Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc- alegro

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:16
Czy ten kremik jest oryginalny???
bardzo proszę o pomoc...

www.allegro.pl/show_item.php?item=37462402
Obserwuj wątek
    • Gość: nioma Re: Proszę o pomoc- alegro IP: *.chello.pl 16.12.04, 20:28
      trudno powiedziec.
      ja sama za smieszne pieniadze kiedys sprzedalam kilka produktow chanel
      - orginalnych, przywiezinych z Niemiec ale mi kompletnie niepasujacych, wolalam
      dostac za nie pare zlotych niz mialy gnic gdzies w szafie
    • kampysia Re: Proszę o pomoc- alegro 16.12.04, 20:29
      Pudelko wyglada oryginalnie, ale kremu nie widac. Cena jest podejrzanie niska,
      krem moze i nawet byc oryginalny, ale np. przeterminowany. Kieruj sie opinia o
      sprzedawcy. Kliknij na jej imie, wyswietla ci sie opinie. Na razie ma same
      pozytywy, wiec mysle, ze jest wiarygodny.
      A tak na marginesie, czesto zdarzaja sie podrobki na allegro?
      • Gość: jj Re: Proszę o pomoc- alegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:48
        Wysłalam maila z pytaniem o termin waznosci...
        A podrobki...w sumie nie wiem ale ja niedlugo kupuje na alegro za to mnostwo sie
        naczytalam o podrobionych perfumach, kremach itd wiec nie wiem....ja na razie
        nie trafilam:)
        • Gość: nioma Re: Proszę o pomoc- alegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:10
          cena podejrzanie niska?
          wiecie, wystawilam swego czasu puder chanel za 20zł.

na allegro kupiłam z kosmetyków kremy vichy, nivea, loreal i avon (koncentrat
          młodości) - wszystko bylo ok,
          • dafni Re: Proszę o pomoc- alegro 17.12.04, 11:28
            Ja bym się bała kupować na allegro. A jeśli to krem taki jak na bazarach? Niby
            wszystko oryginalne, napisy bez błędów, takie samo opakowanie a w środku jakiś
            dziwny krem.
    • Gość: ziereal Re: Proszę o pomoc- alegro IP: *.238.88.34.adsl.inetia.pl 17.12.04, 11:37
      nie kupuj.
      przejrzalam jej poprzednie aukcje, na jednej sprzedawała podrobiony puder diora
      w kremie:)-w opakowaniu jak po shiseido:).
      Na ALLEGRO mozna kupic ORYGINALNE kosmetyki.Ale cena jest nizsza o ok 40-30% od
      sklepowej,a nie o 80%:)
      pzd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka