Gość: kurtyzana IP: *.pomorzany.v.pl 01.12.04, 21:59 podobno koki są domeną kurtyzan-do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klijentkurtyzany Re: Upinanie IP: *.chem.usu.edu 16.01.05, 07:47 Tak to prawda, Inne sztuczki gwaranujace pieniadze kurtyzany: Troche sztucznej siwizny w modym wielu szczegolnie u brunetek (kilka pasemek), Czarne brwi do dlugich blond wlosow. Czarne pasemka w blond wlosach (stare zloto). Czarne kokardy butterfly w blond wlosach ponny tail do czarnych klasycznych pluszowych szpilek i ponczoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u2 Re: Upinanie IP: *.chem.usu.edu 16.01.05, 07:58 Nie zapominajcie tez o ciemnych wisniowych szminkach. Szczegolnie pasuje do ciemnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Upinanie koka IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 25.01.05, 01:53 a mi sie podba idea koków, takich jak najbardziej klasycznych, i wiśniowa pomadka do ciemnych włosów jak najbardziej pasuje wieczorową porą - nie zawsze trzeba być różową :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Upinanie koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:39 Śmiać mi sie chce jak słysze ten przymiotnik "NIEZDYSCYPLINOWANE" w odniesieniu do włosów to idiotycznie brzmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Upinanie koka 22.02.05, 16:42 Koki kojarzą mi się z wiejskimi weselami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Upinanie koka IP: *.chello.pl 22.02.05, 18:25 Koki z wiejskiego wesela...śmieszne, koki dodają uroku i podobają sie wszyskim facetom, przynajmniej ja robię takie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Upinanie koka 22.02.05, 19:38 No dla mnie też to jest śmieszne:D W polskich komediach na wiejskich weselach babki zawsze mają koki:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Upinanie koka IP: *.chello.pl 22.02.05, 19:42 dla mnie to ty masz włosy suche i szorstkie jak skóra starego dziada Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Upinanie koka 22.02.05, 19:45 Niestety, ale się mylisz. Mam super włosy, bo używam extra odżywki Kadus Immunal+ szampon z tej serii. Moje włosy są długie, gładkie i błyszczące. Do tego super nawilżone. Więs spekulacja nie trafiona:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Upinanie koka IP: *.chello.pl 22.02.05, 19:46 a ile ty zarabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angielka Re: Upinanie koka IP: 217.33.207.* 30.09.05, 14:49 a mnie z elegancja, a co do miejskich wesel, to ostatnio jest moda na wlosy rozpuszczone- to dopiero wies! szczegolnie jak wpadaja innym do talerzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Upinanie koka IP: *.prosoft.com.pl 31.03.05, 11:02 Bardzo się cieszę, że pokazujecie sposoby upinania koków, jest tylko jedno małe "ale" modelka ma włosy ciemne co niestety utrudnia dokładnieniejsze obejrzenie poszczególnych elementów powstawania fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinak23 Re: Upinanie koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:16 jasne koni beznadzieja stare babki noswza kaoki i laski na wiejskich weselach jeszcze do koka sukienka z tafty i poszla w balety hahahahah wies jak sie patrzy ... WIEŚ tańczy wieś śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noida Re: Upinanie koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:09 Nie dość, że ma czarne włosy, to jeszcze o ile ten pierwszy kok można by sobie samemu zrobić, o tyle drugi jest absolutnie nie do zrobienia w pojedynkę. Poupinanie tych wszystkich pasem włosów w miarę równo z tyłu głowy? Chyba trzeba by mieć oczy z tyłu i dodatkową parę rąk. A koki wcale nie są tylko na wiejskie wesela. Koki są trochę staromodne, ale niektórym dziewczynom bardzo w nich do twarzy- takim z urodą trochę nienowoczesną. Do długich spódnic... czemu nie :-) Tylko pod warunkiem, że się ich nie spryska półtora litra lakieru, bo w lakierze to żadnej kobiecie nie jest do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
skowroneczek UPINA się KOK, a nie koka !!!!! 23.12.05, 11:27 Redaktorzy z bożej łaski, zajrzyjcie do słownika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: językoznawca Re: Upinanie koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:27 Nie upinamy - kogo, czego?: KOKA. UPINAMY - kogo, co? KOK. O mowo polska! Co ci nauczyciele z nas zrobili? RATUNKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: językoznawca - nie Re: Upinanie koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:29 Sorry, źle przeczytałam tytuł... Upinanie koka jest jak najbardziej poprawnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jednak... Re: Upinanie koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:34 A jednak upinamy kok, kogo - co upinamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Upinanie koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 20:18 Ale tu niektórzy bzdury gadają. Kok jest bardzo elegancki i kobiecy. Jest idealna fryzurą na eleganckie imprezy. Szczególnie pasuje do sukienek z gorsetem. Ja sama taką mam i będę mieć studniówkę niedługo i oczywiście mam zamiar zrobić sobie kok. To rozpuszczone włosy noszą prostaczki i wyglądają jak topielice. Eleganckie kobiety na przyjęciach mają kok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feminista Czesać kok! (bez a na końcu!) IP: *.aster.pl 23.12.05, 21:58 Kok jest bardzo twarzowy, kobiecy i elegancji - żadne tam wiejskie wesele. Zresztą co do wiejskich wesel macie? Kobietą uczesana w kok ma okazję wyeksponować w pełnej krasie szyję, która jest bardzo piękną częścią kobiecej osoby, jak zresztą wszystkie inne stosownie wyeksponowany części tejże osoby. dużo serdeczności feminista Jan p.s. Na Boga! Mówi się (tym bardziej pisze) – czesać kok (nie koka!). Tak jak pisać (co) list, a nie lista. Potocznie przyjęło się mówić wysłać maila, jednak osoby dbające o staranny język (nie wielu ich jest) mówią wysłać mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Upinanie koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 08:59 ten kok to beznadzieja tylko idiotki noszą taki kok!!!!!!!!!!!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *lol* Re: Upinanie koka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:55 sa rozne koki- wsiowe weselne i ladne i sensowne. te weselne to takie oblesne nalakierowane sztuczne, wygladaja jakby ktos z kolorowego papieru sobie je ulozyl i przypial do glowy<bo kolorki tych wlosow szczegolnie blond to tez porazka> Ale czasami maja bardzo ladne, ulozone przez normalnego fryzjera, ktory nie robi z wlosow siary, chociazb na ioscarach babki maja fane fryzury... Odpowiedz Link Zgłoś