mieli moj adres zapisany
        a wchodzi nowa seria kosmetyków i przysłali żebym mogła wypróbować.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka