Dodaj do ulubionych

Dax Cosmetics

IP: *.atlantic.net 14.05.02, 18:43
Czy ktoś zna może jakiekolwiek linki na temat tej firmy, zwłaszcza na temat
ich serii słonecznej!!
Bardzo proszę o pomoc!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Dax Cosmetics IP: *.pl 14.05.02, 21:35
      Sama kiedyś szukałam ich strony internetowej ,ale niestety jeszze jej nie mają.
      • Gość: Basia Re: Dax Cosmetics IP: *.atlantic.net 14.05.02, 21:40
        To wiem, że nie mają strony, chodziło mi o jakieś inne linki, czasem zdarza
        się że gdzieś wspomniane jest chociaż o pojedynczym produkcie.
        • Gość: Xena Re: Dax Cosmetics IP: *.acn.waw.pl 14.05.02, 22:12
          Stronę internetową mają - ale jej jakość i przydatność pozostawia wiele do
          życzenia (niewiele informacji, rzadkie aktualizacje, brak nawet podstawowych
          opisó niektórych serii). Niemniej podaję adres:
          www.dax.com.pl/index_body.html
          Kiedyś podczas buszowania po necie na 100% natknęłam się na stronę z bardziej
          wyczerpującymi opisami tych kosmetyków, ale w tej chwili nie mogę dotrzeć do
          dokładnego adresu. Być może siedzi gdzieś w moich bookmarkach - jeśli znajdę,
          to podam link.

Pozdrawiam
          • Gość: Basia Re: Dax Cosmetics IP: *.atlantic.net 14.05.02, 22:16
            Dzięki Xena!!
            No tak zapomniałam że przecież trafiłam na ich stronę, ale ona tak jak piszesz
            prawie wogóle nie jest aktualizowana:(
            • Gość: mysia200 Re: Dax Cosmetics IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 22:23
              generalnie uwielbiam ta firme-mialam ich przyspieszacz opalania i jest genialny-
              naprawde przyspiesza-stosowalam na nogi.super.je bym zaryzykowala kupno czegos
              z serii slonecznej-aaa terza maja takie cudko za 10 zl balsam po op[alaniu ze
              zlotymi drobinkami-nie mam ale probowalam w sklepie-fajne.
    • Gość: satiaa Re: Dax Cosmetics IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 00:24

jest taka strona :www.pegasus.pl/dziennikarze/pop/opalanie.htm , gdzie
      znajdziesz prawie cala kolekcje kosmetykow DC, ten link bedzie dotyczyl wlasnie
      serii do oplania- wyczerpujace wiadomosci +zdjecia:))polecam:))
      • Gość: Basia Re: Dax Cosmetics IP: *.atlantic.net 15.05.02, 00:49
        Saatia jesteś niezastąpiona, wielkie dzięki!!!
        • minnie Re: Dax Cosmetics 15.05.02, 08:45
          Dziewczyny, napalilam sie na ten przyspieszacz opalania i ten balsam z
          drobinkami. Czy ktoras z Was wie gdzie mozna go kupic w Warszawie? Z gory
          dziekuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka