IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.12.04, 20:06
co 2 post fluid-podklad-puder zeby motowac motowac motowac
a co jesli ktos ma cere normalna
cos czasam wyskoczy od niechcenia /odpoukac/
dodatkowo jest sie snieznobialym
no nieliczac tych sincow pod oczami ;)

moze ktos poradzi /-> patrz podklad-fluid-puder/ dla takowej osoby
cos co by sie troche trzymalo na buzce i nie brudzilo wszystkieko
Obserwuj wątek
    • smee Re: A GUZIK 07.12.04, 20:13
      Motowac, motowac ;))
      Spróbuj osławiony tu City Mat od Privi. Ma fajny skład, nowoczesne składniki,
      chyba nie zatyka porów (a to złe nawet dla normalnej cery). Moja przyjaciółka
      ma właśnie normalną cerę, a ten fluid wygląda na niej ślicznie, bardzo
      naturalnie. Bo on nie matuje tak "na całego", ale faktucznie daje naturalny
      efekt, takiej zdrowej, askamitnej cery. No i ta cena: max 21,90. Nawet jak Ci
      nie będzie pasował, to mała strata ;)) Pozdrawiam :)
      • Gość: keloni Re: A GUZIK IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.12.04, 22:40
        motowac matowac oj tam ;)
        na samo slowo dosteje gesiej skorki

no wlsnie ja niczego nie chce matowac
        che cos normalnego
        cos co da efekt promiennej buzki
        nie brudzi
        i sie dlugo trzyma
        no i jest w bbbadzo jasnym odzieniu

no i to by bylo na tyle zlota rybko ;]
    • Gość: keloni Re: A GUZIK IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.12.04, 19:24
      nie to ze cos ale czy naprawde nikt nie moze doradzic - czy raczej nie chce?
      • smee Re: A GUZIK 08.12.04, 19:39
        Mamy tu takie cudo, zwie się wyszukiwarka. Wpisałam "podkład" i oto niektóre
        wątki. A jak sama poszukasz, to jest jeszcze masa innych, ale już mi się nie
        chciało wklejać.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=17051663&a=17051663
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=18298420&a=18315103
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=18090691&a=18123853
        • smee Re: A GUZIK 08.12.04, 19:43
          tak sobie próbuję ;)
          tutaj
          • Gość: Akne Re: A GUZIK IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.12.04, 20:06
            Ja nie matowalam swojej buzi, uzywalam nawilzajacego podkladu Hydralight
            Isadory, i fantastycznie rozswietlajacego Translucide L'Oreala. Zima uzywam
            Lasting Performance - tez swietny. Na matowaniu mi nie zalezy, uzywane przeze
            mnie podklady po prostu ladnie wyrownuja kolor cery, ot i wszystko. LP
            dodatkowo kryje drobne przebarwienia i pozostalosci np. po wyciskaniu
            pryszczykow. Te trzy podklady goraco polecam. Dla alergikow i osob z wrazliwa
            cera szczegolnie dobry jest podklad Isadory - baaardzo delikatny. Najdluzej
            utrzymuje sie na twarzy LP, a najladniej pachnie i najmilszy w stosowaniu jest
            Translucide - jak kremik. Zaden nie tworzy maski, wszystkie doskonale stapiaja
            sie z odcieniem cery i maja bogata palete barw. Jestem straszny bialas a mimo
            to bez trudu cos dla siebie znalazlam. Pozdrawiam WSZYSTKIE NIEMATUJACE :)
            • Gość: keloni Re: A GUZIK IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.12.04, 23:06
              dziekuje bardzo :*
            • naila Re: A GUZIK 09.12.04, 07:52
              Również polecam Ci Translucide L'oreala nr 15 jest najjaśniejszy. Do lekkiego :)
              zmatowienia, gdyby trzeba było polecam z tej serii puder. Oba świetne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka