Dodaj do ulubionych

Peeling enzymatyczny

27.11.04, 20:43
Jaki peeling enzymatyczny jest Waszym zdaniem najlepszy dla wrażliwej skóry
twarzy? A może polecacie coś innego?
Obserwuj wątek
    • Gość: vika Re: Peeling enzymatyczny IP: *.tychy.msk.pl 28.11.04, 09:04
      Ja pare dni temu kupiłam sobie po raz pierwszy w zyciu piling enzymatyczny (w
      zelu) gdyż moja cera ostatnio jest bardzo wrażliwa i sprawia troche kłopotów.
      Jest on firmy Bielenda z serii Vino terapia do cery wrażliwej i normalnej.
      Uzyłam go raz i jest naprawdę delikatny, nie podrażnia skóry. Po zastosowaniu
      skóra jest odświeżona i gładka. Naprawdę polecam choć użyłam tylko raz. Cena
      13zł (50ml)
      • Gość: mini Re: Peeling enzymatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:08
        ja od miesiąca używam pilingu dr Ireny Eris i efekty są naprawde zadawalające.
        Wczesniej miałam mechanuczny, z drobinami orzecha - też Eris, ale ten
        enzymatyczny jestzdecydowanie lepszy. Skóra jest gładziutk i widze , że
        rozszerzone pory znikają.
    • george.sand Re: Peeling enzymatyczny 03.12.04, 15:00
      ja mam peeling enzymatyczny firmy Soraya (biało-różowa tubka) i bardzo jestem
      zadowolona
    • Gość: naina Re: Peeling enzymatyczny IP: *.238.101.140.adsl.inetia.pl 03.12.04, 20:20
      Mam ten sam peeling Sorayi,jest bardzo dobry,gesty i wydajny.Polecam.
      • Gość: ania Re: Peeling enzymatyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:52
        jakie jeszcze polecacie??
    • Gość: Lania Re: Peeling enzymatyczny-czy skuteczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:08
      A czy peeliing enzymatyczny jest tak samo skuteczny,dobrze oczyszcza,jak
      złuszczający?
      • justa_79 Re: Peeling enzymatyczny-czy skuteczny? 06.12.04, 13:18
        peeling enzymatyczny też złuszcza, na tym polega działanie każdego peelingu.
        tylko można złuszczać na różne sposoby - peeling mechaniczny ściera naskórek
        dzięki drobinkom ściernym, a peeling enzymatyczny rozpuszcza martwe komórki
        naskórka.
    • Gość: greatkania Re: Peeling enzymatyczny IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:49
      polecam peeling enzymatyczny firmy AA dla cery wrażliwej - jest najlepszy, ja
      tak uważam po wypróbowaniu wszystkich dostepnych peelingów enzymatycznych na
      rynku
    • kosmisia pollena eva LEN 26.01.05, 21:54
      polecam, tani i bardzo fajny
      • Gość: serenaaltschul Eris IP: *.sulechow.net 30.01.05, 13:58
        ja polecam p. enzymatyczny z Erisa do cery wrazliwej (takze do cery sklonnej do
        pekajacyh naczynaek!) kosztuje w granicach 15 zl (75 ml). i jest super! jedynma
        wada jest hyba tylko...charakterystyczny zapach.
      • kosmisia eva natura len (dokładnie się nazywa) 03.02.05, 13:19
    • magda-fl Re: Peeling enzymatyczny 03.02.05, 14:19
      Jak na razie następujące wypróbowałam peelingi enzymateczne
      - Kolastyna Piękno Natury
      - Bandi Peeling drożdżowy
      - Eris Pharmaceris N
      i w sumie każdy jest dobry, ale każdy działa nieco inaczej. Kolastyna nawilża i zmiękcza, Bandi reguluje i normalizuje a Eris uspokaja i koi. Jeśli zaś chodzi o skuteczność złuszczania to najlepszy pod tym względem był chyba peeling Kolastyny, a Eris i Bandi są jednak słabsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka