Gość: Iga IP: *.uwm.edu.pl 23.11.04, 18:00 Czy 25 latka powinna stosowac krem pod oczy? Jeśli tak to jaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Isia Re: kremy pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:36 powinna wszytsko zalezy od tego, jak wyglada Twoja skora pod oczami. Proponuje wybrac sie do apteki, wowczas doradza Ci najbardziej odpowiedni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: kremy pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:28 Zdecydowanie powinna. Nie pożałuje!Może Dermikę? Są różne w ofercie dla kobitek w każdym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: kremy pod oczy 24.11.04, 15:07 raczej powinna, ale jeśli do tej pory niczego nie używała ;) to niech raczej wybierze coś delikatnego, np. żele Flosleku albo nawilżający żel aloesowy Avonu, a nie od razu Dermikę Preventi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: kremy pod oczy IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 24.11.04, 16:09 ja stosuję dermikę preventi serum pod oczy, żadna rewelka, nie polecam!! rzekomo mają zniknąć sińce pod oczami, a tu jak były tak są :( a łudziłam się że krem wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: kremy pod oczy IP: *.devs.futuro.pl 24.11.04, 16:16 Nie wiem , o co Wam chodzi z tymi żelami Flos leku- miałam dwa i jak dla mnie to działa na zasadzie kleju pod oczy :))))))) Klei oraz ciągnie się:))) A że jestem w tym samym przedziale wiekowym to napiszę, co ostatnio zrobiło na mnie świetne wrażenie:))))) - Maska AA Oceanic Eye Perfect -----> to naprawdę trzeba mieć, jęśli zauważa się, że wszystko zmierza ku katastrofie - Krem Eris Lirene pod oczy i na powieki z folacyną - warto, choć naprawdę dobrze , to on się spisuje na twarzy:)))) - Dermika mnie bardzo uczula , więc mam do niej wredne nastawienia;///// Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: kremy pod oczy 24.11.04, 19:02 mam 22 lata i uzywam kremu pod oczy. eris i AA oceanica strasznie mnie uczula. co do dermiki - nie wiem jak krem pod oczy, ale ten do twarzy jest super i żadnych niepożądanych objawów;)) na razie uzywam kremów pod oczy Ziaji - z serii HerbikaPlant lub Kozie Mleko. bardzo fajne, lekkie, nie uczulają. Odpowiedz Link Zgłoś