potvorna 25.11.04, 18:40 Mam 30 lat, wyższe wykształcenie i wybieram sie na kurs fryzjerski do ZDZ na Podwalu w W-wie. Jakie są szanse dostania pracy po takim kursie, i czy kobieta 30-letnia ma w ogóle jakąś szanse by zaczynać w tym zawodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 26.11.04, 09:13 myślę, że osoba, która wybiera ten zawód z pasji będzie miała większe szanse u pracodawcy niż jakaś małolata, która skończyła szkołę fryzjerską tylko dlatego, że nigdzie indziej się nie dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
fryzjer-bartek Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 09.02.05, 14:28 Polecam wejść na strone szkoły fryzjerskiej www.awangarda.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 20.12.04, 14:53 Witam Trzydziestoletnia kobieta ma szanse na wszystko. A reszta to uśmiech losu, zwłaszcza jeśli chodzi o miejsce pracy. Z całego serca życzę powodzenia w jej szybkim znalezieniu. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
fryzjer-bartek Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 09.02.05, 14:26 Mój ojciec (też fryzjer) prowadzi kursy fryzjerskie uczy w ośrodku kształcenia przy Cechy rzemiosł Różnych (nauka 3 letnia dla młodocianych) oraz prowadzi kursy zawodowe-nauki praktycznej w własnym salonie dla kursantek Kursu organizowanego przez Izbę Rzemiesniczą. w zeszłym z 4 osób kursu zawodowego 1 zdała egzamin czeladniczy!!! (z tego co się orientuje nikt z tej czwórki nie dostał pracy) ponieważ kurs praktyczny trwa ok 3 miesiecy, a w tak krótkim czasie nie da sie nauczyć fryzjerstwa!!! Na nauke fryzjerstwa trzeba poswiecić o wiele wiecej czasu, to zbyt skąplikowana praca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mati711 Re: chce byc fryzjerem-pomóżcie 18.02.05, 17:31 aby zostac fryzjerem trzeba miec talent i pasje wiec 3 lub 4 miesiace wystarcza a zadna szkola 3 letnia i najlepsi szkoleniowcy nie pomoga jezeli tego nie masz czesto widzi sie te praktykantki ktore pierwszy rok zamiataja pozniej cos tam zamiast praktykowac i robic konkretne rzeczy W POLSCE POLECAM GABRIELA TO DOBRA FIRMA SZKOLENIOWA DLA LUDZI Z PASJA Odpowiedz Link Zgłoś