Gość: jj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:16 Czy ten kremik jest oryginalny??? bardzo proszę o pomoc... www.allegro.pl/show_item.php?item=37462402 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nioma Re: Proszę o pomoc- alegro IP: *.chello.pl 16.12.04, 20:28 trudno powiedziec. ja sama za smieszne pieniadze kiedys sprzedalam kilka produktow chanel - orginalnych, przywiezinych z Niemiec ale mi kompletnie niepasujacych, wolalam dostac za nie pare zlotych niz mialy gnic gdzies w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Proszę o pomoc- alegro 16.12.04, 20:29 Pudelko wyglada oryginalnie, ale kremu nie widac. Cena jest podejrzanie niska, krem moze i nawet byc oryginalny, ale np. przeterminowany. Kieruj sie opinia o sprzedawcy. Kliknij na jej imie, wyswietla ci sie opinie. Na razie ma same pozytywy, wiec mysle, ze jest wiarygodny. A tak na marginesie, czesto zdarzaja sie podrobki na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Proszę o pomoc- alegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:48 Wysłalam maila z pytaniem o termin waznosci... A podrobki...w sumie nie wiem ale ja niedlugo kupuje na alegro za to mnostwo sie naczytalam o podrobionych perfumach, kremach itd wiec nie wiem....ja na razie nie trafilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Proszę o pomoc- alegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:10 cena podejrzanie niska? wiecie, wystawilam swego czasu puder chanel za 20zł. na allegro kupiłam z kosmetyków kremy vichy, nivea, loreal i avon (koncentrat młodości) - wszystko bylo ok, Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Proszę o pomoc- alegro 17.12.04, 11:28 Ja bym się bała kupować na allegro. A jeśli to krem taki jak na bazarach? Niby wszystko oryginalne, napisy bez błędów, takie samo opakowanie a w środku jakiś dziwny krem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: Proszę o pomoc- alegro IP: *.238.88.34.adsl.inetia.pl 17.12.04, 11:37 nie kupuj. przejrzalam jej poprzednie aukcje, na jednej sprzedawała podrobiony puder diora w kremie:)-w opakowaniu jak po shiseido:). Na ALLEGRO mozna kupic ORYGINALNE kosmetyki.Ale cena jest nizsza o ok 40-30% od sklepowej,a nie o 80%:) pzd Odpowiedz Link Zgłoś