Dodaj do ulubionych

Herbatka na cerę Bio Activ

25.11.04, 11:30
Czy któraś z Was zauważyła poprawę wyglądu cery? Bo ja nie, a pije tę
herbatkę około dwóch miesięcy. Zdaję sobie sprawę, że w większości to czysta
pułapka marketingowa, ale miałam nadzieję, że chociaż troszeczkę zadziała :)
Zdecydowanym plusem jest smak tej herbatki.Pozdr. Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: Meganka Re: Herbatka na cerę Bio Activ IP: *.crowley.pl 25.11.04, 11:36
      Uwielbiam tę herbatkę i też ją piję. Cera mi się poprawiła, ale nie do końca
      jestem pewna, czy to po niej, bo stosuję też inne środki na cerę.
      Pozdrawiam
    • Gość: Amra Re: Herbatka na cerę Bio Activ IP: *.udn.pl 25.11.04, 12:58
      Ja tez ja sobie popijam:))Pije grapefriutowa:)Oprocz tego lykam Skrzypo-
      vite,smaruje sie Effaclar K.Cera nie jest doskonala,ale
      mozliwa.Poczekamy,zobaczymy:))
      • Gość: Ness Re: Herbatka na cerę Bio Activ IP: *.acn.waw.pl 25.11.04, 13:41
        Dziewczynki, a z czego jest ta herbatka? Podajcie skład, proszę. I jeszcze -
        gdzie kupiłyście? U mnie w Geancie nie ma :(
    • justa_79 Re: Herbatka na cerę Bio Activ 25.11.04, 13:47
      ja piję już trzecie opakowanie i nie widzę efektów. no, ale mnie nawet bratek
      nie pomógł ani drożdże.
      skład herbaty grejpfrtutowej: skórka grejpfruta, skórka pomarańczy, skórka
      cytryny, ooc jabłka, dzika róża, hibiskus, kwasek cytrynowy, naturalny sok
      owocowy, naturalny słodzik ziołowy, naturalny aromat grejpfrutowy. oczywiście
      skład jest różny, zależnie od smaku, ale część składników na pewno się
      powtarza. oprócz tego wszystkie one zawierają ponoć wyciąg ze skrzypu, którego
      z niewyjasnionych powodów nie ma w składzie. smaki są 4: jabłko z cynamonem,
      malina, grejpfrut i cytryna, o ile dobrze pamiętam.
      • Gość: Meganka Re: Herbatka na cerę Bio Activ IP: *.crowley.pl 25.11.04, 13:49
        Grejpfrutowa najlepsza :). W Wawie do kupienia w Hypernowej w Galerii Mokotów
        • kat_ja1 Re: Herbatka na cerę Bio Activ 26.11.04, 09:56
          Dobra jest też z owoców leśnych, natomiast bardzo zawiodła mnie jabłkowo-
          cynamonowa, myślałam że będzie pyszna, ale jest okrutna:), nie polecam
          • Gość: Ness Re: Herbatka na cerę Bio Activ IP: *.acn.waw.pl 26.11.04, 13:12
            Dzięki dziewczyny za podanie składu i lokalizacji :) Będę musiała poszukać.
            Bardzo lubię herbatki owocowo-ziołowe, a Bio-Active to niezła firma, więc czemu
            nie. Może mi się cera poprawi, kto wie. :)
    • Gość: tylko zielona Re: Herbatka na cerę Bio Activ IP: *.udn.pl 26.11.04, 15:16
      przekonalam sie na wlasnej cerze :-) pijac zielona herbate buzke mialam jak
      niemowle....pozdrawiam
      • Gość: Paula Re: Herbatka na cerę Bio Activ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:14
        Może i nie pomaga ja pije za krótko żeby coś stwierdzić,ale smakuje super ja
        bardzo lubię malinową:) napewno picie jej nie zaszkodzi:)
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka