alterego72 11.07.25, 11:52 Upinacie włosy, gdy gotujecie? 1. Zawsze 2. Zazwyczaj 3. Czasami 4. Nigdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sitniczek Re: Do długowłosych 11.07.25, 11:55 Jak mam dłuższe zawsze mam spięte bo mnie wk... Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Do długowłosych 11.07.25, 11:57 Oczywiście, generalnie w domu zazwyczaj mam spięte, bo mi włażą na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Do długowłosych 11.07.25, 11:57 Zawsze. Nie, że specjalnie do gotowania, tylko irytują mnie takie majtające się luzem, więc spinam je jak tylko wstaję rano z łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
nieboraczek-raczek Re: Do długowłosych 11.07.25, 12:04 dlatego mam krótkie, długie zawsze spinałam Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Do długowłosych 11.07.25, 12:45 nieboraczek-raczek napisała: > dlatego mam krótkie, długie zawsze spinałam > No ale krótkich nie zepniesz. Krótki włos w zupie jest tak samo nieapetyczny jak długi. Odpowiedz Link Zgłoś
nieboraczek-raczek Re: Do długowłosych 11.07.25, 15:19 długie chyba częściej wypadają naciagane przy czesaniu, szczotkowaniu góowa w dół i związywaniu w ścisły warkocz czy kucyk ja przy długich byłam bardziej 'ulizana:" niz teraz przy krótkich,, zqwwsze sięte, najchetniej w warkocz francuski, tak naciągniety, ze aż ciarki czułam, potem loczki nnad czołem i tak wychodziły, fgajnie to wyglada gdy się ma mało lat teraz pod 50 już nie, prawie baba jaga Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Do długowłosych 11.07.25, 12:43 Zdecydowanie nie gotuję. Moim zdaniem gotowane włosy są passe, ale może się nie znam... Mam długie. Upinam, związuję. Rozpuszczone czasem, na jakieś wyjście, albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Do długowłosych 11.07.25, 12:46 No pewnie, latają mi wokół głowy, wpadają do oczu. Cokolwiek robię, spinam włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Do długowłosych 11.07.25, 15:26 Zawsze. A i tak rodzina przeważnie coś znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Do długowłosych 11.07.25, 20:47 W ogóle upinam włosy, rozpuszczone to ostatnio do pierwszej komunii miałam Odpowiedz Link Zgłoś
rinoa_woman Re: Do długowłosych 11.07.25, 21:19 Mam długie i zawsze chodzę w upiętych. Nieupięte mam tylko do mycia i do spania. Odpowiedz Link Zgłoś