Dodaj do ulubionych

kremy pod oczy

IP: *.uwm.edu.pl 23.11.04, 18:00
Czy 25 latka powinna stosowac krem pod oczy? Jeśli tak to jaki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Isia Re: kremy pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:36
      powinna
      wszytsko zalezy od tego, jak wyglada Twoja skora pod oczami. Proponuje wybrac
      sie do apteki, wowczas doradza Ci najbardziej odpowiedni
    • Gość: Mango Re: kremy pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:28
      Zdecydowanie powinna. Nie pożałuje!Może Dermikę? Są różne w ofercie dla kobitek w każdym wieku.
    • justa_79 Re: kremy pod oczy 24.11.04, 15:07
      raczej powinna, ale jeśli do tej pory niczego nie używała ;) to niech raczej
      wybierze coś delikatnego, np. żele Flosleku albo nawilżający żel aloesowy
      Avonu, a nie od razu Dermikę Preventi ;)
      • Gość: ika Re: kremy pod oczy IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 24.11.04, 16:09
        ja stosuję dermikę preventi serum pod oczy, żadna rewelka, nie polecam!!
        rzekomo mają zniknąć sińce pod oczami, a tu jak były tak są :( a łudziłam się
        że krem wystarczy...
      • Gość: Klara Re: kremy pod oczy IP: *.devs.futuro.pl 24.11.04, 16:16
        Nie wiem , o co Wam chodzi z tymi żelami Flos leku- miałam dwa i jak dla mnie
        to działa na zasadzie kleju pod oczy :))))))) Klei oraz ciągnie się:)))

A że jestem w tym samym przedziale wiekowym to napiszę, co ostatnio zrobiło na
        mnie świetne wrażenie:)))))
        - Maska AA Oceanic Eye Perfect -----> to naprawdę trzeba mieć, jęśli zauważa
        się, że wszystko zmierza ku katastrofie

- Krem Eris Lirene pod oczy i na powieki z folacyną - warto, choć naprawdę
        dobrze , to on się spisuje na twarzy:))))

- Dermika mnie bardzo uczula , więc mam do niej wredne nastawienia;/////
        • mag26nov Re: kremy pod oczy 24.11.04, 19:02
          mam 22 lata i uzywam kremu pod oczy. eris i AA oceanica strasznie mnie uczula.
          co do dermiki - nie wiem jak krem pod oczy, ale ten do twarzy jest super i
          żadnych niepożądanych objawów;)) na razie uzywam kremów pod oczy Ziaji - z
          serii HerbikaPlant lub Kozie Mleko. bardzo fajne, lekkie, nie uczulają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka