Gość: marysia IP: *.icpnet.pl 06.03.06, 08:50 Zna ktoś może Pietrka Polaka z Białego Dunajca??? To bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pietrkowa_baba Re: czy zna ktoś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:53 To mój chłop, bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: czy zna ktoś... IP: *.torun.mm.pl 06.03.06, 14:56 bo krucafiks, przeleciał moją kumpelę 3 dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do widzynio!... 06.03.06, 15:07 Idź z tym problemem na inkse Forum, przeleć sie Ty!Do widzynio, hale w inksym temacie nie chlywu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrkowa_baba Re: Do widzynio!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:41 Hehe, przelecioł aże się zasapoł. A niech mu bedzie, przecie to nie mydlo, nie wymydli sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Do widzynio!... IP: *.acn.waw.pl 06.03.06, 16:21 fto by Pietra nie znoł.... he he mo tyz brata, ftory gro w Sopie w weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do widzynio!... IP: *.torun.mm.pl 06.03.06, 16:37 Znam Pietra. ładnie gra i śpiewa. Ale chyba niezły z niego podrywacz, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: Do widzynio!... IP: *.centertel.pl 06.03.06, 17:57 Halo,kto tu znowu podaje się za dziewczyne mojego faceta??,coś tu nie gra,albo tu sobie robicie jaja,albo Polok daje na kilka frontów.....teraz o sie wkurzyłam,nie wiedziałam,że ma az takie powodzenie<lol>.Czy ktoś mi wyjasni o co w tym wszystkim chodzi????i z kim niby sie przespał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupia mańka Re: Do widzynio!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:04 chyba nie z owieczką... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Znam Morfiego z Polski to i Pietrka znam :) 06.03.06, 18:51 Gość portalu: marysia napisał(a): > Zna ktoś może Pietrka Polaka z Białego Dunajca??? > To bardzo ważne Pietrka Polaka z Białego Dunajca znam tak dobrze jak Jenifer Lopez ;) Odpowiedz Link Zgłoś