Dodaj do ulubionych

kupiłam samoopalacz-super

IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.04, 22:59
kupilam Lirene erisa w zelu do twarzy i ciała no i...rewelacja
żadnej żółtej skóry po postu braz
zapach no coż jest samoopalaczowy ale naprawde delikatny w porownaniu ze
smierdzącym sopotem to cudo ( najwazniejsze że jak się nim wysamruję to go
sama nie czuje a to juz duży plus)
zel szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej twarzy
naprawde polecam
ps na razie stosuje tylko na twarz, szyje i dekolt
Obserwuj wątek
    • Gość: Tami Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:42
      to suuuper! o taki samoopalacz mi chodzi, bo mam tłusta cerę, a ten z tego co
      zrozumiałam szybko się wchłania. mozesz napisać w jakim sklepie go kupiłaś
      (jeśli jesteś z wawy;) bo ja go nie widziałam, a stosuje z serii Lirene
      preparaty anti-cellulit i przypadły mi do gustu;)
      pozdrawiam
      • kasiapil Re: kupiłam samoopalacz-super 30.11.04, 10:49
        Jeszcze się nie spotkałam z samoopalaczek w żelu. Jestem go bardzo ciekawa. Ile
        on kosztuje i jaką ma pojemność?
        Ostatnio firma Eris ma dla nas same miłe niespodzianki. Pierwsza to podkład
        City Mat, peeling w dużej tubie i jeszcze ten samoopalacz, skoro tak go
        zachwalasz.
        • Gość: a Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.chello.pl 30.11.04, 10:55
          a city matt to nie privi?
          • Gość: justa Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:28
            Privi, które należy do Erisa.
        • Gość: bibi Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:57
          Dziwne, ale mi nie pasują kosmetyki Erisa do twarzy,
          robią mi sie po nich syfki.
          Kiedys kupiłam Lirene liftingujący po 30 roku życia i zostałam zsypana,
          niestety:-(
        • Gość: agrawka Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.04, 22:48
        • Gość: agrawka Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.04, 22:50
          kosztuje ok 16 zł
          kupiłam w naturze
          smarowałam twarz dwa razy i efekt bardzo fajny
          przeczytałam że wyskakują po nim syfki..o nie:( mam nadzieje że mi nie będą:)
          • Gość: bibi Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:28
            Nie po nim konkretnie - tylko ogólnie po kosmetykach Eris nie za dobrze
            wyglądam:-)
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 10:14
            W carrefourze ejst za 12 coś.
    • Gość: kaloo Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:58
      a mi ten samoopalacz wysycha za szybko i przez to nie za bardzo go mozna równo
      rozsmarowac,a zapach standartowo-samoopalaczowy...;/
      Aczkolwiek pomysł żelowej konsystencji całkiem ciekawy.

pzdr
    • Gość: agrawka Re: kupiłam samoopalacz-super IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.12.04, 20:12
      w zwiazku z tym, iż to ja rozpoczełam ten wątek opisze moje spostrzeżenia po
      dwóch tygodniach stosowania:
      - kolor: naprawde brązowy jeżeli posmaruje raz na trzy dni jest subtelniejszy
      ale widoczny i brązowy, jezli dwa razy pod rząd wyglądam jak po solarium ale
      jest fajnie,
      - zapach : troszkę samoopalaczowy ale jak ktoś wąchał sopot to... eris to
      perfumy:)ale najwazniejsze że jak posmaruję twarz to mój mąż nic nie czuje ( ja
      zresza też) a po sopocie po prostu wszyscy mnie czuli:)
      - postać żelowa: dla mnie rewelka przede wszystkim szybko się wchłania nie
      brudząc niczego, a poza tym nie jest tłusty twarz sie nie świeci
      - cena: na medal
      moze za bardzo chwalę ale nareszczie znalazłam to czego szukałam, nie wiem jak
      z sprawdzi się na całym cile, dotychczas stosoowałam na twarz szyję dekolt, ale
      chyba będzie ok
      pozdrawiam Was
      agrawka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka