Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:38 pomóżcie. są jakieś zioła na to? albo jakieś leki... kremy? triki?:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:33 no... dlaczego nie ma nikogo serdecznego? Odpowiedz Link Zgłoś
filizanka007 Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! 16.12.04, 18:58 tez borykam sie z tym problemem uzywam ETIAXIL(chyba dobrze napisalam) i majac byc szczera to zadnej, ale to zadnej roznicy nie dostrzegam.Tak wogole sie zastanawiam czy jest cos w stanie mi pomoc ale trace juz resztki swej nadziei. Moglby zamiescic ktos swa szanowna opinie a raczej pomoc w tej sprawie. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:07 kobitki doświadczone pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:22 pij szałwię (ale niezbyt długo, trzeba robić przerwy), mocz dłonie i stopy w naparach z szałwi i kory dębu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:40 ojej. przeczytałam, że przedawkowanie szałwi powoduje kurcze padaczkowe! czy za długo będzie jeśli będe piła ją misiąć? jak długa powinna być później przerwa? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! 17.12.04, 16:49 nie znalazłam w żadnym źrodle dopuszczalnych dawek, jedynie na opakowaniu szałwi z Herbapolu jest napisane, że długotrwałe stosowanie może mieć negatywny wpływ na układ nerwowy. ja piję zawsze całe opakowanie do końca i robię ok. miesiąc przerwy, czyli piłam np. 2 razy dziennie przez 15 dni albo raz dziennie przez miesiąc. i nic mi nie dolegało. no i zawsze zostaje Ci jeszcze moczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.04, 21:18 Mialam podobny problem, ktory niejednokrotnie powodował różne nieprzyjemne dla mnie sytuacje. Gdy bylam w Anglii lekarz przepisal mi srodek, ktory zatrzymywal pocenie rak, jak i stop. Wysuszał co prawda skórę, ale to w porownaniu z tym, co bylo wczesniej nie stanowilo dla mnie zadnego problemu:) Nazwa tego angielskiego środka pewnie na nic ci sie nie zda, ale sprób kupić u nas w aptekach ANTIDRAL. Kosztuje kilkanascie złotych. W porownaniu z tym angielksim dziala troszke lagodniej, ale na pewno poprawi ci homor:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:46 a w jakiej postaci jest ten środek? to jakieś tabletki czy krem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animal Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! IP: *.chello.pl 19.12.04, 19:22 stosuję antidral - na stopy właśnie bo mam podobny problem, a w zimie chodzenie w mokrych skarpetach to okropność, najpierw myslałam że po mnie i że nawet to nie działa, ale jeśli używa się go konsekwentnie to mi pomaga, i gdy wracam do domu sci ągam buty i mam suche skarpetki;) ale słyszałam że można też leczyć u kosmetyczki albo botoxem ale to chyba dosyć droga metoda, czytałam że wsyatrcza na pół roku, albo jono coś tam, prądem, to chyba jest tańsze ale szczegółów nie znam - może ktoś próbował? Odpowiedz Link Zgłoś
hesiunia Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! 19.12.04, 19:58 najlepiej najpierw odwiedzic endoktynologa i sprawdzic hormony. a Triki? botoks na stopy i dlonie (mozna tez na pachy) zmniejsza potliwosc o 80% wiec mysle ze warto. POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:39 a co to jest botoks? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! 22.12.04, 14:52 > a co to jest botoks? jad kiełbasiany,jest tez stosowany oprócz wygładzania zmarszczek właśnie do zahamowania pocenia,ponieważ 'paraliżuje' co trzeba.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WIECZNIE MOKRE STOPY I DŁONIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:55 aaa... ale ja tam wole ziółka, te różne maczanki-troche zabawy z tym, ale lepsze to niż jakieś kiełbasy czy prądy:) Odpowiedz Link Zgłoś