Dodaj do ulubionych

czy zna ktoś...

IP: *.icpnet.pl 06.03.06, 08:50
Zna ktoś może Pietrka Polaka z Białego Dunajca???
To bardzo ważne
Obserwuj wątek
    • Gość: pietrkowa_baba Re: czy zna ktoś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:53
      To mój chłop, bo co?
      • Gość: marysia Re: czy zna ktoś... IP: *.torun.mm.pl 06.03.06, 14:56
        bo krucafiks, przeleciał moją kumpelę 3 dni temu
        • ciupazka Re: Do widzynio!... 06.03.06, 15:07
          Idź z tym problemem na inkse Forum, przeleć sie Ty!Do widzynio, hale w inksym
          temacie nie chlywu.
          • Gość: pietrkowa_baba Re: Do widzynio!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:41
            Hehe, przelecioł aże się zasapoł. A niech mu bedzie, przecie to nie mydlo, nie
            wymydli sie.
            • Gość: luzak Re: Do widzynio!... IP: *.acn.waw.pl 06.03.06, 16:21
              fto by Pietra nie znoł.... he he mo tyz brata, ftory gro w Sopie w weekendy
              • Gość: Ania Re: Do widzynio!... IP: *.torun.mm.pl 06.03.06, 16:37
                Znam Pietra. ładnie gra i śpiewa. Ale chyba niezły z niego podrywacz, hehe
              • Gość: Wiktoria Re: Do widzynio!... IP: *.centertel.pl 06.03.06, 17:57
                Halo,kto tu znowu podaje się za dziewczyne mojego faceta??,coś tu nie gra,albo
                tu sobie robicie jaja,albo Polok daje na kilka frontów.....teraz o sie
                wkurzyłam,nie wiedziałam,że ma az takie powodzenie<lol>.Czy ktoś mi wyjasni o
                co w tym wszystkim chodzi????i z kim niby sie przespał???
                • Gość: głupia mańka Re: Do widzynio!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:04
                  chyba nie z owieczką...
    • morfeusz_1 Znam Morfiego z Polski to i Pietrka znam :) 06.03.06, 18:51
      Gość portalu: marysia napisał(a):

> Zna ktoś może Pietrka Polaka z Białego Dunajca???
      > To bardzo ważne

Pietrka Polaka z Białego Dunajca znam tak dobrze jak Jenifer Lopez ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka