kampysia 06.12.04, 23:56 Sluchajcie, czy zachodzicie moze czasem do Zary? Widzialyscie tam kozaczki brazowe, na niskiej szpilce, zamszowe? Chce sobie kupic, jade do Wawy na swieta, i tam moga byc tansze niz tu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kampysia Re: DO KRAGMEL I KALOO 07.12.04, 00:04 Aha, Kragmel: kupilam wczoraj sztyft Body Shopu z olejkiem z drzewa herbacianego i teraz cala jestem taka klejaca... Ale chyba jest fajny, dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel a propos sztyftu 07.12.04, 00:10 to mi miło. zobaczymy jak pozasychasz do jutra ;) te brązowe zamszowe to chyba są. wysoka ma być szpilka? chyba była dość krótka. ale nie jestem na 100% pewna, bo ja szukałam butów do jeżdżenia komunikacją miejską i wszelkie zamsze i obcasy odpadały w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: a propos sztyftu 07.12.04, 00:15 Szpilka ma byc nie za wysoka, tak zebym mogla chodzic (6-7 cm na oko), but nie za wysoki, nie do kolan (choc przy moich 156cm kazde kozaki siegaja mi niemal do pasa, buu...). Zobacz, please, jak bedziesz nastepnym razem i na pisz mi, ile kosztuja! A propos, chyba mozna w nich jezdzic komunikacja miejska, dla mnie sa dosc wygodne (moze troche sie brudza, jak jest snieg, blotko i jak jakis cham staje ci na stopie). Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel tarrram tarram 07.12.04, 00:19 nie, dla mnie wszelkie obcasy i zamsze mijają się z celem, bo ja jestem z tych, co zawsze wejdą w najgłębszą kałużę. zamszowe buty miałam zeszłej zimy i już więcej nie podejmuję się takich czyścić. oks, zajrzę do zary, jeśli nie zapomnę, w środę będę gdzieś obok. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: DO KRAGMEL I KALOO 07.12.04, 00:17 ja tam sie nie znam.Moją stylistka jest siostra,a moja ignorancja w kwestii ciuchów jest ogólnie znana,prawda Free?;0 Ale zapytam siostry,niech ci bedzie-ale napisze jutro,bo teraz naprawde ide spać! A poza tym spróbuj na foum moda Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo uhuhuhu... 07.12.04, 00:20 ale jazda z tymi linkami,uhuhuhuhaaaa!!!;)))Ale zabawa,raaany,no kragmel dzięki dzięki!!!;D No i to jest przyczyna mojego siedzenia przy kompie,hehe-ideeee spppaaaaćć.Pa. Gdnght! Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: uhuhuhu... 07.12.04, 00:24 Kolorowych snow, a ja tu probuje: http://sephora.com>link do sephory</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: uhuhuhu... 07.12.04, 00:26 O Boze no... nie wyszlo. Musze sie wczytac jeszcze w wasza stara korespondencje... Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: uhuhuhu... 07.12.04, 00:30 <a href="HTTP://www.sephora.com">Aktywny link do Sephora.com</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: uhuhuhu... 07.12.04, 00:32 kampysia napisała: > <a href="HTTP://www.sephora.com">Aktywny link do Sephora.com</a> już już tylko http małymi literkami i zadziała słowo skauta ;) aha a po </a> spacja albo enter Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel hmm hmm 07.12.04, 00:28 no dzieci, trzeba czytać uważnie, co kragmel wam pisze. w tamtym wątku wczorajszym jest krok po kroku instrukcja. testować najlepiej na forum testowym, bo tu się trochę zaśmieca. > http://sephora.com>link do sephory</a> a tu ci brakuje całego początku. ma być: <a href="tu wklejasz link">opis</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: hmm hmm 07.12.04, 00:31 ja juz nie wiem, chyba jestem po prostu zmeczona... Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: hmm hmm 07.12.04, 00:32 <a href="www.sephora.com">link do sephory</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: hmm hmm 07.12.04, 00:33 link do s.<a href="http://www.sephora.com">link do s.</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: hmm hmm 07.12.04, 00:34 no niby tak jakby wyszlo, ale dlaczego mam ten caly ogon widoczny? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: hmm hmm 07.12.04, 00:35 kampysia napisała: > no niby tak jakby wyszlo, ale dlaczego mam ten caly ogon widoczny? a tego to już nie wiem. nigdy mi się tak nie zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: hmm hmm 07.12.04, 00:36 I zawsze musze ten caly schemat pamietac? Nie ma prostszej metody? Jakies F7 polaczone z Alt? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: hmm hmm 07.12.04, 01:01 kampysia napisała: > I zawsze musze ten caly schemat pamietac? Nie ma prostszej metody? Jakies F7 > polaczone z Alt? nie ma. za to możesz po zapamiętaniu powiedzieć o sobie, że znasz podstawy html. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: hmm hmm 07.12.04, 01:03 Fantastycznie! Musze juz isc spac, bo moj ukochany mnie pogania... See you tomorrow! Odpowiedz Link Zgłoś