Dodaj do ulubionych

Zgrabne nogi

IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.iweb.pl 09.05.02, 19:01
Jakie macie pojęcie zgrabnych nóg??Czy są to np. nogi w każdym miejscu łączące
się, itp...??
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Zgrabne nogi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 10:25
      ? Chyba na odwrót? W żadnym miejscu nie łączące się? Przynajmniej jak sie
      patrzy na zdjęcia modelek i aktorek (a ich nogi sa "powszechnie uważane za
      zgrabne") to chyba żadnej sie nie łączą?
    • Gość: CASPER Re: Zgrabne nogi IP: *.clan.pl 10.05.02, 10:44
      A dla mnie zgrabne nogi to takie na które patrzę i myślę "jakie ładne". I nie
      zawsze są to dłuuuugie, szczuplutkie nogi modelki. To tak jak z buzią: albo się
      podoba albo nie, choć oczywiście w kwestii nóg rozrzut jest mniejszy.
      Z resztą czasem się zastanawiam czy wszystko ok :) bo ja się często przyglądam
      ładnym kobietom... Próbuję rozgryźć co w nich takiego jest, że sa takie ładne :0
    • Gość: madusiak Re: Zgrabne nogi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 11:02
      Ja słyszałam, ze to jest tak: łączą się w kostkach, łydkach i kolanach, dzięki
      czemu są "3dziury"-między kostką a łydkami, łydkami i kolanamai i nad kolanami-
      o to najtrudniej ze względu na tłuszczyk odkładajacy sie na wewn. stronie ud.
      Ale według mnie nogom duzo dają szczupłe kostki.
      • Gość: beatka Re: Zgrabne nogi IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 11:33
        tak tak zgadzam się, szczupłe kostki wyglądają bardzo ładnie. Zgrabne nogi , wg
        mnie, muszą być poprostu proporcjonalnie zbudowane : nie za grubiutkie ale
        również nie nadmiernie szczupłe. GŁADKIE. Lekko opalone, i co ważne zwieńczone
        wypielęgnowanymi stópkami ;) i jeszcze jedno, z autopsji wiem ;))
        że ....facetom podobają się BARDZO nasze nogi, nie są tak krytyczni jak my i
        zdecydowanie wolą nogi bardziej apetyczne czyli nie za chude.
        • Gość: em Re: Zgrabne nogi IP: 62.148.83.* 10.05.02, 12:07
          chude nogi "wyrastające z miednicy" z dużą odległościa pomiędzy ... brrrrrrrr
    • Gość: Teri Re: Zgrabne nogi IP: *.abo.wanadoo.fr 11.05.02, 20:31
      Szczuple stawy (kolana i kostki) i ladnie zwezajace sie
      do nogi w miejscach "dochodzacych" do stawow, czyli
      brak zwieszajacych sie schabow nad kolanami i szczuple
      nogi powyzej kostki. Umiesniona, ale nie za bardzo lydka.

Noszenie butow na wyokich obcasach (ale nie za bardzo),
      bardzo poprawia (wizualnie) ksztalt nog wlasnie w
      okolicy kostek i lydek. T.
      • moni_citroni Re: Zgrabne nogi 11.05.02, 21:06
        Ja prawie nie mam mięśni łydek więc gdy zakładam buty na obcasach wyglądam
        okropnie.. Łydki=kości obciągnięte skórą :(
        • Gość: Mrufka Re: Zgrabne nogi IP: *.abo.wanadoo.fr 11.05.02, 22:11
          moni_citroni napisał(a):

> Ja prawie nie mam mięśni łydek więc gdy zakładam buty na obcasach wyglądam
          > okropnie.. Łydki=kości obciągnięte skórą :(

Jest na to niezawodny sposob- jazda na rowerze. Oczywiscie systematyczna.
          Ja tez mialam takie nogi i wstydzilam sie ich jak cholera :)
          Poniewaz chcialam jezdzic o jakiejkolwiek porze dnia i niezaleznie od pogody, a
          takze dla wiekszego bezpieczenstwa, kupilam sobie rower "domowy", ktory stoi w
          miejscu.( Maja takie w salach sportowych i silowniach) Jezdze regularnie dwa razy
          w tygodniu po 7-8 km( ten rower ma wbudowany maly ekran, na ktorym mozesz
          odczytac ile kalorii spalilas, ile km przejechalas, w jakim czasie, a takze ile
          razy na minute bilo ci serce.
          Jesli chodzi o nogi to pierwsze rezultaty byly widoczne po jakichs 2-3
          miesiacach.
          Naprawde warto miec w domu taki rower. Polecam.

Mrufka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka