Gość: kobietka IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 16:07 prosze o wszelkie inf na temat perfum: trwałe o zapachu, ktory zawróci facetowi w głowie:) troche przesadziłam,ale wiecie co mam na mysli dziekuje, i cana tez mogłaby byc rozsadna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 09.12.04, 16:35 Proszę bardzo ;) Moje od 3 lat: Poeme (Lancome). Niesamowicie trwałe i bardzo mocne. Drogie, owszem, ale przez to, że używa się ich naprawdę malutko (jedno psik wystarczy) to wystarczają naprawdę na długo. Mój narzeczony kategorycznie zabronił mi zmieniać ten zapach, bo mu się tak bardzo ze mną kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus4 "Mania"Armaniego i "Dune"Diora 10.12.04, 10:33 oba sa rewelacja! "mania" to najnowszy nabytek i nie jestem w stanie przestać go wąchac (otoczenie nachyla się non stop by uszczknąc zapaszku) a "dune" na juz swój wiek ale jest niezwykle czarujący. Niezłesa tez zapachy H. Bossa for women ale to zalezy od wieku. Dla kobiety do 35 lat-rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: "Mania"Armaniego i "Dune"Diora IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 14.01.05, 12:32 dune zdecydowanie tak, ale raczej wieczorowo;) elegancki i bardzo oryginalny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 14.01.05, 12:30 Poeme jest strasznie duszący, jeśli potrzebujesz na randkę, to wybierz inne, bo facet ci może zemdleć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 16:52 wpisujecie kobietki! Odpowiedz Link Zgłoś
mazi27 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 09.12.04, 17:36 Glamourus Ralph Lauren Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.ls.net.pl 09.12.04, 19:37 Dolce&Gabana Light Blue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:07 Spróbuj moze ,,Poison" Diora-trwałe,jak wszyscy diabli.No i oczywiście nieśmiertelny ,,Angel" Muglera.Ewentualnie jeszcze "Samsara" Guerlaina... Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Angel & Poison 10.12.04, 09:34 Co do Angel'a i Poison podpisuję sie obiema rękami - są trwałe i robią duże wrażenie. Ale uważaj - nie każdy je "trawi", bo to bardzo specyficzne zapachy, więc najpierw je wypróbuj, żebyś później nie żałowała. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: 217.149.244.* 09.12.04, 20:13 Dolce Vita Diora,Dolce&Gabbana(czerwona),Sensi Armaniego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 10.12.04, 11:09 D&G czerwona i Diora PIOSON-trzeba uwazac czasami boli mnie od nich glowa lempicka, Angel, Herrera 212, Aqua do Gia;-)i Versus(na mnie strasznie nietrwaly ale przyjemnie cytrusowy) nie boli mnie nigdy ! j'adore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yolka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.12.04, 11:40 Boudoir Vivienne Westwood Crystal Noir Versace Sensi Armani Emporio Elle Armani - ale to sa raczej cieple, ciezkie i intensywne zapachy, niekoniecznie dla bardzo mlodej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 10.12.04, 11:58 nie wiem, czy super trwale, ale bardzo piekne zapaszki dla kobitki: Elizabeth Arden 5th Avenue oraz Sunflower Lacoste Touch of Pink Cindy Crawford Feminine dla faceta Paco Rabanne XS pour hommes - super! ponoć też (opinia innych) bardzo kobiece są: Escada Ibiza Hippie Lanvin Eclat D'Arpege Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 10.12.04, 13:24 Angel... Czerwony Poison (dla mnie duzo lepszy od fioletowego) z nowych Chance Chanel Samsara Czerwony Hugo Boss Woman (ale troche mniej trwaly, na trwalosc nie ma jak francuskie perfumy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:27 od ponad 5ciu lat Dolce Vita Diora, moje cuuuuudo:) Trwałe i wydajne - mi wystarczą 2 psiki na dzień (za każde ucho) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:54 ja tez stawiam na Dolce Vita:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 20:01 ale który?? sa dwa, który jest ładniejszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: 217.149.244.* 10.12.04, 21:46 Chodzi o te perfumy,śliczny zapach :) www.pedet.pl/x_C_I__P_7010741-7010001.html Odpowiedz Link Zgłoś
basiaplewik Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 11.12.04, 07:45 właśnie o te mi chodziło- w okrągłej butelce, są ciepłe , śliczne, seksowne, mają w sobie taką nutę która powaliła mnie na kolana ... ale przed kupnem koniecznie przetestuj, różnie mogą się rozwijać na skórze! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.zin.lublin.pl 11.12.04, 08:46 Na facetow bardzo dzieala deep red hugo bossa,to bardzo zmyslowy zapach.Dostalam go w prezencie od mezczyzny, ktoremu sie bardzo podobal i stal sie jednym z moich ulubionych zapachow:))Nie jest az tak rewelacyjnie trwaly, ale naprawde warto go miec na szczegolne okazje(wieczor, randka)-nie zawiadziesz sie na efektach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mf69 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: 213.25.30.* 11.12.04, 17:12 moje 1. Lempicka 2. Kenzo Jungle 3. Angel 4. Chanell mademoiselle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.chm.bris.ac.uk 11.12.04, 19:07 Kobietko droga, z mojego punktu widzenia jako faceta najbardziej na mnie dziala Givenchy Organza ktora moja Pani spryskuje swoje cudowne cialo. Ty tez sprobuj :) pozdrawiam wszystkie zawrotnie pachnace dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 12.12.04, 10:59 addict diora hypnotic poison diora dolce vita dior tendre poison dior organza givenchy hot couture givenchy extravagance givenchy to najtrwalsze i najbardziej zmysłowe zapachy jakich używałam Odpowiedz Link Zgłoś
hesiunia Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 12.12.04, 11:26 * addict diora * burberry www.pedet.pl/x_C_I__P_7014410-7010001.html * wish chpard'a (ten w stozkowej buteleczce) www.pedet.pl/x_C_I__P_7010539-7010001.html cuuudowny cieply sexowny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carla Martini Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:37 Szanowna kobietka. Moje ulubione perfumy ktore dotychczas uzywalam to : Amor amor-Cacharel Eternity -Calvina Kleina Dolce vita-Diora ( z tym iz zapach ten jest dosc ciezki i slodkawy) Kenzo jungle-Kenzo ( rowniez intensywny) Alchimie-Rochas !!!!!!!!!!!! polecam!!! Miracle-Lancome P.S. Sugeruje jednak poszukac indywidualnego zapachu, bowiem nie kazdy perfum pasuje do kazdej kobiety.Zycze sukcesu w poszukiwaniu własnego stylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 16.12.04, 18:45 Bardzo długo trzyma zapach Addict Ddiora, aż za długo. Kenzo Jungle bardziej ulotny.Według mnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 18:56 a co to jest Alchimie Rochas? jak to sie czyta? jaka to firma?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.238.91.44.adsl.inetia.pl 17.12.04, 13:09 Alchmie rochas-to "Firma"Rochas..przeciez jest napisane:). Francuska zreszta,jedna ze starszych na rynku i prestizowa.To , ze u nas nie tak znana jak Diory i Chanele,to inna sprawa. (ani jak Hugo Bossy,ktore sa moim zdaniem,przecietne-wszystkie). Alchmie czy Abosolu to slodsze,bardziej powazne zapachy Rochas.Sa jeszcze np Lumiere,Tocade,Tocadilly i najnowsze-AquaWoman. ale zeby nie odbiegac od tematu...to Zabojcza trwalosc posiada wczesniej wymieniona Dolce Gabbana -czerwona. Dior-Dune. Poison-Dune Dolce Vita Kenzo-Jungle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achus sprobuj tego... IP: *.cable.ubr06.newt.blueyonder.co.uk 16.12.04, 23:50 hejka ja mam obsesja na punkcie Lacoste -pour famme oraz lancome- Miracle jest boskie!niestety ceny sa adekwatne do jakosc. anyway try! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.lo.icsa.pl / 212.244.249.* 17.12.04, 09:25 Woman Versace - wystarczy jedno psiknięcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:17 Moj ulubione: 1. Ch. Dior J'adore 2. Ch. Dior Hypnotic Poison 3. Burberry Weekend 4. Lolita Lempica Wszystkie rewelacyjne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:22 według mnie najlepsze: Chance chanel Miracle Lancome Hot cuture Givenchy - b. trwały sensi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 11:07 heh jest duzo perfum uwazanych za zmysłowe,seksowne-Hugo Boss Deep red ,naomi Campbell Sunset czy Fragile JPG,ale ostatnio jak rozmawialam z kolegami przy winku,jeden mi sie zwierzył,że jego dziewczyna uzywa strasznych ,duszacych perfum,ponarzekał;)Okazało sie,że to Sensi Armaniego;) Hmm wszystko zalezy od dnia,nastroju,pogody.Ja raz uzywam czegoś ciezszego bardziej intensywnego,a czasem np.linnii rasberry z YR-słodziutkiej i dosc trwałej.Czasem takie lekkie zapaszki też sa seksowne.... Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 17.12.04, 11:41 Ja obiema rękami głosuję na: Givenchy Extravagance - bardzo mocne, zmysłowe, trwałe, mój kolega nazwał je "perfumami do biustu". Kojarzą mi się z 19 wiekiem i bohemą. Dior Addict. Nic ich nie rusza. Po wojnie atomowej zostaną tylko karaluchy i ten zapach. Nieco słodkawe. Przez przypadek psiknęłam nimi na pasek do zegarka - i pasek rozsiewa woń już drugi tydzień. Pozostawia taką pudrową nutę, której ja osobiście nie lubię, ale tu jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janiecka@interia.p Cacharel Noa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:26 Zakochalam się w tym zapachu...zamierzam je kupić!Nikt tutaj o tych perfumach nie wspominal:/Co o nich myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek.tur Re: Cacharel Noa.... 27.12.04, 20:22 popieram Noa sa poprostu BOSKIE!!!! polecam ich pierwsze oryginalne wydanie, a nie "nowsze marki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty trwale sa... IP: *.client.comcast.net 27.12.04, 20:57 Estee Lauder-Beyond Paradise,Beautiful RL-Romance,Light Blue Chanel-Mademoiselle, Allure Dior-J'adore,Pure Poison Armani-Sensi Moschino-Couture YSL-Opium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Cacharel Noa.... IP: *.4web.pl 14.01.05, 12:42 Pierwsz NOA to chyba jedyny w miarę słodki zapach, który lvbię:))Choć to z tych zapachów , które mogą doprowadzać do szału po pewnym czasie:)))) Sama od kilku lat używam Kenzo, L`eau par Kenzo i nie zamienię na nic:) Co do wspomnianych perfum , to radzę uważać i nie sugerować sie opiniami forumowiczów, ale indywidualnie dobierać to, co się podoba:) Angel powoduje u mnie wspomnienia kostnicy i odruchy womitalne:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajlandia1 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.crowley.pl 01.01.05, 12:04 tylko i wyłącznie DOLCE VITA DIORA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze 01.01.05, 13:37 Baby doll YSL - dla młodej i energiczenj dziewczyny rewelacyjne :) lekkie i świeże, ale ze słodką nutą na końcu. moje ulubione na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.05, 12:39 Sensi White Notes Giorgio Armani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 14.01.05, 12:43 Przestudiowałam wszystkie tutaj opinie, z niektórymi się zgadzam, z innymi nie, zapach to rzecz gustu i trudno cokolwiek doradzać w tej materii;) przychodzi mi natomiast jedna myśl - dlaczego po prostu nie poprosisz swojego faceta, żeby ci kupił perfumy, które na niego działają? rozwiąże to jednocześnie bardzo zgrabnie problem ceny ;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: trwałe perfumy o zawrotnym zapachu prosze IP: *.sympatico.ca 19.01.05, 01:45 Ja ostatnio jestem absolutnie zakochana w Chance Chanel, uzywam tez body lotion o tym zapachu dla mnie jest clasy,sexy i ma w sobie to "cos".Mysle jednak ze zapach to b.indywidualna sprawa i kazdy musi wybrac sam. Odpowiedz Link Zgłoś