Dodaj do ulubionych

chce byc fryzjerem-pomóżcie

25.11.04, 18:40
Mam 30 lat, wyższe wykształcenie i wybieram sie na kurs fryzjerski do ZDZ na
Podwalu w W-wie. Jakie są szanse dostania pracy po takim kursie, i czy
kobieta 30-letnia ma w ogóle jakąś szanse by zaczynać w tym zawodzie?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 26.11.04, 09:13
      myślę, że osoba, która wybiera ten zawód z pasji będzie miała większe szanse u
      pracodawcy niż jakaś małolata, która skończyła szkołę fryzjerską tylko dlatego,
      że nigdzie indziej się nie dostała.
      • fryzjer-bartek Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 09.02.05, 14:28
        Polecam wejść na strone szkoły fryzjerskiej www.awangarda.edu.pl
    • oksana.zarewicz Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 20.12.04, 14:53
      Witam
      Trzydziestoletnia kobieta ma szanse na wszystko. A reszta to uśmiech losu,
      zwłaszcza jeśli chodzi o miejsce pracy. Z całego serca życzę powodzenia w jej
      szybkim znalezieniu.
      Pozdrawiam
      Oksana
      • fryzjer-bartek Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 09.02.05, 14:26
        Mój ojciec (też fryzjer) prowadzi kursy fryzjerskie uczy w ośrodku kształcenia
        przy Cechy rzemiosł Różnych (nauka 3 letnia dla młodocianych) oraz prowadzi
        kursy zawodowe-nauki praktycznej w własnym salonie dla kursantek Kursu
        organizowanego przez Izbę Rzemiesniczą. w zeszłym z 4 osób kursu zawodowego 1
        zdała egzamin czeladniczy!!! (z tego co się orientuje nikt z tej czwórki nie
        dostał pracy) ponieważ kurs praktyczny trwa ok 3 miesiecy, a w tak krótkim
        czasie nie da sie nauczyć fryzjerstwa!!! Na nauke fryzjerstwa trzeba poswiecić
        o wiele wiecej czasu, to zbyt skąplikowana praca!!!
        • mati711 Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 18.02.05, 17:31
          aby zostac fryzjerem trzeba miec talent i pasje wiec 3 lub 4 miesiace wystarcza
          a zadna szkola 3 letnia i najlepsi szkoleniowcy nie pomoga jezeli tego nie masz
          czesto widzi sie te praktykantki ktore pierwszy rok zamiataja pozniej cos tam
          zamiast praktykowac i robic konkretne rzeczy W POLSCE POLECAM GABRIELA TO
          DOBRA FIRMA SZKOLENIOWA DLA LUDZI Z PASJA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka