Gość: Aga IP: 81.219.117.* 01.12.04, 18:46 Witam, mam okropne cinie pod oczami uzywam zelu ze swietlika, ale niewiele pomaga... Prosze zaproponujcie jakis sprawdzony korektor, aby zatuszowac cienie...i oczywiscie niedrogi...Biedny student:)Dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankee88 Re: KOREKTOR POD OCZY W PLYNIE-POLECCIE PROSZE 01.12.04, 18:52 Gość portalu: Aga napisał(a): i oczywiscie niedrogi...Biedny student:)Dzieki!! jak niedrogi to ja mogę powiedzieć, że mi się oriflame'owski podobał. ale co ja tam wiem 16latka ;p zajrzyj do średniej półki typu Maybelline Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaa_23 Re: KOREKTOR POD OCZY W PLYNIE-POLECCIE PROSZE IP: 217.153.187.* 02.12.04, 11:30 Hej, mam podobnie. Polecam Ci ze względu na wygode aplikacji korektor w płynie. Mam Maybelline, ale nie stosuje go pod oczy bo za ciemny, chociaz jest tez jasna wersja (19.90)Fajny jest też seforowy korektor w pisaku/pędzelku; rozjaśnia sińce, całkiem ich nie zakryje, ale sporo rozjaśnia(39.90). Korektorów w sztywcie nie polecam, bo wysuszaja i podczas nakladania trzeba wymęczyc skórę, a poza tym wysuszają za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: KOREKTOR POD OCZY W PLYNIE-POLECCIE PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:29 up Odpowiedz Link Zgłoś