zoee5 10.12.04, 08:27 mam ciemnobrązowe włosy i piwne oczy. jaki kolor różu powinnam używać np. do ubrań w kolorze brązu lub beżu. większość wyglada na mnie ceglasto, a w tym kolorze jest mi nie ładnie. jaką firme polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoee5 Re: Róż do policzków 10.12.04, 09:34 poradzcie coś, bo chciałam dziś kupić Odpowiedz Link Zgłoś
annik78 Re: Róż do policzków 10.12.04, 10:08 Mam brązowe włosy i zielone oczy i jako różu używam zamiennie: - pudru brązującego max factora (daje efekt lekko muśniętej słońcem skóry ale trzeba z nim uważać i delikatnie nakładać ,żeby efekt nie był zbyt wyrazisty) jakoś specjalnie go nie polecam. - różu do policzków max factora (daje bardzo subtelny efekt, to jest taki odcień ,którego kolor trudno opisać ..mówiąc szczerze, nie mam pojęcia jak:-( mocno zgaszony, lekko beżowy(?) róż- daje ładny efekt świeżej buzi) niestety nie mam w tej chwili ze sobą i nie znam numeru, ale jak poprosisz w sklepie o róż mf to na pewno znajdziesz odcień dla siebie! Pozdrawiam!!!! Powodzenia;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Róż do policzków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:35 polecam odwiedzic 1 z wiekszych perfumerii(incognito,sephora-polecam szczegolnie te ostatnia,pani sama sie zajmie Twoim problemem tzn doborem rózu,pod tym własnie względem cenie sobie te siec) masz oczy i wlosy jak ja:) ale nic nie wiem na temat cery,ja mam ciemną,wiec uzywam brazowego albo brzoskwiniowego i wogole cieple kolorki jezeli masz jasna cere,o chłodnym odcieniu to zdecydowanie najlepsze beda czerwienie i roze ja uzywam loreal blush delicieux(07)-odcien zloto...moze brzoskwinia-jest fajny,bo nie robi plam w znaczeniu nie odznacza sie,a to za sprawą opalizujących drobinek, w ogole jest transparentny mam tez kulki brazujace z avonu-rownie ciekawy efekt,ale nie nakladam ich na cala twarz tylko wlasnie na policzki,skronie i troszke na nos(efekt opalenizny;) Odpowiedz Link Zgłoś