Gość: nula IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.iweb.pl 09.05.02, 19:01 Jakie macie pojęcie zgrabnych nóg??Czy są to np. nogi w każdym miejscu łączące się, itp...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: Zgrabne nogi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 10:25 ? Chyba na odwrót? W żadnym miejscu nie łączące się? Przynajmniej jak sie patrzy na zdjęcia modelek i aktorek (a ich nogi sa "powszechnie uważane za zgrabne") to chyba żadnej sie nie łączą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CASPER Re: Zgrabne nogi IP: *.clan.pl 10.05.02, 10:44 A dla mnie zgrabne nogi to takie na które patrzę i myślę "jakie ładne". I nie zawsze są to dłuuuugie, szczuplutkie nogi modelki. To tak jak z buzią: albo się podoba albo nie, choć oczywiście w kwestii nóg rozrzut jest mniejszy. Z resztą czasem się zastanawiam czy wszystko ok :) bo ja się często przyglądam ładnym kobietom... Próbuję rozgryźć co w nich takiego jest, że sa takie ładne :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Zgrabne nogi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 11:02 Ja słyszałam, ze to jest tak: łączą się w kostkach, łydkach i kolanach, dzięki czemu są "3dziury"-między kostką a łydkami, łydkami i kolanamai i nad kolanami- o to najtrudniej ze względu na tłuszczyk odkładajacy sie na wewn. stronie ud. Ale według mnie nogom duzo dają szczupłe kostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: Zgrabne nogi IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 11:33 tak tak zgadzam się, szczupłe kostki wyglądają bardzo ładnie. Zgrabne nogi , wg mnie, muszą być poprostu proporcjonalnie zbudowane : nie za grubiutkie ale również nie nadmiernie szczupłe. GŁADKIE. Lekko opalone, i co ważne zwieńczone wypielęgnowanymi stópkami ;) i jeszcze jedno, z autopsji wiem ;)) że ....facetom podobają się BARDZO nasze nogi, nie są tak krytyczni jak my i zdecydowanie wolą nogi bardziej apetyczne czyli nie za chude. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Zgrabne nogi IP: 62.148.83.* 10.05.02, 12:07 chude nogi "wyrastające z miednicy" z dużą odległościa pomiędzy ... brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teri Re: Zgrabne nogi IP: *.abo.wanadoo.fr 11.05.02, 20:31 Szczuple stawy (kolana i kostki) i ladnie zwezajace sie do nogi w miejscach "dochodzacych" do stawow, czyli brak zwieszajacych sie schabow nad kolanami i szczuple nogi powyzej kostki. Umiesniona, ale nie za bardzo lydka. Noszenie butow na wyokich obcasach (ale nie za bardzo), bardzo poprawia (wizualnie) ksztalt nog wlasnie w okolicy kostek i lydek. T. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Zgrabne nogi 11.05.02, 21:06 Ja prawie nie mam mięśni łydek więc gdy zakładam buty na obcasach wyglądam okropnie.. Łydki=kości obciągnięte skórą :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Zgrabne nogi IP: *.abo.wanadoo.fr 11.05.02, 22:11 moni_citroni napisał(a): > Ja prawie nie mam mięśni łydek więc gdy zakładam buty na obcasach wyglądam > okropnie.. Łydki=kości obciągnięte skórą :( Jest na to niezawodny sposob- jazda na rowerze. Oczywiscie systematyczna. Ja tez mialam takie nogi i wstydzilam sie ich jak cholera :) Poniewaz chcialam jezdzic o jakiejkolwiek porze dnia i niezaleznie od pogody, a takze dla wiekszego bezpieczenstwa, kupilam sobie rower "domowy", ktory stoi w miejscu.( Maja takie w salach sportowych i silowniach) Jezdze regularnie dwa razy w tygodniu po 7-8 km( ten rower ma wbudowany maly ekran, na ktorym mozesz odczytac ile kalorii spalilas, ile km przejechalas, w jakim czasie, a takze ile razy na minute bilo ci serce. Jesli chodzi o nogi to pierwsze rezultaty byly widoczne po jakichs 2-3 miesiacach. Naprawde warto miec w domu taki rower. Polecam. Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś