Gość: Basia IP: *.atlantic.net 14.05.02, 18:43 Czy ktoś zna może jakiekolwiek linki na temat tej firmy, zwłaszcza na temat ich serii słonecznej!! Bardzo proszę o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Dax Cosmetics IP: *.pl 14.05.02, 21:35 Sama kiedyś szukałam ich strony internetowej ,ale niestety jeszze jej nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Dax Cosmetics IP: *.atlantic.net 14.05.02, 21:40 To wiem, że nie mają strony, chodziło mi o jakieś inne linki, czasem zdarza się że gdzieś wspomniane jest chociaż o pojedynczym produkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Dax Cosmetics IP: *.acn.waw.pl 14.05.02, 22:12 Stronę internetową mają - ale jej jakość i przydatność pozostawia wiele do życzenia (niewiele informacji, rzadkie aktualizacje, brak nawet podstawowych opisó niektórych serii). Niemniej podaję adres: www.dax.com.pl/index_body.html Kiedyś podczas buszowania po necie na 100% natknęłam się na stronę z bardziej wyczerpującymi opisami tych kosmetyków, ale w tej chwili nie mogę dotrzeć do dokładnego adresu. Być może siedzi gdzieś w moich bookmarkach - jeśli znajdę, to podam link. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Dax Cosmetics IP: *.atlantic.net 14.05.02, 22:16 Dzięki Xena!! No tak zapomniałam że przecież trafiłam na ich stronę, ale ona tak jak piszesz prawie wogóle nie jest aktualizowana:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia200 Re: Dax Cosmetics IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 22:23 generalnie uwielbiam ta firme-mialam ich przyspieszacz opalania i jest genialny- naprawde przyspiesza-stosowalam na nogi.super.je bym zaryzykowala kupno czegos z serii slonecznej-aaa terza maja takie cudko za 10 zl balsam po op[alaniu ze zlotymi drobinkami-nie mam ale probowalam w sklepie-fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satiaa Re: Dax Cosmetics IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 00:24 jest taka strona :www.pegasus.pl/dziennikarze/pop/opalanie.htm , gdzie znajdziesz prawie cala kolekcje kosmetykow DC, ten link bedzie dotyczyl wlasnie serii do oplania- wyczerpujace wiadomosci +zdjecia:))polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Dax Cosmetics IP: *.atlantic.net 15.05.02, 00:49 Saatia jesteś niezastąpiona, wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Dax Cosmetics 15.05.02, 08:45 Dziewczyny, napalilam sie na ten przyspieszacz opalania i ten balsam z drobinkami. Czy ktoras z Was wie gdzie mozna go kupic w Warszawie? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś