kampysia 05.12.04, 21:29 Czy ktoras z was stosowala kiedys maseczki Dermiki w jednorazowych (tak naprawde to chyba wielorazowych) torebkach? Ktora daje najlepszy efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Maseczki Dermiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:36 liftigujaca przed wyjściem,jakos tak sie nazywa!jest naprawde super.a generalnie wszystkie sa b.dobre-fajnie pachna,ja ich regularnie uzywam do sauny.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prod junkie Re: Maseczki Dermiki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.12.04, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Re: Maseczki Dermiki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.12.04, 22:06 perfekcja do tlustej/mieszanej jest b. mila w uzyciu ale jakichs spektakularnych efektow trudna mi bylo sie doszukac, ot taka odswiezajaca na lato Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: Maseczki Dermiki 06.12.04, 00:30 Jak na razie miałam tylko Ukojenie i bardzo mi się podobała. Taki przyjemny kremik o zapachu ziaren, dobrze kojący, lekko odżywiający i nawilżający skórę. A że moja była baaaardzo spragniona to poszła na raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: Maseczki Dermiki IP: *.tele2.pl 06.12.04, 11:42 Ja uwielbiam maseczkę Energia. Dobrze nawilża i poprawia kolorek - jest dobra do zmęczonej, zszarzałej cery. Odpowiedz Link Zgłoś
annik78 Re: Maseczki Dermiki 06.12.04, 11:48 OCZAROWANIE!!! Jest naprawdę rewelacyjna. Polecam zwłaszcza przed wyjściem. Skóra jest wygładzona ,sprawia wrażenie czystszej i bardziej promiennej:-) Zresztą ona ma taką "podnazwę" PPRZED RANDKĄ. Na początku strasznie mnie to rozśmieszyło ale...sprawdziła się;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Maseczki Dermiki 06.12.04, 17:57 Dziekuje wam bardzo za opinie. Sa tak rozne, ze chyba kupie wszystkie maseczki i wyprobuje kazda... Przynajmniej wszystkie, ktore wymienilyscie - moze poza perfekcja, bo jakos forumowiczka nie jest nia zachwycona. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Maseczki Dermiki 06.12.04, 18:21 To ja się jeszcze dopiszę. Miałam maseczkę NASYCENIE i wszystko było dobrze, dopóki nakładałam taką cienką warstwę jak krem (bo ją się zostawia na noc bez zmywania). Ostatnio mnie napadło i położyłam taką grubaśną warstwę i niestety rano przykra niespodzianka: całe czoło wysypane pryszczami, jak w koszmarze sennym :( Dwa tygodnie to juz leczę... Zatem: maszeczka NASYCENIE OK, ale cienką warstwą (dodam że mam skórę mieszaną z tendencją do łuszczenia w strefie T). Pozdrawiam, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
chlupek Re: Maseczki Dermiki 07.12.04, 02:06 warto spróbować tą do skóry suchej/bardzo suchej, nazywa sie SATYSFAKCJA. W kryzysowych sytuacjach, gdy skóra bardzo się przesuszy, aż do złuszczania działa rewelacyjnie. Wystarczy, że dwa czy trzy razy nałożę ją na noc (dość grubą warstwą) a wraca ona do normalnego stanu. poza tym ma bardzo ładny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: Maseczki Dermiki 12.12.04, 12:06 Dla mnie super jest maseczka REWELACJA wygładza buźke nakladam ją odziennie przed makijażem naprawdę polecam ,superrr jest - bużka naprawdę jest ładnie napięta i makijaż dłuzej mi się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś