Dodaj do ulubionych

Maseczki Dermiki

05.12.04, 21:29
Czy ktoras z was stosowala kiedys maseczki Dermiki w jednorazowych (tak
naprawde to chyba wielorazowych) torebkach? Ktora daje najlepszy efekt?
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Maseczki Dermiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:36
      liftigujaca przed wyjściem,jakos tak sie nazywa!jest naprawde super.a
      generalnie wszystkie sa b.dobre-fajnie pachna,ja ich regularnie uzywam do
      sauny.pozdr.
    • Gość: prod junkie Re: Maseczki Dermiki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.12.04, 22:03
      • Gość: pj Re: Maseczki Dermiki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.12.04, 22:06
        perfekcja do tlustej/mieszanej jest b. mila w uzyciu ale jakichs
        spektakularnych efektow trudna mi bylo sie doszukac, ot taka odswiezajaca na
        lato
        • magda-fl Re: Maseczki Dermiki 06.12.04, 00:30
          Jak na razie miałam tylko Ukojenie i bardzo mi się podobała. Taki przyjemny
          kremik o zapachu ziaren, dobrze kojący, lekko odżywiający i nawilżający skórę.
          A że moja była baaaardzo spragniona to poszła na raz
    • Gość: gokia Re: Maseczki Dermiki IP: *.tele2.pl 06.12.04, 11:42
      Ja uwielbiam maseczkę Energia. Dobrze nawilża i poprawia kolorek - jest dobra
      do zmęczonej, zszarzałej cery.
    • annik78 Re: Maseczki Dermiki 06.12.04, 11:48
      OCZAROWANIE!!! Jest naprawdę rewelacyjna. Polecam zwłaszcza przed wyjściem.
      Skóra jest wygładzona ,sprawia wrażenie czystszej i bardziej promiennej:-)
      Zresztą ona ma taką "podnazwę" PPRZED RANDKĄ. Na początku strasznie mnie to
      rozśmieszyło ale...sprawdziła się;-)
      Pozdrawiam!
      • kampysia Re: Maseczki Dermiki 06.12.04, 17:57
        Dziekuje wam bardzo za opinie. Sa tak rozne, ze chyba kupie wszystkie maseczki
        i wyprobuje kazda... Przynajmniej wszystkie, ktore wymienilyscie - moze poza
        perfekcja, bo jakos forumowiczka nie jest nia zachwycona.
        Pozdrawiam :)
        • smee Re: Maseczki Dermiki 06.12.04, 18:21
          To ja się jeszcze dopiszę. Miałam maseczkę NASYCENIE i wszystko było dobrze,
          dopóki nakładałam taką cienką warstwę jak krem (bo ją się zostawia na noc bez
          zmywania). Ostatnio mnie napadło i położyłam taką grubaśną warstwę i niestety
          rano przykra niespodzianka: całe czoło wysypane pryszczami, jak w koszmarze
          sennym :( Dwa tygodnie to juz leczę... Zatem: maszeczka NASYCENIE OK, ale
          cienką warstwą (dodam że mam skórę mieszaną z tendencją do łuszczenia w strefie
          T). Pozdrawiam, pa!
    • chlupek Re: Maseczki Dermiki 07.12.04, 02:06
      warto spróbować tą do skóry suchej/bardzo suchej, nazywa sie SATYSFAKCJA. W
      kryzysowych sytuacjach, gdy skóra bardzo się przesuszy, aż do złuszczania
      działa rewelacyjnie. Wystarczy, że dwa czy trzy razy nałożę ją na noc (dość
      grubą warstwą) a wraca ona do normalnego stanu. poza tym ma bardzo ładny zapach
    • vanessa75 Re: Maseczki Dermiki 12.12.04, 12:06
      Dla mnie super jest maseczka REWELACJA wygładza buźke nakladam ją odziennie
      przed makijażem naprawdę polecam ,superrr jest - bużka naprawdę jest ładnie
      napięta i makijaż dłuzej mi się trzyma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka