Dodaj do ulubionych

trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 16:07
prosze o wszelkie inf na temat perfum: trwałe o zapachu, ktory zawróci
facetowi w głowie:) troche przesadziłam,ale wiecie co mam na mysli
dziekuje, i cana tez mogłaby byc rozsadna
Obserwuj wątek
    • smee Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 09.12.04, 16:35
      Proszę bardzo ;) Moje od 3 lat: Poeme (Lancome). Niesamowicie trwałe i bardzo
      mocne. Drogie, owszem, ale przez to, że używa się ich naprawdę malutko (jedno
      psik wystarczy) to wystarczają naprawdę na długo. Mój narzeczony kategorycznie
      zabronił mi zmieniać ten zapach, bo mu się tak bardzo ze mną kojarzy :)
      • nerwus4 "Mania"Armaniego i "Dune"Diora 10.12.04, 10:33
        oba sa rewelacja! "mania" to najnowszy nabytek i nie jestem w stanie przestać
        go wąchac (otoczenie nachyla się non stop by uszczknąc zapaszku) a "dune" na
        juz swój wiek ale jest niezwykle czarujący. Niezłesa tez zapachy H. Bossa for
        women ale to zalezy od wieku. Dla kobiety do 35 lat-rewelka!
        • Gość: kajka Re: "Mania"Armaniego i "Dune"Diora IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 14.01.05, 12:32
          dune zdecydowanie tak, ale raczej wieczorowo;) elegancki i bardzo oryginalny
          zapach
      • Gość: kajka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 14.01.05, 12:30
        Poeme jest strasznie duszący, jeśli potrzebujesz na randkę, to wybierz inne, bo
        facet ci może zemdleć;)
    • Gość: kobietka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 16:52
      wpisujecie kobietki!
      • mazi27 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 09.12.04, 17:36
        Glamourus Ralph Lauren
    • Gość: lili Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.ls.net.pl 09.12.04, 19:37
      Dolce&Gabana Light Blue
      • Gość: Izabella1991 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:07
        Spróbuj moze ,,Poison" Diora-trwałe,jak wszyscy diabli.No i oczywiście
        nieśmiertelny ,,Angel" Muglera.Ewentualnie jeszcze "Samsara" Guerlaina...
        • voluptas Angel & Poison 10.12.04, 09:34
          Co do Angel'a i Poison podpisuję sie obiema rękami - są trwałe i robią duże
          wrażenie. Ale uważaj - nie każdy je "trawi", bo to bardzo specyficzne zapachy,
          więc najpierw je wypróbuj, żebyś później nie żałowała.

pozdrawiam
      • Gość: S. Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: 217.149.244.* 09.12.04, 20:13
        Dolce Vita Diora,Dolce&Gabbana(czerwona),Sensi Armaniego.Pozdrawiam
        • Gość: gogo Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 10.12.04, 11:09
          D&G czerwona i Diora PIOSON-trzeba uwazac czasami boli mnie od nich glowa
          lempicka, Angel, Herrera 212,
          Aqua do Gia;-)i Versus(na mnie strasznie nietrwaly ale przyjemnie cytrusowy)
          nie boli mnie nigdy !
          j'adore
    • Gość: Yolka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.12.04, 11:40
      Boudoir Vivienne Westwood
      Crystal Noir Versace
      Sensi Armani
      Emporio Elle Armani
      - ale to sa raczej cieple, ciezkie i intensywne zapachy, niekoniecznie dla
      bardzo mlodej kobiety...
    • mejbi Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 10.12.04, 11:58
      nie wiem, czy super trwale, ale bardzo piekne zapaszki dla kobitki:

Elizabeth Arden 5th Avenue oraz Sunflower
      Lacoste Touch of Pink
      Cindy Crawford Feminine

dla faceta Paco Rabanne XS pour hommes - super!

ponoć też (opinia innych) bardzo kobiece są:
      Escada Ibiza Hippie
      Lanvin Eclat D'Arpege

• keepersmaid Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 10.12.04, 13:24
      Angel...
      Czerwony Poison (dla mnie duzo lepszy od fioletowego)
      z nowych Chance Chanel
      Samsara
      Czerwony Hugo Boss Woman (ale troche mniej trwaly, na trwalosc nie ma jak
      francuskie perfumy)
    • Gość: kiddo Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:27
      od ponad 5ciu lat Dolce Vita Diora, moje cuuuuudo:) Trwałe i wydajne - mi
      wystarczą 2 psiki na dzień (za każde ucho) pzdr
      • Gość: basiaplewik Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:54
        ja tez stawiam na Dolce Vita:))
        • Gość: autorka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 20:01
          ale który?? sa dwa, który jest ładniejszy??
          • Gość: S. Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: 217.149.244.* 10.12.04, 21:46
            Chodzi o te perfumy,śliczny zapach :)

www.pedet.pl/x_C_I__P_7010741-7010001.html
    • basiaplewik Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 11.12.04, 07:45
      właśnie o te mi chodziło- w okrągłej butelce, są ciepłe , śliczne, seksowne,
      mają w sobie taką nutę która powaliła mnie na kolana ...
      ale przed kupnem koniecznie przetestuj, różnie mogą się rozwijać na skórze!
      pozdrawiam.
    • Gość: aga Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.zin.lublin.pl 11.12.04, 08:46
      Na facetow bardzo dzieala deep red hugo bossa,to bardzo zmyslowy
      zapach.Dostalam go w prezencie od mezczyzny, ktoremu sie bardzo podobal i stal
      sie jednym z moich ulubionych zapachow:))Nie jest az tak rewelacyjnie trwaly,
      ale naprawde warto go miec na szczegolne okazje(wieczor, randka)-nie
      zawiadziesz sie na efektach:)
      • Gość: mf69 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: 213.25.30.* 11.12.04, 17:12
        moje
        1. Lempicka
        2. Kenzo Jungle
        3. Angel
        4. Chanell mademoiselle
        • Gość: zwierzak Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.chm.bris.ac.uk 11.12.04, 19:07
          Kobietko droga, z mojego punktu widzenia jako faceta najbardziej na mnie dziala
          Givenchy Organza ktora moja Pani spryskuje swoje cudowne cialo. Ty tez
          sprobuj :)
          pozdrawiam wszystkie zawrotnie pachnace dziewczyny :)
    • addinka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 12.12.04, 10:59
      addict diora
      hypnotic poison diora
      dolce vita dior

tendre poison dior

organza givenchy
      hot couture givenchy
      extravagance givenchy

to najtrwalsze i najbardziej zmysłowe zapachy jakich używałam
      • hesiunia Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 12.12.04, 11:26
        * addict diora
        * burberry
        www.pedet.pl/x_C_I__P_7014410-7010001.html
        * wish chpard'a (ten w stozkowej buteleczce)
        www.pedet.pl/x_C_I__P_7010539-7010001.html
        cuuudowny cieply sexowny zapach
    • Gość: Carla Martini Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:37
      Szanowna kobietka. Moje ulubione perfumy ktore dotychczas uzywalam to :

Amor amor-Cacharel
      Eternity -Calvina Kleina
      Dolce vita-Diora ( z tym iz zapach ten jest dosc ciezki i slodkawy)
      Kenzo jungle-Kenzo ( rowniez intensywny)
      Alchimie-Rochas !!!!!!!!!!!! polecam!!!
      Miracle-Lancome

P.S. Sugeruje jednak poszukac indywidualnego zapachu, bowiem nie kazdy perfum
      pasuje do kazdej kobiety.Zycze sukcesu w poszukiwaniu własnego stylu :)
      • malaga1234 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 16.12.04, 18:45
        Bardzo długo trzyma zapach Addict Ddiora, aż za długo.
        Kenzo Jungle bardziej ulotny.Według mnie oczywiście.
      • Gość: ja Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 18:56
        a co to jest Alchimie Rochas? jak to sie czyta? jaka to firma?/
        • Gość: ziereal Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.238.91.44.adsl.inetia.pl 17.12.04, 13:09
          Alchmie rochas-to "Firma"Rochas..przeciez jest napisane:).
          Francuska zreszta,jedna ze starszych na rynku i prestizowa.To , ze u nas nie
          tak znana jak Diory i Chanele,to inna sprawa. (ani jak Hugo Bossy,ktore sa moim
          zdaniem,przecietne-wszystkie).
          Alchmie czy Abosolu to slodsze,bardziej powazne zapachy Rochas.Sa jeszcze np
          Lumiere,Tocade,Tocadilly i najnowsze-AquaWoman.
          ale zeby nie odbiegac od tematu...to
          Zabojcza trwalosc posiada wczesniej wymieniona Dolce Gabbana -czerwona.
          Dior-Dune.
          Poison-Dune
          Dolce Vita
          Kenzo-Jungle.
    • Gość: achus sprobuj tego... IP: *.cable.ubr06.newt.blueyonder.co.uk 16.12.04, 23:50
      hejka
      ja mam obsesja na punkcie Lacoste -pour famme oraz lancome- Miracle jest
      boskie!niestety ceny sa adekwatne do jakosc.

anyway try!
    • Gość: agda Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.lo.icsa.pl / 212.244.249.* 17.12.04, 09:25
      Woman Versace - wystarczy jedno psiknięcie
    • Gość: Aga Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:17
      Moj ulubione:
      1. Ch. Dior J'adore
      2. Ch. Dior Hypnotic Poison
      3. Burberry Weekend
      4. Lolita Lempica

Wszystkie rewelacyjne!!!
      • Gość: greatkania Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:22
        według mnie najlepsze:

Chance chanel

Miracle Lancome
        Hot cuture Givenchy - b. trwały
        sensi
        • Gość: Stacey Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 11:07
          heh jest duzo perfum uwazanych za zmysłowe,seksowne-Hugo Boss Deep red ,naomi
          Campbell Sunset czy Fragile JPG,ale ostatnio jak rozmawialam z kolegami przy
          winku,jeden mi sie zwierzył,że jego dziewczyna uzywa strasznych ,duszacych
          perfum,ponarzekał;)Okazało sie,że to Sensi Armaniego;)
          Hmm wszystko zalezy od dnia,nastroju,pogody.Ja raz uzywam czegoś ciezszego
          bardziej intensywnego,a czasem np.linnii rasberry z YR-słodziutkiej i dosc
          trwałej.Czasem takie lekkie zapaszki też sa seksowne....
          • annika_vik Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 17.12.04, 11:41
            Ja obiema rękami głosuję na:

Givenchy Extravagance - bardzo mocne, zmysłowe, trwałe, mój kolega nazwał
            je "perfumami do biustu". Kojarzą mi się z 19 wiekiem i bohemą.

Dior Addict. Nic ich nie rusza. Po wojnie atomowej zostaną tylko karaluchy i
            ten zapach. Nieco słodkawe. Przez przypadek psiknęłam nimi na pasek do zegarka -
            i pasek rozsiewa woń już drugi tydzień. Pozostawia taką pudrową nutę, której
            ja osobiście nie lubię, ale tu jest OK.
    • Gość: janiecka@interia.p Cacharel Noa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:26
      Zakochalam się w tym zapachu...zamierzam je kupić!Nikt tutaj o tych perfumach
      nie wspominal:/Co o nich myślicie?
      • asiek.tur Re: Cacharel Noa.... 27.12.04, 20:22
        popieram Noa sa poprostu BOSKIE!!!! polecam ich pierwsze oryginalne wydanie, a
        nie "nowsze marki"
        • Gość: kitty trwale sa... IP: *.client.comcast.net 27.12.04, 20:57
          Estee Lauder-Beyond Paradise,Beautiful
          RL-Romance,Light Blue
          Chanel-Mademoiselle, Allure
          Dior-J'adore,Pure Poison
          Armani-Sensi
          Moschino-Couture
          YSL-Opium
      • Gość: Klara Re: Cacharel Noa.... IP: *.4web.pl 14.01.05, 12:42
        Pierwsz NOA to chyba jedyny w miarę słodki zapach, który lvbię:))Choć to z tych
        zapachów , które mogą doprowadzać do szału po pewnym czasie:)))) Sama od kilku
        lat używam Kenzo, L`eau par Kenzo i nie zamienię na nic:)
        Co do wspomnianych perfum , to radzę uważać i nie sugerować sie opiniami
        forumowiczów, ale indywidualnie dobierać to, co się podoba:) Angel powoduje u
        mnie wspomnienia kostnicy i odruchy womitalne:))))))
    • Gość: bajlandia1 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.crowley.pl 01.01.05, 12:04
      tylko i wyłącznie DOLCE VITA DIORA!!!!
    • lucy215 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 01.01.05, 13:37
      Baby doll YSL - dla młodej i energiczenj dziewczyny rewelacyjne :) lekkie i
      świeże, ale ze słodką nutą na końcu. moje ulubione na lato.
    • Gość: Bianca Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.05, 12:39
      Sensi White Notes Giorgio Armani
    • Gość: kajka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 14.01.05, 12:43
      Przestudiowałam wszystkie tutaj opinie, z niektórymi się zgadzam, z innymi nie,
      zapach to rzecz gustu i trudno cokolwiek doradzać w tej materii;) przychodzi mi
      natomiast jedna myśl - dlaczego po prostu nie poprosisz swojego faceta, żeby ci
      kupił perfumy, które na niego działają? rozwiąże to jednocześnie bardzo
      zgrabnie problem ceny ;))
      pozdrawiam
    • Gość: ela Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.sympatico.ca 19.01.05, 01:45
      Ja ostatnio jestem absolutnie zakochana w Chance Chanel, uzywam tez body lotion
      o tym zapachu dla mnie jest clasy,sexy i ma w sobie to "cos".Mysle jednak ze
      zapach to b.indywidualna sprawa i kazdy musi wybrac sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka