Dodaj do ulubionych

witaminy na urode

IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:06
ktory z preparatow polecilybyscie jako dobry i skuteczny?? Mnie chodzi
glownie o cere i wlosy. Zasatanawialam sie nad SILICA (100 tabl za niecale
30 zl wydaje sie dosc tanie). Czy jest warty kupna? Po jakim czasie daje
efekt poprawy skory i wlosow? Dzieki za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: witaminy na urode IP: *.zin.lublin.pl 11.12.04, 14:36
      Ja bioreb wyciag ze skrzypu polnego-daje efekty po jakims miesiacu stosowania-
      zauwazylam ladniejsze po nim wlosy ale jak skonczylo mi sie opakowanie i
      przestalam brac to i wlosy znowu klaply:(
      Nie wiem czy sa jakies dobre i dlugotrwale dzialajace witaminki, a codziennie
      faszerowac sie seria suplementow to tez nie takie zdrowe...
      Tez jestem zainteresowana Waszymi opiniami,piszcie!
      • Gość: VICZKA Re: witaminy na urode IP: *.tychy.msk.pl 11.12.04, 15:03
        Ja również dołanczam sie do tematu. zalezy mi na witaminkach szczególnie na
        skóre i cere a dodatkowo na paznokcie i włosy. Obecnie biorę cynk, tabletki
        alphol zawierajace olej z lnu wit. E i selen oraz olej z wiesiołka. Troche duzo
        tego na ale niestety musze wzbogacic się witaminami!!!

Kiedyś pamietam że przez 3 miesiące łykałam skrzyp polny z witaminami i cera
        oraz włosy były o niebo lepsze. (brałam go bo strasznie wypadały mi włosy)
        • Gość: egge Re: witaminy na urode IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:57
          to jak z tymi preparatami?? Prosimy o opinie uzytkowniczek, please :))) !!!
          • verena2891 Re: witaminy na urode 11.12.04, 16:04
            Kiedys bralam sskrzyp polny z witaminami , mialam super cere ,paznokcie , na
            wlosy nigdy nie narzekalam wiec tez byly ok.Ale rownoczesnie z tym skrzypem
            bralam tabletki anty wiec w sumie to nie wiem co zadzialalo.Ze dwa miesiace
            temu bralam gdzies przez miesiac silice bo paznokcie mam marne no i cerze tez
            sie witaminki przydadza(anty nie biore juz rok)i niestety na paznokcie i cere
            nic nie podzialalo , ale za to brwi i wasik rosly jak szalone!!!Normalnie
            chodze do kosmetyczki na regulacje co 6 tyg , a po tych tabletkach po dwoch
            tygodniach wygladalam jakbym ze 3 miechy sie nie depilowala.Tak wiec wniosek
            taki , ze na wlosy raczej dziala:).

---
            Bo w zyciu piekne sa tylko chwile...
    • a.kopiko1 Re: witaminy na urode 11.12.04, 16:29
      Ja biorę Capivit A+E (na ładną skórę), witaminę B composium (na zmniejszenie
      wydzielania gruczołów łojowych) i Silica (na włosy, paznokcie i skórę).
      • Gość: ziaja Re: witaminy na urode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:42
        Mów jakie rezultaty, złotko moje.
        • Gość: dominiqa Re: witaminy na urode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 18:51
          od ponad miesiąca biorę Silicę. Poleciła mi ją koleżanka, stylistka paznokci.
          Miałam problem po operacjach. Paznokcie, włosy i cera w opłakanym stanie.
          Najgorsze były paznokcie, bo nawet nie tyle, ze się rozdwajały ale po prostu
          schodziły. Były, bo od conajmniej dwóch tygodni ani jedna płytka się nie
          rozdwoiła.Coraz rzadziej wyskakuja mi niespodzianki na cerze. Włosy (długie)
          podcięłam równocześnie z kupnem Silici i nie wiem co podziałało, ale nie
          rozdwajają sie (a może to żółta maska Loreala intense coś tam - fryzjerska.
          Generalnie jest lepiej, więc nie odstawiam. Koleżanka mówiła mi tez że nie
          nalezy Siliki łączyc z innymi preparatami witaminowymi, zwłaszcza tymi z wit.
          B. Potwierdziła tez to inna znajoma - lekarka. Można sobie zaszkodzić. Nadmiar
          witamin jest jak mówi zdecydowanie bardziej szkodliwy niz ich niedobór.
          • Gość: Emm Re: witaminy na urode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:09
            ja jestem weteranka witamin-biore tran, capivit A+E, B compositum i humavit ze
            skrzypem.Ponad miesiac temu odstawilam pigulki i bardzo balam sie skutkow, bo
            przy wczesniejszym odstawieniu cera pogorszyla sie diametralnie bardzo szybko,
            natomiast teraz zauwazylam tylko wieksze przetluszczanie sie skory.Nic nie
            wyskakuje, wiec to chyba efekt tych witamin(B , capivit i humavit biore od
            gdzies 4 miesiecy, tran od tygodnia)
            • Gość: setif do Emm IP: *.net.pulawy.pl 11.12.04, 20:33
              Albo tran albo Capivit A+E, inaczej przedawkujesz. Przecież tran zaiwera te
              witaminy. Wit. A kumuluje się w wątrobie, więc nie jest taka niewinna.
              • emm1 Re: do Emm 11.12.04, 20:37
                dzieki!Nie pomyslalam o tym .To odstawiam capivit.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka