Dodaj do ulubionych

Clinique 3 kroki

IP: *.netexpert.pl 21.12.04, 16:33
czy ktoras uzywala?zamierzam kupic , warto??
Obserwuj wątek
    • Gość: miumiu Re: Clinique 3 kroki IP: *.dsl.pipex.com 21.12.04, 17:31
      Nie warto. Wysusza nawet tlusta cere, zadnych pozyrywnych efektow. Jedne z
      najgorszych kosmetykow jakie mialam.
      • bzinka Re: Clinique 3 kroki 21.12.04, 18:40
        Ja z tej serii testowalam tylko DDML i polecam.
        Ale ja mam cere mieszana w strone suchej i ten lotion jest super,
        swietnie nawilza,ladnie sie wchlania,dobry pod podklad,nie zatyka porow,same plusy.
        • Gość: lalique Re: Clinique 3 kroki - dno i 10 metrów mułu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:22
          Miałam zetastaw mini. Wcześniej czytałam fatalne recenzje o tych kosmetykach,
          wybróbowałam i rzeczywiście to samo zło. www.lalique.blox.pl Można sobie
          tylko pogorszyć stan cery. Na pocieszenie pozostała mi ładna kosmetyczka, a z
          byteleczki miniaturowego tonika, zrobiłam (sic!) kieszonkowy baniaczek na
          wódkę! Komplet 3steps w standardowych opakowaniach kosztuje 250 złotych. Nie
          wiełabym ich za darmo, nie mówiąc o wydawaniu na nie takiej kasy. Omijać z
          daleka.
    • Gość: ella Re: Clinique 3 kroki IP: 157.25.152.* 21.12.04, 20:02
      Nie polecam, tonik piekielnie ostry, podrażniał (a miałam kosmetyki
      indywidualnie dobrane do cery pod względem numerów); krem był dla mnie za
      ciężki (ten żółty) zatykał mi pory, nie wchłaniał się (a mam cerę mieszaną).
      Fajne było mydełko, ale najpierw trzeba zmyć makijaż, ogólnie za taką cenę
      naprawdę można znależć coś jakościowo duuuuuuuuużo lepszego.
    • kragmel no to pozytywnie 21.12.04, 21:31
      mam trzy kroki nr 3. moje ulubione kosmetyki oczyszczające. nic mnie nie
      podrażnia, cera ładna.

btw jak wrzucisz w wyszukiwarkę to ci wyskoczy jesienny wątek na ten temat,
      gdzie było więcej opinii pozytywnych.

jeśli masz taką możliwość to weź w perfumerii zestaw próbek. użyjesz na sobie,
      będziesz mieć własne zdanie. najlepiej poprosić o nie w sklepie/stoisku
      firmowym (w Wawie w Galerii Mokotów).
    • kolorka2 Re: Clinique 3 kroki 21.12.04, 22:14
      U mnie to wygląda w ten sposób, że ddml jest świetny, mydełko działa ładnia,
      tonik oczyszcza (choć jest strasznie ostry alkoholowy) - ale jakiś
      spektakularnych efektów nie zauważyłam. Znacznie lepsza jest dla mnie seria
      repairwear też cliniqua, szczególnie krem na noc - jest cudowny i polecam go z
      czystym sumieniem.
      • kragmel Re: Clinique 3 kroki 21.12.04, 22:19
        kolorka2 napisała:

> repairwear też cliniqua, szczególnie krem na noc - jest cudowny i polecam go z
        > czystym sumieniem.

o tak! ja też. miałam wielgachną próbkę kremu na dzień. używałam w wakacje i
        byłam zachwycona :)
        • Gość: Ajka Re: Clinique 3 kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:04
          Dzieki za wasze opinie omal nie kupilam zestawu ale teraz wybiore napewno cos
          innego w tej cenie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka