Dodaj do ulubionych

ROZSTEPY NA PIERSICH..:(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:08
Witam , mam nadzieje ze mi doradzicie jak je zwalczyc...mam 18 lat i
zauwazylam na moich piersiatkach rozstepy...hmm nie mam malych piersi
75C...ale mam nadzieje, ze to nie jest powodem:( Prosze pomozcie,poradzcie
jakis kosmetyki itp:( Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: tralala Re: ROZSTEPY NA PIERSICH..:( IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 12:19
      no coz obawiam sie ze nie da sie z tym nic zrobic, mozesz jedynie stosowac
      kremy ujedrniajace ktore troche rozjasnia rozstepy,lub kremy przeciw rozstepom
      dla kobiet w ciazy, niestety roztepy na piesiach sa wynikiem ich szybkiego
      wzrostu i rozciagniecia sie skory, pociesz sie ze nie tylko ty je masz, wiele
      kobiet je ma np, salma hayek, faceci nawet nie zwracaja na nie uwagi, dla nich
      tylko sie liczy zeby piersi byly hehe :) nie martw sie tym i juz.
      • wyindywidualizowana Re: ROZSTEPY NA PIERSICH..:( 28.12.04, 14:41
        ja też mam :)
        i też na 75C ;)
        ale już się przyzwyczaiłam i wiem, ze nic z nimi nie zrobię (można im zapobiec,
        usunąć - nie da się)
        natłuszczaj piersi, zeby się nie pojawiły nowe i dbaj o nie - tyle możesz,
        więcej nic :)
        pozdrawiam
    • magitek Re: ROZSTEPY NA PIERSICH..:( 28.12.04, 15:04
      Jak juz sa to tak latwo sie ich nie pozbedziesz...
      poprostu uzywaj balsamow przeciw rozstepom... wygladza skore i natluszczaj
      kremem (np. J&J dla niemowlat).
      Szramy beda mniej widoczne ale nie znikna
      • Gość: mala mi Re: ROZSTEPY NA PIERSICH..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:14
        ja mam 75d i nie mam rozstepow ale mam za to manie smarowania sie balsamami,
        cale cialo 2razy dziennie, to zaktawa juz na zboczenia wiem:) mysle ze w tym
        jest sekret rozciagliwej skory, smarowac, smarowac i jeszcze raz smarowac.
        powodenia
        • Gość: amanda Re: ROZSTEPY NA PIERSICH..:( IP: *.chello.pl 30.12.04, 01:22
          no ale ja ksie tak smatuje..to rano satje i czuje ten balsam z wieczoru... eeee
          ja kocham i uzywam tylko oliwki dla dzieci... najlepsza :))))
    • Gość: Patryx Re: ROZSTEPY NA PIERSICH..:( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 19:28
      Wiesz, ja też miałą rozstępy naprawę duże wokól talii, na pośladkach, na
      biodrach i na udach. Po 2 latach bardzo ciężkiej pracy nad nimi mam delikatny
      zarys rozstępów na biodrach. To można zlikwidować, ale trzeba bardzo dużo
      pracy. Po pierwsze bardzo rygorystyczna dieta (tylko zdrowe żarcie, niesłone,
      żadnych słabych chwil,mało mięsa, dużo ryb). Po drugie sport - 4 razy w
      tygodniu to absolutne minimum. Do tego dużo chodzenia, nie korzystaj z auta i
      komunikacji, kiedy nie jest to konieczne. Po trzecie masaże - rano i wieczorem
      po 20 minut. Ja mam specjalną rękawicę z takimi wyrostkami (z jednej strony
      wypustki, z drugiej bardziej szczotka). Stosuj kremy na rozstępy - ja używałam
      wielu różnych, najwięcej PENATEN. Teraz stosuję żel i oliwkę firmy ZIAJA. Jest
      na cellulit, ale mi bardzo odpowiada do masażu, więc nic się nie stanie, tym
      bardziej, że już teraz zapobiegam wszelkim zamianom elastyczności skóry. Masz
      dopiero 18 lat (ja mam 30) więc musisz od samego początku pracowac nad swoim
      ciałem. Kiedy masz 20 lat wyglądasz tak, jak zostałas stworzona, kiedy masz 30
      lat wyglądasz tak, jak sobie na to zapracowałaś. Pamiętaj: dieta, masaż, sport,
      spacery i wytrwałość. Efekty u mnie widać dopiero po 2 latach. Życzę Ci bardzo
      dużo siły i powodzenia.
      • justa_79 Re: ROZSTEPY NA PIERSICH..:( 04.01.05, 10:05
        Gość portalu: Patryx napisał(a):
        > Wtylko zdrowe żarcie, niesłone,
        > żadnych słabych chwil,

a gdzie przyjemność z życia? ;)

> Po drugie sport - 4 razy w
        > tygodniu to absolutne minimum. Do tego dużo chodzenia, nie korzystaj z auta i
        > komunikacji, kiedy nie jest to konieczne. Po trzecie masaże - rano i
        wieczorem
        > po 20 minut.

bosz, toż to sporty wyczynowe. podziwiam samozaparcie. bo mi się po prostu nie
        chce :)

a o rozstępach polecam długaśny wątek, masz tam trochę o różnych
        specyfikach.
      • Gość: melaroza Re: ROZSTEPY NA PIERSICH..:( IP: *.compnet.com.pl 05.01.05, 05:18
        czy to były rozstępy po ciązy? Czy one na prawdę mogą zniknąć???
    • Gość: ziaja Re: ROZSTEPY NA PIERSICH..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 10:53
      Mnie pomogła szorstka gąbka syrena i wcieranie balsamu (codziennie)
      • Gość: astra Re: ROZSTEPY po ciąży IP: *.compnet.com.pl 05.01.05, 05:17
        czy rozstępy zniknęły??? Ja mam koszmarne rozstępy na brzuchu po ciąży. Przez
        te rozstępy mam odstający brzuch - za dużo skóry. Nie wiem czy mogę coś na to
        poradzić. Może wyciąć kawałek skóry(???), ale wtedy na pewno nie mogłabym zajść
        w kolejną ciążę. Mi w zasadzie nie chodzi o zlikwidowanie rozstępów, bo pod
        jednoczęściowym kostiumem je schowam, ale obwisłego i wystającego brzucha
        nigdzie nie schowam. Poradźcie co mogę zrobić....
        • justa_79 Re: ROZSTEPY po ciąży 05.01.05, 09:59
          stosować balsamy ujędrniające, poprawiające elastyczność skóry, masaże... po
          jakimś czasie skóra się pewnie trochę wstąpi.
    • justa_79 odnośnie brzucha po ciąży 13.01.05, 14:19
      kobieta.gazeta.pl/wysokie_obcasy/1,53661,2385726.html
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17757272&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka