Gość: grda IP: *.linkprojekt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:37 jak w temacie - najchętniej Gdańsk lub Gdynia. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annika_vik Re: Sprawdzony masażysta - Trójmiasto 26.11.04, 11:14 Mogę polecić (i odradzić) masaże w Gdyni. Mam nadzieję, że będzie ci to pasować! Szczerze polecam centrum urody w Gdyni na ul. Kopernika (Redłowo, zaraz koło rezerwatu i morza) w Baltic Oasis. Jest tam cudownie relaksująco, normalne ceny, pięknie, przyjemnie, panie tam pracujące przemiłe. Pełne odstresowanie. Znajdź ich stronę na internecie. Ja chodzę na masaże relaksujące - pół godziny 40 zł (pełny - 1 godzina 70), klasyczny 30 zł (60 zł). Natomiast odradzam Spa w Hotelu Nadmorskim. Traktują cię tam jak natręta. Masaż taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grda Re: Sprawdzony masażysta - Trójmiasto IP: *.linkprojekt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:35 Dzięki :). Nie muszę się bać, że z Baltic Oasis wyjdę posiniaczona? Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Sprawdzony masażysta - Trójmiasto 29.11.04, 11:56 Absolutnie nie. Ja mam uraz do za mocnego targania mną, unikam masażu nóg, bo mnie to strasznie boli, a w Baltic Oasis pani masażystka mi ostatnio zaproponowała i było bardzo miło, nic mnie nie bolało, bardzo przyjemne. Aż się zdziwiłam, najwidoczniej trzeba chcieć i umieć to robić! Zapomniałam dodać, żebyś pod żadnym pozorem nie poszła do Aquaparku w Sopocie - ani na masaż, ani na peeling i inne takie. Masaż mnie bolał, i mimo że prosiłam, żeby przestać, to zero reakcji. Pan mi nadal masował nogi, a ja się zastanawiałam jak to wytrzymać. Po peelingu solą zostałam podrapana tak, że byłam cała w strupach. Odradzam! Brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
dora3385 Re: Sprawdzony masażysta - Trójmiasto 29.11.04, 15:20 hej, jest jeszcze masazysta na ul.Zbyszka z Bogdańca we Wrzeszczu, dawno u niego nie bylam wiec nie wiem jakie teraz ceny, ale jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Sprawdzony masażysta - Trójmiasto IP: *.revers.nsm.pl 01.12.04, 23:23 Małgosia w Spa&Saloon w Hotelu Haffner w Sopocie Odpowiedz Link Zgłoś