Gość: kania IP: *.238.68.203.adsl.inetia.pl 28.11.04, 10:18 a czy ktos uzywa lotionu seboradin niger? np na dzien? i czy sa wg was efekkktttyyyy........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: seboradin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:24 Czesc!! Ja używała. Od pocztku lipca ,efektów za bardzo nie wiedze :( Niestety nie ma cudów, chociaż dziewczyny na wizażu bardzo lotion chwaliły, ja juz 3 opakowanie uzywam i zaczynam załowac pieniędzy i czasu :( Mam te wersje z rzepą Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: seboradin IP: *.238.68.203.adsl.inetia.pl 28.11.04, 10:27 no wlasnie ja tez to ta seria niger.i coz wlosy sa oklapniete jak cholera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: seboradin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:32 Ja używam tylko po myciu, na włoy mokre. Mam włosy cienkie, rzadkie i przetłuszczające sie, a gdy Seboradinu uzywam na włosy suche, to w moim przynajmniej przypadku sa one juz w ogole oklapniete, do niczego itp :( Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: seboradin IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.11.04, 14:12 Lepsze są ampułki Seboradin. Mają więcej składników i nie są takie piekące. !4 ampułek kosztuje 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia do aaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 14:39 A na jakiproblem konkretnie pomogły Ci ampułki ?? Na wypadanie, na łuzpież, łojtok ?????Napisz prosze :) :) ASIA Odpowiedz Link Zgłoś