Dodaj do ulubionych

dot. CityMat - Privi

IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:03
Dziewczyny przeczytałam na tym forum wiele pochlebnych opinii o tym
podkładzie i zastanawiam się nad kupnem.
Mam cerę mieszaną ale zarazem bardzo wrażliwą ze skłonnością do przesuszania.

czy radzicie mi kupic ten podkład????
Obserwuj wątek
    • ivetkaa Re: dot. CityMat - Privi 09.12.04, 14:24
      Polecam Ci zakup fluidu matującego Lirene (pisałam już w osobnym wątku o jego
      właściwościach), porównuję go i uważam, że niczym nie różni się od privi
      (również wypróbowałam) i jest o połowę tańszy, kosztuje ok. 10 zł, privi 20.
      Świetnie wygładza buźkę i jak najbardziej nadaje się do cery mieszanej (ja taką
      posiadam), nie wysusza, ładnie stapia się ze skórą. Pod ten podkład używam
      kremu rozświetlająco - brązującego Sorayi lub rumiankowego z Ziaji. Pozdr.
    • smee Re: dot. CityMat - Privi 09.12.04, 14:40
      Polecam jak najbardziej. Ja też mam cerę mieszaną, połyskującą w strefie T, ale
      bardzo wrażliwą na wysuszanie. Też miałam obawy przed kupnem, bo wszelkie
      kremy, pudry czy inne matujące kosmetyki robiły mi z buźki suchelca ;) ale ten
      podkład jest naprawdę OK. Mimo matowania buzia nie szczypie, nie ciągnie i
      nawet moje suche policzki bardzo dobrze go tolerują :)
      • Gość: greatkania Re: dot. CityMat - Privi IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:45
        dzięki za radę
        chyba go kupię , nie jest drogi więc sprubuję
        pozdrawiam
        • malpatak1 Re: dot. CityMat - Privi 09.12.04, 18:56
          a jaki krem stosujecie pod ten Privi teraz w zimie ???
          • smee Re: dot. CityMat - Privi 09.12.04, 19:01
            Ja używam AA półtłusty z serii Wygładza zmarszczki.
        • grudziadz Re: dot. CityMat - Privi 10.12.04, 07:16
          no i co ??? oczywiśvcie, ze kupiłam ;)))
          a miałam:
          revlon, isa dora, lumene, maybelline, l'oreal i Estee Lauder
          za tacenę na razie sie trzyma :)) - a paszcza jest taka "smooth ;)))"
          wart
          • zuziarozia Re: dot. CityMat - Privi 10.12.04, 11:09
            Kupiłam ten zachwalany podkład. mam cerę normalną , która czasem jest
            przesuszona, chociaz ostatnio nie mam takich problemów. Dzisiaj nałożyłam go
            po raz pierwszy i oto moje doznania : kolor 207 , troszkę wydawał się za
            ciemny , ale ładnie dopasowal się do cery , chociaz jest za bardzo ziemisty- na
            lato super teraz musze go rozweselić różem lub pudrem rozświetlającym.
            Konsystencja dość gęsta, jednak nieźle sie rozprowadza, zapach - mi się podoba,
            nie czuć go na twarzy- to duży plus. Jednak pomimo iż mial matowic - ja
            musialam nałożyć odrobinke pudru sypkiego. Ogolnie jestem zadowolona, jeszcze
            muszę poczekac jak się spisze pod wieczór. Za tę cenę warto, ale nie zachwycam
            się aż tak bardzo.
            • Gość: greatkania Re: dot. CityMat - Privi IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:22
              cholera chciałam go wczoraj kupić no i nie było nr 207 .

A w opolu jest za 19 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka